- AutorOdp.
- 22 maja 2008 at 13:34
Jest takie powiedzenie ktore wiele mowi^ 😀 Z facetami zle ale bez nich jeszcze gorzej 😀 Szczerze nie wyobrazam sobie swiata bez nich,
25 maja 2008 at 22:47to ja się teraz zastanawiam skąd się biorą feministki w takim razie i ich sposób myżlenia.
26 maja 2008 at 20:17Z ksiezyca 😛
Feministki to niedopieszczone kobiety, ktorym przydalby sie facet mowiacy ” cicho moja wredna kozo ” zamknalby buzie, wzial na ramie i zaniosl do stodoly i zrobil taka przyjemnosc ze stracilaby pamiec 🙂
Slodko ze tak piszecie. Fakt jestesmy czasami swiniami, jedni bardziej, inni mniej, jedni brudnymi i smierdzacymi, inni czystymi i porzadnymi z ladnym rozowym ogonkiem.
Ja jestem szczera swinka. Mam na imie Wojtek i musze sie przyznac ze ostatnio narozrabialem ale sie staram stad prosze zawolac tygryska zeby dala mi klapsa i lizaka 😉
ide pobiegac co by byc bardziej wysportowana swinka niz jestem a pozniej ide polowac na feministki 😈
narka swinki 😉
27 maja 2008 at 11:29tygrysków się nie woła… same przychodzą jak chcą… a lizaczka nie będzie… co za dużo to niezdrowo 😉 😛 😈
27 maja 2008 at 18:40Ja też jestem żwinią. Mam 28 lat, wykształcenie, dobrze płatną posadę i tydzień temu to wszystko przestało mieć dla mnie znaczenie. :(((
27 maja 2008 at 18:49trzeba było myslec ta wieksza glowa
27 maja 2008 at 19:39@HardDick wrote:
Ja też jestem żwinią. Mam 28 lat, wykształcenie, dobrze płatną posadę i tydzień temu to wszystko przestało mieć dla mnie znaczenie. :(((
Nie dramatyzuj,przynajmniej inaczej postrzegasz dzień matki:)
A tak swoją drogą nigdy nie byłem żwinią i się nie poczuwam. Chociaż z drugiej strony jak spojrzymy na to,że żwinia to jakby nie było inteligentne zwierze, to to przezwisko nie musi być wcale obelgą, a komplementem.
27 maja 2008 at 20:02@HardDick wrote:
Ja też jestem żwinią. Mam 28 lat, wykształcenie, dobrze płatną posadę i tydzień temu to wszystko przestało mieć dla mnie znaczenie. :(((
Teraz płaczesz…
Cóż wszystko od początku będziesz zaczynać, na własne żądanie.28 maja 2008 at 06:32Oczywiżcie ja tez sie zgłaszam na żwinke, mam 27 lat zajebistąposade, myżle oczywiżcie główką 🙂 i …. jest mi z tym wprost doskonale. (CHRUM CHRUM)
28 maja 2008 at 06:50Robi się nam chlew z forum 🙂
28 maja 2008 at 20:11teraz chcecie żebyżmy Was głaskały i potwierdzały jacy wspaniali jesteżcie;> haha, biedni niedowartożciowani;)
28 maja 2008 at 20:28[usunięto_link] wrote:
teraz chcecie żebyżmy Was głaskały i potwierdzały jacy wspaniali jesteżcie;> haha, biedni niedowartożciowani;)
coz – ja jestem wspanialy i internetowa opinia tego nie zmieni ;p
tak wiem – skromnosc to moja mocna cecha
29 maja 2008 at 10:10żwinki są oczywiżcie bardzo mądre, ale jak powiedział jeden z bohaterów jednego z moich ulubionych filmów „żwinie są plugawe…”
to była zagadka: co to za film?
do wygrania lizaczek!
Twister walcz, dla lizaczka… 😉
29 maja 2008 at 12:31[usunięto_link] wrote:
Robi się nam chlew z forum 🙂
Chr Chr Chr 😀
29 maja 2008 at 20:23[usunięto_link] wrote:
żwinki są oczywiżcie bardzo mądre, ale jak powiedział jeden z bohaterów jednego z moich ulubionych filmów „żwinie są plugawe…”
to była zagadka: co to za film?
do wygrania lizaczek!
Twister walcz, dla lizaczka… 😉
Jules rozmawiając z Vincentem – Pulp Fiction !!! lizak!!!
- AutorOdp.