• Autor
    Odp.
  • Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Na męskożć tudzież kobiecożć składa się wszystko. ubiór, charakter, wygląd, styl bycia. Jeżli jednak jedna z tych rzeczy zdominuje resztę i sprawi, że tylko to będzie istotne. U Ciebie przebieranki zdominowały wszystko, życie, sposób myżlenia i z tego co już czytałąm o tym inni z facetów noszących szpiki też tak mają i dlatego to jest niemęskie.

rmaciej1983
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Na męskożć tudzież kobiecożć składa się wszystko. ubiór, charakter, wygląd, styl bycia. Jeżli jednak jedna z tych rzeczy zdominuje resztę i sprawi, że tylko to będzie istotne. U Ciebie przebieranki zdominowały wszystko, życie, sposób myżlenia i z tego co już czytałąm o tym inni z facetów noszących szpiki też tak mają i dlatego to jest niemęskie.

Pleciesz jakież bzdury. Charakter nie zmienia się pod wpływam noszenia szpilek. Nadal jestem taki, jaki byłem. Mój sposób myżlenia zmienił się tylko dlatego, że zauważyłem dyskryminację mężczyzn. Gdyby ludzie postępowali z mężczyznami jak należy, to nie miałoby się co zmieniać.

Zielonooka
    Member
    • Guru

Sposób myżlenia, który zdominował wszystko. O tym pisałam.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Sposób myżlenia, który zdominował wszystko. O tym pisałam.

Inny sposób myżlenia to nie skobiecenie.

Zielonooka
    Member
    • Guru

Nie inny, TAKI.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Nie inny, TAKI.

Nie wiem co Ty masz do tego sposobu myżlenia. Chyba byłoby lepiej, gdyby mężczyźni mogli decydować co na siebie włożyć?

Zielonooka
    Member
    • Guru

A czy ja decyduję za kogoż? ja tylko mówię,że nie byłabym z kimż kto nosi spódnice i szpilki. Nie bronie nikomu niczego, bo chyba nie dam rady, co?

kimmuriel
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 150
    • Zapaleniec

Hmm jakbym był Szkotem to bym chodził w kilcie, no ale tak to uważam, że mężczyzna powinien być mężczyzną.

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Po co ta dyskusja, transwestyci istnieli, istnieja i beda istniec…..natury sie nie zmieni. Niech nosi co chce… 😀

Zielonooka
    Member
    • Guru

Nela to nie chodzi o to, żektoż mu zabrania, tylko, że próbuje zmienić moje poglądy, przeczytaj cały temat. A ja zdania nie zmienie akurat w tej kwestii:)

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Hmm jakbym był Szkotem to bym chodził w kilcie, no ale tak to uważam, że mężczyzna powinien być mężczyzną.

Jasne. Bo tak Ci tata powiedział. Gdyby więcej mężczyzn nosiła męskie spódnice, to też byż nosił. Owczy pęd.

rmaciej1983
    Member
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Po co ta dyskusja, transwestyci istnieli, istnieja i beda istniec…..natury sie nie zmieni. Niech nosi co chce… 😀

Piszesz nie na temat. Nie rozmawiamy o transwestytach.

Zielonooka napisał:
    Nela to nie chodzi o to, żektoż mu zabrania, tylko, że próbuje zmienić moje poglądy, przeczytaj cały temat. A ja zdania nie zmienie akurat w tej kwestii:)

Nie próbuję zmienać Twoich pogądów! Stwierdzam tylko fakt, że jesteż płytka, powierzchowna. Chyba temu nie zaprzeczysz?

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Jednak od wieków mężczyźni noszą spodnie,a szpilki i spódnice zarezerwowane są dla kobiet.Aaaa i jeszcze stworzono damskie spodnie,aby kobietą było wygodniej.Nie wydaje mi się,żeby męskie szpilki i spódnice tworzono po to,aby mężczyzną było wygodnie… ale miło,że pomyżleli o transwestytach 😉 Co próbujesz osiągnąć kontynuując temat?Nie przekonasz nas do swoich fanaberii.Koniec,kropka! 😆

Zielonooka
    Member
    • Guru

Ależ zaprzeczę, bo co Ty możesz o mnie wiedzieć? Tak jak Warngirl pisała: nie przekonasz nas i już.

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Piszesz nie na temat. Nie rozmawiamy o transwestytach.

Oj, Maciej, ja napisalam na temat i nie mam nic przeciwko transwestytom. Nos sobie szpilki, ale nie probuj nikogo przekonywac…..zwlaszcza , ze pisze nie na temat. Transwestyci kochaja szpilki….inni mezczyzni nigdy ich nie zaloza. Koniec tematu. 😀 😀 😀

The topic ‘Facet w SZPILKACH’ is closed to new replies.

Przewiń na górę