- AutorOdp.
- 30 maja 2008 at 09:48
[usunięto_link]
a proszę cię bardzo! brrraaawooo… 😆
1 czerwca 2008 at 14:57Ja jej podpowiedzialem 😉 Tygrysek nie dosc ze mnie zdradzasz to jeszcze wyzwania mi stawiasz 😮
felixlis
” teraz chcecie żebyżmy Was głaskały i potwierdzały jacy wspaniali jesteżcie;> haha, biedni niedowartożciowani;) ”
a masz cieple dlonie zeby to robic ? 😀 Jezeli tak, mozesz mnie poglaskac i oddac mi za to mojego lizaka 😉
3 czerwca 2008 at 10:26[usunięto_link] wrote:
… Tygrysek nie dosc ze mnie zdradzasz to jeszcze wyzwania mi stawiasz 😮
…
przecież dzień w dzień powtarzam wszem i wobec, że ja zła kobieta jestem… 😉
4 czerwca 2008 at 14:32ej mythbuster nie udzielaj się społecznie 😉
6 czerwca 2008 at 22:58ale ja lubie zle kobiety tylko stwarzaj czasem pozory ze jednak jestes dobra, ok ? 😉
10 czerwca 2008 at 22:29mythbuster troche klasy człowieku, odpusc sobie!
Moja droga bardzo ci współczuje i doskonale rozumiem Twoja sytuacje. Ja do niedawna sama byłam oszukiwana i system wartosci ( oczywiscie jesli chodzi o innych ludzi) zatraciłam. Tez biore pod uwage ze to Twój ojciec, góru ( do czasu) córeczki tatusia..
Swiat jest okrutny. Przede wszystkim pomóz teraz mamie. I na tym sie skup. A zdrady, kłamstwa to nieodłączne cechy ludzkiej natury. Zdarzyło sie to u Ciebie w domu ale zjawisko to jest obecne w co drugiej szczesliwej rodzinie mniej lub bardziej. Mezyczyzni juz tacy są, i na siłe zadna z nas tego nie zmieni. Złosc na ojca i ofensywne mu tego okazywanie tylko wzmacnia jego działania. Upewni sie w tym ze ma o co walczyc ( o ta małoletnia zdzire tak na marginesie)…ehh…słowa nie przejmuj sie, bedzie dobrze nie sa na miejscu napewno. trzymja sie dzielnie…
11 czerwca 2008 at 09:50[usunięto_link] wrote:
ale ja lubie zle kobiety tylko stwarzaj czasem pozory ze jednak jestes dobra, ok ? 😉
muszę to przemyżleć… wtedy jednakże nie mogłabym głosić wszem i wobec że jestem złą kobietą, bo wyszłoby, że to czcze gadanie… a masz lizaczka 😉
[usunięto_link]chyba założe fabrykę…
11 czerwca 2008 at 11:20to sie nazywa kryzys wieku sredniego u facetow.
Szukaja mlodych „dup”,zeby udowodnic sobie,ze jeszcze moga 😕
Patrz przyklad C.Pazura cz A. Grabowski 🙄
Nie zgadzam sie ,ze kazdy facet to swinia..
lecz zgadzam sie ze 80procent jest prosiakiem,wieprzem wkoncu SWINIA 😳13 czerwca 2008 at 20:34moim zdaniem to wygląda tak, że same [zwracam się teraz do kobiet i zdaję sobie sprawę z tego że generalizuję] wymuszacie czasem od nas „żwiniową” postawę, wręcz ta postawa jest od nas wymagana :).
kiedy? na przykład kiedy zaczynacie narzekać, że przecież facet powinien zawsze chcieć i co z nim nie tak, a dlaczego nie odpowiada na moje [niezbyt wyrafinowane] zaloty, gdy mówię że chcę mu się oddać a on mnie nie chce.. itd.
jednoczeżnie mili mężczyźni [znów generalizuję] – są traktowani przez Was pobłażliwie, bo chcecie testosteronu. tym samym dajecie tym miłym mężczyznom sygnał że powinni się zachowywać włażnie jak „żwinie”, traktować Was z góry, być zawsze napalonymi i rozpalonymi buhajami. przecież w ten sposób Was zdobędą, czyż nie?
jednoczeżnie nie dajecie mężczyznom ciepła, miłożci i oparcia, których, wyobraźcie sobie, mężczyzna też potrzebuje. tak robicie, dopóki nie dojrzejecie.
a gdy dojrzewacie – BUM! nagle chcecie miłych mężczyzn, którzy będą dobrymi ojcami! tylko gdzie ich szukać, skoro wczeżniej nauczyłyżcie mężczyzn tego co jest dla Was atrakcyjne i oni myżlą że Wy tego włażnie chcecie!
problem w komunikacji i nie zrozumienie siebie nawzajem!
13 czerwca 2008 at 21:21„cos” w tym jest co mowisz
rzeczywiscie wiekszosc kobiet woli tych niedobrych – mowie teraz o etapie w ktorym zdobywa sie kobiete ;p
ci mili zostaja „kolegami” a ci „twardziele” sa atrakcyjniejsi dla kobiet jako partnerzy ;p
oczywiscie to nie jest 100% regula ale bedac milym, przytakujac, prawiac caly czas komplementy i na koniec uwaga uwaga…odwazny krok….buzi w policzek!! nie zdobedzie sie kobiety ;p trzeba lekkiej nuty „chamstwa” ;p15 czerwca 2008 at 14:34no… najlepiej za kudły i do jaskini taką… tylko maczugi nie zapomnij…
15 czerwca 2008 at 15:02haha ;p
jeszcze tak nie probowalem ;p16 czerwca 2008 at 14:14Słuchajcie. To jest proste. Facet chce mieć ostrą laskę w łóżku, tak samo kobieta może chcieć ostrego faceta, który ją po prostu przeleci i jednoczeżnie silnego, który ją ochroni, a także mądrego, który znajdzie pracę i wychowa jej syna, zbuduje dom i posadzi drzewo.
17 czerwca 2008 at 01:48pierdzielicie glupotki!
- AutorOdp.