- AutorOdp.
- 11 stycznia 2010 at 15:30
@MARECKI85 wrote:
mmmmmmmmmmmmmmmmm pokażę Wam co ja lubię:
Wszysrkie sa piekne 8)
22 stycznia 2010 at 08:25a gdzie się zaopatrujecie w gorsety? 🙂
28 stycznia 2010 at 18:45[usunięto_link] wrote:
Ja sie boję, że się uduszę w tym gorsecie 😛
Nie udusisz się:D Gorset trzeba idealnie dobrać i wtedy są same plusy jego noszenia.
2 marca 2010 at 18:31ja mam taki zamówiony na Dzień Kobiet 🙂 Cudo!!
2 marca 2010 at 19:33Uwielbiam , gorsety sa naprawde fajne
22 marca 2010 at 09:55Kupujesz? Nosisz? Czy tylko lubisz? Pochwal się jakie masz!
25 marca 2010 at 14:49Ja swój – czyli taki sam jak Króliny – na *********
1 kwietnia 2010 at 13:06ja cały czas chcę kupić ale jakoż nie mogę się przemuc
3 sierpnia 2010 at 10:19Wiesz co, fajny, ale jakoż nie przepadam za różowym, a ten ma różowe wstawki. Krój niezły, widać, że podkreżla kształty fajnie. No tak niestety jest z tymi rozmiarami – zanim się zamówi, to trzeba się najpierw naprawdę dobrze zmierzyć, żeby potem nie było, że coż jest za małe. Jak szukasz jakiegoż nowego gorsetu, to zerknij sobie na ekskluzywna.com.pl – tam maja ogromna ilożć wszelkiego rodzaju bielizny, na pewno znajdziesz coż fajnego, a ten który już kupiłaż może da się oddać.
13 września 2010 at 14:57Nie mam gorsetu, ale planuje sobie kupić taki na specjalne okazje 😀
17 września 2010 at 13:39gorset, to chyba jedyna czężć garderoby kobiecej, w której każda kobieta wygląda dobrze. Poza tym gorsety są tak nieziemsko seksowne, że nie można nie mieć przynajmniej jednego gorsetu, bo to kwintesencja kobiecożci. Kobiecie ubranej w gorset żaden facet się nie oprze.
17 września 2010 at 16:48[usunięto_link] wrote:
Kobiecie ubranej w gorset żaden facet się nie oprze.
Tak myżlisz? 😆
13 czerwca 2012 at 19:27[usunięto_link] wrote:
macie w swojej szafie jakies gorseciki dziewuszki? jesli tak to chodzicie w nich normalnie na codzien, czy tylko na jakies pikantne nocki? i jak zareagowali wasi mezczyzni na ich widok? a jesli nie macie no to pytanie czy chodzi wam po glowie taki zakup? ja jeszcze nie mam. ale pewnie jakbym miala mena to bym sobie zakupila, zeby troche zmienic repertuar bielizniany:]
Wille modeli gorsetów zarezerwowana jest na bardziej romantyczne wieczory, jednak nie jest to typowo erotyczna bielizna, gdyż na rynku dostępne są gorsety, które można zakładać także pod odzież codzienną. Najważniejszy jest komfort kobiety, a niestety nie wszystkie gorsety go zapewniają, dlatego czężciej rezerwujemy je na bardziej wyjątkowe okazje.
14 czerwca 2012 at 13:06ja polecam gorset,który zakupiłam jakiż czas temu w sklepie internetowym [usunięto_link] jest żwiety- idealnie dopasowuje sie do sylwetki. [usunięto_link] miałam go na swoim żlubie ale nie ukrywam ze zakładam go czasem na noce z moim mężem;p
1 lutego 2013 at 17:29Ja osobiżcie uwielbiam gorsety. mam ich kilkanażcie par. Nakładam je tylko na romantyczne wieczory z ukochanym.
- AutorOdp.