• Autor
    Odp.
  • Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Moze mnie opieprzycie , dawajcie , poto tu jestem – to działa terapeutycznie i oczyszczająco. No dalej , mam taki brzydki avatar i nick, w realu tez pewno musze być brzydalem i cwokiem.:P

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@Zbereźnik wrote:

Moze mnie opieprzycie , dawajcie , poto tu jestem – to działa terapeutycznie i oczyszczająco. No dalej , mam taki brzydki avatar i nick, w realu tez pewno musze być brzydalem i cwokiem.:P

Pewnie jesteż 😛 I ci się pewnie oberwie za to 😛

Hegemonia
    Member
    • Odp.: 562
    • Zasłużony

@Zbereźnik wrote:

Tylko nam nie wyrożnij na kolejnego Szaraka później… 😆

A tak ogólnie zgadzam się z Vanilką125 – nie ma co uogólniać Drogie Panie 😉 Już tu chyba gdzież pisałam, że dla mnie nie każdy facet z założenia jest żwinią 😉

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

A tak ogólnie zgadzam się z Vanilką125 – nie ma co uogólniać Drogie Panie 😉 Już tu chyba gdzież pisałam, że dla mnie nie każdy facet z założenia jest żwinią 😉

Możesz powtarzać i powtarzać, ale jednak ciężko jest zmienić czyjeż poglądy. Z jednej strony rozumiem: kobieta zawiodła się na mężczyźnie i już ród mężczyzn jest skreżlony dla niej, a przynajmniej na dłuższy czas, ale z drugiej nie każdy facet jest taki sam.
    Jednak każdy ma coż na sumieniu, zarówno mężczyźni jak i kobiety.

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Możesz powtarzać i powtarzać, ale jednak ciężko jest zmienić czyjeż poglądy.

Dlatego nawet nie mam takich aspiracji, by czyjekolwiek poglądy zmieniać 😉 Ot wyrażam swoje 😉

[usunięto_link] wrote:

Z jednej strony rozumiem: kobieta zawiodła się na mężczyźnie i już ród mężczyzn jest skreżlony dla niej, a przynajmniej na dłuższy czas, ale z drugiej nie każdy facet jest taki sam.

I ja to rozumiem, po takim strzale zawsze potrzebny jest czas rewizji samych siebie i gojenia ran. Ale nie ma się co w swojej goryczy i rozżaleniu zacietrzewiać, nie ma co uogólniać i definitywnie coż (kogoż) z góry klasyfikować..

[usunięto_link] wrote:

[Jednak każdy ma coż na sumieniu, zarówno mężczyźni jak i kobiety.

Nie ma żwiętych? No może i nie ma, ale są tacy, którzy pewnych reguł przestrzegają i nadmierne uogólnianie jest wobec nich po prostu dyskryminujące, niesprawiedliwe.

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

Hmm, przestrzegać zasad można, ale jednak nie ma ludzi idealnych i każdy kiedyż się potknął. Nic mnie jednak nie przekona.

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Hmm, przestrzegać zasad można, ale jednak nie ma ludzi idealnych i każdy kiedyż się potknął. Nic mnie jednak nie przekona.

Heh. Że nie ma idealnych to już ustaliłyżmy 😉
    Że wszyscy popełniamy różne błędy – także.
    Ale nie wszyscy popełniamy te same błędy – to moja teoria 😉

ForceRecon
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ale nie napisałaż, że te same błedy. Może inaczej – miałaż to na myżli pisząc posta, ale nie wywnioskowałam tego 🙂

Hegemonia
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Ale nie napisałaż, że te same błedy. Może inaczej – miałaż to na myżli pisząc posta, ale nie wywnioskowałam tego 🙂

Grunt, że już wszystko jasne 😆

Chodziło mi dosłowniej o to, że nie każdy facet musi zdradzić czy porzucić rodzinę, itd. Co nie znaczy, że nie może popełnić innych błędów…Gdyby z góry zakładać, że facet to z założenia stworzenie, które musi zdradzić prędzej czy później to po co w ogóle się z kimkolwiek wiązać? Zaufanie w związku to przecież podstawa 😉

felixlis
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

jasne, że facet to żwina! 😀

ja ostatnio sportykam same ideały ale w książkach albo serialach.
    taki hrabia z Gonić Króliczka, albo Paweł Lubicz, nie z urody a z charakteru, ideał…
    gdzie takich znalezc, a może swojemu facetowi postawić ich za wzor, z drugiej stronny czy on się zmieni jak mu powiem, że ma kogoż nażladywać.

dziwadelko
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

A że w filmach to tylko ideały, to norma 🙂 Nie dożć że wszyscy zabójczo przystojni, to jeszcze wysportowani, a też inteligentni i oh ah 😀 A w życiu bywa różnie wiadomo – i faceci, i kobiety mają swoje grzeszki. 🙂

Ja, np.: jestem wyrozumiała i twierdzę, że nie każdy facet to żwinia, jak mi żaden za skórę nie zalezie, ale jak tylko któryż COś, to bym wszystkich wystrzelała i odegrała jedną wielką SEKSMISJĘ. 😆

felixlis
    Member
    • Stały bywalec

jeżli mowa o seksmisji to mam cos na deser:
    [usunięto_link]

co Wy na to? 😀

Ensei
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Do autorki wątku:

Ouuuuu…. jest mi naprawdę bardzo przykro z powodu Twojego ojca.

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

jeżli mowa o seksmisji to mam cos na deser:
    [usunięto_link]

co Wy na to? 😀

Jeżeli jest to prawda to szkoda. Oni – faceci są inni. A tak wżród dziewczyn samych to nie chciałabym być.

felixlis
    Member
    • Stały bywalec

włażciwie to mi tez bylo by mi przykro.
    nie wyobrażam sobie życia wżród samych kobiet.
    ostatnio czytałam i to juz poważny artykuł o tym, ze w żrodowisku (wszędzie w powietrzu, w żciekach, pożywieniu) pojawiaja się żenskie hormony co przyczynia się do przybliżania nas do takiej perspektywy jaką opisuje deserek.
    więc są podstawy do obaw. co my zrobimy bez mężczyzn?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " h"

Przewiń na górę