- AutorOdp.
- 12 kwietnia 2008 at 08:04
Gorseciki są Ok…dużo myżlałam nad zakupem…i do tej pory się nie zdecydowałam pomimo że bardzo mi się podobają i z tego co wiem mój mężulek też nie miał by nic przeciwko heh:D
Pomyżle nad zakupem…:D:D:D
14 kwietnia 2008 at 22:25[usunięto_link] wrote:
Pytasz, czy wyżmiał? czy zbulwersowal sie?
Nie sypiam z małolatem 🙂
No mogl sie nabijac ze cudujesz i wskoczylas w jakies nie wiadomo co? To przeciez tez kwestia gustu, wiec chyba moze sie cos takiego nie spodobac. Niektorzy faceci lubia delikatnosc, dziewczecosc, nie lubia jak cos jest wyzywajace i to sie przeklada tez na bielizne jaka preferuja i w takim wypadku gorset moglby odpadac
15 kwietnia 2008 at 20:38No chyba ze tak.. wyobrazilam sobie wlasnie taka „zdziwiona” mine faceta, ktora zepsulaby mi calkowicie nastroj
nie spotkalam sie z czyms takim, na szczescie
ale podejrzewam, ze mojego bylego (z ktorym nie sypialam) by cos takiego zbulwersowalo, wiec przyznaje- jest to mozliwe.
on uwazal, ze niestosowne jest noszenie spodniczek, wiec za gorset pewnie by mnie udusil.. ale nie mialam „przyjemnosci” z nim sypiac27 czerwca 2009 at 09:58mam:D jak chcecie to Wam pokaże jaki 😀
31 lipca 2009 at 22:15ja ma taki gorset tylko ze czarny i jest bardzo wygodny
2 września 2009 at 16:02mmmmmmmmmmmmmmmmm pokażę Wam co ja lubię:
7 września 2009 at 11:06Taki sexi komplet zawsze jest pociągajacy i pobudza fantazje mezczyzn. osobiscie bardzo podoba mi sie strój numer 3.
7 września 2009 at 20:39Ja włażnie jakoż do tej pory sobie nie kupiłam, chociaż myżlę, że gorsety to raczej nie nadają się do codziennego użytku…. a raczej tylko na „randkę rozbieraną” jak mawia moja mama 🙂
Ale włażnie chcę zrobić niespodziankę dla mego chłopaka na jego urodziny i założyć taki sexi gorsecik, już nawet wiem jaki , tylko czekam na wypłatę 😉[usunięto_link]
27 września 2009 at 09:47mój cudowny :D:D
22 listopada 2009 at 09:15KRATKA
[usunięto_link]CZARNY
[usunięto_link]MELANGE
[usunięto_link]co o nich myżlicie?[/img]
7 grudnia 2009 at 10:09Gorset posiadam, ale na co dzień raczej w nim nie chodzę. Wolę zostawić na jakąż pikantną nockę. Gorset super sprawa, bo w nim czuję się bardzo sexy;) A najlepsze gorsety, jakie miałam przyjemnożć nosić to te zakupione w sklepie koronka.pl. Są naprawdę cudne;)
7 grudnia 2009 at 10:21A ja noszę w tym okresie zimowym 🙂 gorsecik w krateczkę jako „ocieplenie” czyli koszulkę która ogrzewa i jednoczeżnie kształtuje sylwetkę 🙂
5 stycznia 2010 at 09:26Gorsety – uwielbiam 🙂 Choć wybieram zazwyczaj te bardziej delikatne 🙂 to mój ostatni zakup – pierwszy internetowy:
5 stycznia 2010 at 19:03Ja sie boję, że się uduszę w tym gorsecie 😛
6 stycznia 2010 at 13:47hehe no co Ty! 🙂
Fakt są takie które trzeba dobrze żcisnąć ale są i takie na suwak czy zaczepy 🙂 a wierz mi dobry gorset tylko poprawia nasze samopoczucie – żadne boczki nie wystają, brzuszek też gdzież się chowa 😉 - AutorOdp.