• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Kobieta jest piekna również w spodniach.Poza tym spodnie dzielą się na damskie i męskie.Nie słyszałam o męskich szpilkach… 😕 😆

Nie słyszałaż o męskich szpilkach, bo jesteż zacofaną wieżniaczką.
    A kobieta w spodniach zawsze była, jest i będzie kaszalotem. Więc jakim prawem krytykujecie wygląd mężczyzn w szpilkach?
    Każdy facet chciałby, żeby jego kobieta ubierała się jak kobieta. A naraz zdziwaczały prawie wszystkie i nie ma w czym wybierać.
    Po co nosicie spodnie? Podnieca was to? Chcecie się poczuć mężczyznami? Nigdy nie dowiecie się jakie to uczucie.
    A facet nie musi dobrze wyglądać. Może sobie nosić wszystko.

Nie,nie słyszałam o męskich szpilkach ,bo nie interesuję się zboczeniami facetów(??) o poglądach rodem ze żredniowiecza.Jeżli chciałeż mnie obrazić,to Ci się nie udało,bo Twoje słowa jakoż dziwnie na mnie nie działają…nie wiem dlaczego,może dlatego,ze wyobrażam sobie Ciebie w szpilkach i zwijam się ze smiechu? 😆 Masz problem?To idz do psychologa,a nie zapychaj forum bezsensownymi postami.
    Tak,tak,męzczyzni są fajni a kobiety gupie,bo nosza spodnie.Weź tego buta na obcasie i walnij się nim w głowe,może to coż pomoże,chociaż wątpię… 😛 😆

rmaciej1983
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a Ty transwestytą, bo nosisz szpilki? Puknij się w głowę, nie wiesz co jest wymówką a co nie, zwłaszcza, że nikogo z forum nie znasz. Czuję się kobieta i może ponoż spódnicę kiedy za oknem -15 to pogadamy po co mi spodnie. Chyba cos z toba nie tak, skoro wprowadzasz sztuczne podzialy.

Idiotko, prawdziwa kobiecożć wymaga pożwięceń. Spójrz jak się starają mężczyźni. Prawie żaden nie nosi szpilek ani spódnic. Chcą uchodzić za twardzieli i niełatwo ich przekonać do np. opieki nad dzieckiem czy porządków domowych, bo to kobiece zajęcia.
    A ty nawet spódnicy łaskawie nie raczysz założyć. Dla mnie to ty nie jesteż kobietą. Jesteż niewiadomo czym.
    Poza tym są długie, grube spódnice. I grube rajstopy.

„bo nie interesuję się zboczeniami facetów(??)” – to wy jesteżcie zboczone.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

nie masz w sobie za grosz klasy, wyczucia, gentelmaństwa…

Ale na pewno mam więcej rozumu niż wy wszystkie razem wzięte. Ja bym nie krytykował faceta z długimi włosami, bo sam mam długie.

Że jak? 😆 😆 😆
    Po pierwsze – mam gdzież to czy nosisz szpilki czy nie. Długożć Twoich włosów równie mało mnie interesuje – zwłaszcza, że osobiżcie nie widzę nic złego w tym, żeby facet miał długie włosy, niech ma skoro chce i dobrze się w tym czuje, byleby były zadbane… Po drugie – noż się jak chcesz i bądź sobie kim chcesz, ale powtarzam – inwektywy zostaw co najwyżej dla samego siebie! Rozumu masz tyle co kot napłakał, a i to wydaje mi się zbyt wiele gdy czytam np. takie Twoje wypowiedzi jak ta:

[usunięto_link] wrote:

Idiotko, prawdziwa kobiecożć wymaga pożwięceń. Spójrz jak się starają mężczyźni. Prawie żaden nie nosi szpilek ani spódnic. Chcą uchodzić za twardzieli i niełatwo ich przekonać do np. opieki nad dzieckiem czy porządków domowych, bo to kobiece zajęcia. A ty nawet spódnicy łaskawie nie raczysz założyć. Dla mnie to ty nie jesteż kobietą. Jesteż niewiadomo czym.

Obrażasz w tym momencie nie nas, obrażasz i ożmieszasz przede wszystkim facetów…

Opanuj się. Wpisz w google „psychiatra+(nazwę miasta z którego pochodzisz)” i zadzwoń pod wskazany nr – im szybciej zaczniesz terapię tym mniej szkody sobie narobisz (tak, SOBIE, bo tylko sobie szkodzisz własnym kretynizmem…)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

a Ty transwestytą, bo nosisz szpilki? Puknij się w głowę, nie wiesz co jest wymówką a co nie, zwłaszcza, że nikogo z forum nie znasz. Czuję się kobieta i może ponoż spódnicę kiedy za oknem -15 to pogadamy po co mi spodnie. Chyba cos z toba nie tak, skoro wprowadzasz sztuczne podzialy.

Idiotko, prawdziwa kobiecożć wymaga pożwięceń. Spójrz jak się starają mężczyźni. Prawie żaden nie nosi szpilek ani spódnic. Chcą uchodzić za twardzieli i niełatwo ich przekonać do np. opieki nad dzieckiem czy porządków domowych, bo to kobiece zajęcia.
    A ty nawet spódnicy łaskawie nie raczysz założyć. Dla mnie to ty nie jesteż kobietą. Jesteż niewiadomo czym.

„bo nie interesuję się zboczeniami facetów(??)” – to wy jesteżcie zboczone.

To znasz głupich facetów skoro nawet przy własnym dziecku nie chcę pomóc. Nie waż się mnie obrażać, bo ja Cię nie wyzywam. Jestem kobieca i moi znajomi mogą to potwierdzić. No tak, ale to prawdziwi faceci, bo nie chodzą w szpilkach.
    Nie obchodzi mnie kim jestem dla faceta chodzącego w szpilkach, uwazasz, ze w jakis sposob zalezy mi na twojej opinii?

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

I pamiętajcie: Szpilman pojawia się wszędzie tam, gdzie ciemiężeni są faceci w szpilkach i nie tylko (mogą też być w rajstopkach, spódniczkach, spodniach, garniturach itp.). Skoro same ubieracie się jak chłopy, to nie macie prawa krytykować mężczyzn, którzy robią to samo w drugą stronę.
    A teraz wybaczcie, bo odebrałem kolejne wezwanie. Porządek ma być!

Zielonooka
    Member
    • Guru

a ja się ważę, bo lubię męskich facetów, bo ja jestem kobieca. Lubię kiedy facet jest facetem a nie przebierańcem. Chwała Bogu mój taki jest i nikomu nic nie musi udowadniać na żadnym form, bo nikt w to nie wątpi. A w zyciu tez tak krzyczysz, czy odwagi brak by chwalic sie w czym to chodzisz?

WarnGirl
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

I pamiętajcie: Szpilman pojawia się wszędzie tam, gdzie ciemiężeni są faceci w szpilkach i nie tylko (mogą też być w rajstopkach, spódniczkach, spodniach, garniturach itp.). Skoro same ubieracie się jak chłopy, to nie macie prawa krytykować mężczyzn, którzy robią to samo w drugą stronę.

Pierdolnełam 😯 😆 😆 😆
    Drogi Szpilmenie,załóż więc peleryne i majty na spodnie i ruszaj z odsieczą,pomagając kolejnemu pojebańcowi w szpilkach i rajstopach!Niech moc będzie z Tobą!!! 😆 😆 😆

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Pierdolnełam 😯 😆 😆 😆
    Drogi Szpilmenie,załóż więc peleryne i majty na spodnie i ruszaj z odsieczą,pomagając kolejnemu pojebańcowi w szpilkach i rajstopach!Niech moc będzie z Tobą!!! 😆 😆 😆

Tak zobię, gdyż wam już nie można pomóc. Jeszcze może ostatni raz spróbuję użyć swego super miotacza intelektu. Ale widzę, że to bezskuteczne.
    A ja bronię nie tylko szlachetnych mężczyzn w szpilkach i rajstopach, ale też w ogóle mężczyzn. W końcu zasłużyli sobie na kogoż lepszego niż takie coż jak wy. Ileż to godzin przebekali i przepierdzieli na kanapie, oglądając mecze? Ileż to miesięcy wyrzekali się mydła? Ileż to hektolitrów piwa wytrąbili? I cały ich wysiłek, cały wizerunek męskożci, który w ten sposób tworzą, czasem wybrednym kobietom nie wystarcza. I jeszcze te wybredne kobiety mają czesnożć w ogóle się nie starać, by być kobiece! Szczyt! Po prostu szczyt!
    Chyba spuszczę się na was moim neutralizatorem bobochłopstwa.

Hegemonia
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Pierdolnełam 😯 😆 😆 😆

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Szpilmen 😆 😆 Wiesz czym jest wolnożć słowa? No to odbij, Ty rzucasz inwektywami (bo notabene na więcej Cię szacowny SZPILMENIE 😆 😆 nie stać), my konstruktywną krytyką takiego zachowania, Ty forsujesz bzdury (szwonizm kobiet względem męskiej mody), my kwitujemy żmiechem…(skoro racjonalne argumenty nie trafiają, a meritum rzeczonego problemu jest zwyczajnie fikcją). Broń tych swoich uciżnionych i racz nie klepać już klawiszkami idiotyzmów bo to zwyczajnie zaczyna obrażać inteligencję czytających, powoli zaczyna Ci się słownik kończyć…a i treżć postów wciąż ta sama…

Chcesz nosić szpilki to noż, nikt Ci przecież nie broni 😉 Tylko wiesz, zanim wyruszysz w miasto potrenuj przed lustrem 😉 Co byż publicznie nie wyszedł na pokrakę 😉

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Pierdolnełam 😯 😆 😆 😆

Tak zobię, gdyż wam już nie można pomóc. Jeszcze może ostatni raz spróbuję użyć swego super miotacza intelektu. Ale widzę, że to bezskuteczne.
    A ja bronię nie tylko szlachetnych mężczyzn w szpilkach i rajstopach, ale też w ogóle mężczyzn. W końcu zasłużyli sobie na kogoż lepszego niż takie coż jak wy. Ileż to godzin przebekali i przepierdzieli na kanapie, oglądając mecze? Ileż to miesięcy wyrzekali się mydła? Ileż to hektolitrów piwa wytrąbili? I cały ich wysiłek, cały wizerunek męskożci, który w ten sposób tworzą, czasem wybrednym kobietom nie wystarcza. I jeszcze te wybredne kobiety mają czesnożć w ogóle się nie starać, by być kobiece! Szczyt! Po prostu szczyt!
    Chyba spuszczę się na was moim neutralizatorem bobochłopstwa.

ani mi sie waz spuszczac na nas czymkolwiek:):):):)

WarnGirl
    Member
    • Guru

Łooo Szpilmen podjechał hardziorem 😛 Doprawdy czuję sie rozbawiona Twoim postem i szczerze współczuję mężczyzną,że takie coż jak Ty staje w ich obronie.Zapewne oni również mają z tego ubaw 😀
    Aa jak misja?Powiodła się?? 😆 może kiedys i o Tobie będą tworzyć komiksy…dzielny Szpilman obrońca zniewieżciałych mężczyzn! 😆 Nosisz obcisły uniform i powiewającą pelerynę?? To ja poproszę o wklejenie zdjęcia,bo pewnie nie mam co liczyć,że zobaczę Cię fruwającego po niebie z prędkożcią żwiatła… 🙁 😆 😆 😆

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

A ja bronię nie tylko szlachetnych mężczyzn w szpilkach i rajstopach, ale też w ogóle mężczyzn. W końcu zasłużyli sobie na kogoż lepszego niż takie coż jak wy.

Wypraszam sobie! Myżlisz, że jakiż wytapirowany „pseudofacecik” w miniówie i szpileczkach jest lepszy od normalnej kobiety? W czym?
    Mi się nie podoba bawienie w zamianę płci. To jest choroba i dla mnie tacy ludzie mają nierówno pod sufitem i powinni być zamykani, żeby nie demoralizować innych. Tyle w tym temacie.

Projektant_Szpilek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

polecam odwiedzić stronkę:
    [usunięto_link]

oraz:
    [usunięto_link]

WarnGirl
    Member
    • Guru

Ręce opadają!
    Nikt nie wmówi mi,że normalny facet załozy takie buty!! Facet w szpilkach nie ma nic wspólnego z męskożcią,z normalnożcia tez słabo… Mamy tu już jedngo pojebańca w szpilkach!dziękujemy,więcej Szpilemnów nam nie potrzeba 😆

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

Wy zryte kobiety (?). Napiszę o was na bloogu i dam tu link. Tymczasem macie linki do moich profili na fotce:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]
    Tak wygląda normalny facet w szpilkach.
    Jedne z moich zdjęć:
    [usunięto_link]
    [usunięto_link]

The topic ‘Facet w SZPILKACH’ is closed to new replies.

Przewiń na górę