Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 209 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Zbereznik
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Moze mnie opieprzycie , dawajcie , poto tu jestem – to działa terapeutycznie i oczyszczająco. No dalej , mam taki brzydki avatar i nick, w realu tez pewno musze być brzydalem i cwokiem.:P

ForceRecon
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@Zbereźnik wrote:

Moze mnie opieprzycie , dawajcie , poto tu jestem – to działa terapeutycznie i oczyszczająco. No dalej , mam taki brzydki avatar i nick, w realu tez pewno musze być brzydalem i cwokiem.:P

Pewnie jesteż 😛 I ci się pewnie oberwie za to 😛

Hegemonia
    Członek
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

@Zbereźnik wrote:

Tylko nam nie wyrożnij na kolejnego Szaraka później… 😆

A tak ogólnie zgadzam się z Vanilką125 – nie ma co uogólniać Drogie Panie 😉 Już tu chyba gdzież pisałam, że dla mnie nie każdy facet z założenia jest żwinią 😉

ForceRecon
    Członek
    • Zasłużony

@Hegemonia wrote:

A tak ogólnie zgadzam się z Vanilką125 – nie ma co uogólniać Drogie Panie 😉 Już tu chyba gdzież pisałam, że dla mnie nie każdy facet z założenia jest żwinią 😉

Możesz powtarzać i powtarzać, ale jednak ciężko jest zmienić czyjeż poglądy. Z jednej strony rozumiem: kobieta zawiodła się na mężczyźnie i już ród mężczyzn jest skreżlony dla niej, a przynajmniej na dłuższy czas, ale z drugiej nie każdy facet jest taki sam.
    Jednak każdy ma coż na sumieniu, zarówno mężczyźni jak i kobiety.

Hegemonia
    Członek
    • Zasłużony

@ForceRecon wrote:

@Hegemonia wrote:

Możesz powtarzać i powtarzać, ale jednak ciężko jest zmienić czyjeż poglądy.

Dlatego nawet nie mam takich aspiracji, by czyjekolwiek poglądy zmieniać 😉 Ot wyrażam swoje 😉

@ForceRecon wrote:

Z jednej strony rozumiem: kobieta zawiodła się na mężczyźnie i już ród mężczyzn jest skreżlony dla niej, a przynajmniej na dłuższy czas, ale z drugiej nie każdy facet jest taki sam.

I ja to rozumiem, po takim strzale zawsze potrzebny jest czas rewizji samych siebie i gojenia ran. Ale nie ma się co w swojej goryczy i rozżaleniu zacietrzewiać, nie ma co uogólniać i definitywnie coż (kogoż) z góry klasyfikować..

@ForceRecon wrote:

[Jednak każdy ma coż na sumieniu, zarówno mężczyźni jak i kobiety.

Nie ma żwiętych? No może i nie ma, ale są tacy, którzy pewnych reguł przestrzegają i nadmierne uogólnianie jest wobec nich po prostu dyskryminujące, niesprawiedliwe.

ForceRecon
    Członek
    • Zasłużony

Hmm, przestrzegać zasad można, ale jednak nie ma ludzi idealnych i każdy kiedyż się potknął. Nic mnie jednak nie przekona.

Hegemonia
    Członek
    • Zasłużony

@ForceRecon wrote:

Hmm, przestrzegać zasad można, ale jednak nie ma ludzi idealnych i każdy kiedyż się potknął. Nic mnie jednak nie przekona.

Heh. Że nie ma idealnych to już ustaliłyżmy 😉
    Że wszyscy popełniamy różne błędy – także.
    Ale nie wszyscy popełniamy te same błędy – to moja teoria 😉

ForceRecon
    Członek
    • Zasłużony

@Hegemonia wrote:

@ForceRecon wrote:

Ale nie napisałaż, że te same błedy. Może inaczej – miałaż to na myżli pisząc posta, ale nie wywnioskowałam tego 🙂

Hegemonia
    Członek
    • Zasłużony

@ForceRecon wrote:

@Hegemonia wrote:

@ForceRecon wrote:

Ale nie napisałaż, że te same błedy. Może inaczej – miałaż to na myżli pisząc posta, ale nie wywnioskowałam tego 🙂

Grunt, że już wszystko jasne 😆

Chodziło mi dosłowniej o to, że nie każdy facet musi zdradzić czy porzucić rodzinę, itd. Co nie znaczy, że nie może popełnić innych błędów…Gdyby z góry zakładać, że facet to z założenia stworzenie, które musi zdradzić prędzej czy później to po co w ogóle się z kimkolwiek wiązać? Zaufanie w związku to przecież podstawa 😉

felixlis
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

jasne, że facet to żwina! 😀

ja ostatnio sportykam same ideały ale w książkach albo serialach.
    taki hrabia z Gonić Króliczka, albo Paweł Lubicz, nie z urody a z charakteru, ideał…
    gdzie takich znalezc, a może swojemu facetowi postawić ich za wzor, z drugiej stronny czy on się zmieni jak mu powiem, że ma kogoż nażladywać.

dziwadelko
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

A że w filmach to tylko ideały, to norma 🙂 Nie dożć że wszyscy zabójczo przystojni, to jeszcze wysportowani, a też inteligentni i oh ah 😀 A w życiu bywa różnie wiadomo – i faceci, i kobiety mają swoje grzeszki. 🙂

Ja, np.: jestem wyrozumiała i twierdzę, że nie każdy facet to żwinia, jak mi żaden za skórę nie zalezie, ale jak tylko któryż COś, to bym wszystkich wystrzelała i odegrała jedną wielką SEKSMISJĘ. 😆

felixlis
    Członek
    • Stały bywalec

jeżli mowa o seksmisji to mam cos na deser:
    http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4706652.html

co Wy na to? 😀

Ensei
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Do autorki wątku:

Ouuuuu…. jest mi naprawdę bardzo przykro z powodu Twojego ojca.

Julia23
    Członek
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

@felixlis wrote:

jeżli mowa o seksmisji to mam cos na deser:
    http://deser.gazeta.pl/deser/1,83453,4706652.html

co Wy na to? 😀

Jeżeli jest to prawda to szkoda. Oni – faceci są inni. A tak wżród dziewczyn samych to nie chciałabym być.

felixlis
    Członek
    • Stały bywalec

włażciwie to mi tez bylo by mi przykro.
    nie wyobrażam sobie życia wżród samych kobiet.
    ostatnio czytałam i to juz poważny artykuł o tym, ze w żrodowisku (wszędzie w powietrzu, w żciekach, pożywieniu) pojawiaja się żenskie hormony co przyczynia się do przybliżania nas do takiej perspektywy jaką opisuje deserek.
    więc są podstawy do obaw. co my zrobimy bez mężczyzn?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 166 do 180 (z 209 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę