• Autor
    Odp.
  • justynkalpl
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 35
    • Bywalec

Jest takie powiedzenie ktore wiele mowi^ 😀 Z facetami zle ale bez nich jeszcze gorzej 😀 Szczerze nie wyobrazam sobie swiata bez nich,

felixlis
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 66
    • Stały bywalec

to ja się teraz zastanawiam skąd się biorą feministki w takim razie i ich sposób myżlenia.

Twister
    Participant
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Z ksiezyca 😛

Feministki to niedopieszczone kobiety, ktorym przydalby sie facet mowiacy ” cicho moja wredna kozo ” zamknalby buzie, wzial na ramie i zaniosl do stodoly i zrobil taka przyjemnosc ze stracilaby pamiec 🙂

Slodko ze tak piszecie. Fakt jestesmy czasami swiniami, jedni bardziej, inni mniej, jedni brudnymi i smierdzacymi, inni czystymi i porzadnymi z ladnym rozowym ogonkiem.

Ja jestem szczera swinka. Mam na imie Wojtek i musze sie przyznac ze ostatnio narozrabialem ale sie staram stad prosze zawolac tygryska zeby dala mi klapsa i lizaka 😉

ide pobiegac co by byc bardziej wysportowana swinka niz jestem a pozniej ide polowac na feministki 😈

narka swinki 😉

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

tygrysków się nie woła… same przychodzą jak chcą… a lizaczka nie będzie… co za dużo to niezdrowo 😉 😛 😈

TrancEye
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Ja też jestem żwinią. Mam 28 lat, wykształcenie, dobrze płatną posadę i tydzień temu to wszystko przestało mieć dla mnie znaczenie. :(((

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

trzeba było myslec ta wieksza glowa

Ledman
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 16
    • Bywalec

@HardDick wrote:

Ja też jestem żwinią. Mam 28 lat, wykształcenie, dobrze płatną posadę i tydzień temu to wszystko przestało mieć dla mnie znaczenie. :(((

Nie dramatyzuj,przynajmniej inaczej postrzegasz dzień matki:)

A tak swoją drogą nigdy nie byłem żwinią i się nie poczuwam. Chociaż z drugiej strony jak spojrzymy na to,że żwinia to jakby nie było inteligentne zwierze, to to przezwisko nie musi być wcale obelgą, a komplementem.

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@HardDick wrote:

Teraz płaczesz…
    Cóż wszystko od początku będziesz zaczynać, na własne żądanie.

Zbereznik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Oczywiżcie ja tez sie zgłaszam na żwinke, mam 27 lat zajebistąposade, myżle oczywiżcie główką 🙂 i …. jest mi z tym wprost doskonale. (CHRUM CHRUM)

ForceRecon
    Member
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Robi się nam chlew z forum 🙂

felixlis
    Member
    • Stały bywalec

teraz chcecie żebyżmy Was głaskały i potwierdzały jacy wspaniali jesteżcie;> haha, biedni niedowartożciowani;)

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

teraz chcecie żebyżmy Was głaskały i potwierdzały jacy wspaniali jesteżcie;> haha, biedni niedowartożciowani;)

coz – ja jestem wspanialy i internetowa opinia tego nie zmieni ;p

tak wiem – skromnosc to moja mocna cecha

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

żwinki są oczywiżcie bardzo mądre, ale jak powiedział jeden z bohaterów jednego z moich ulubionych filmów „żwinie są plugawe…”

to była zagadka: co to za film?

do wygrania lizaczek!

Twister walcz, dla lizaczka… 😉

Sheriff
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 22
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Robi się nam chlew z forum 🙂

Chr Chr Chr 😀

felixlis
    Member
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

żwinki są oczywiżcie bardzo mądre, ale jak powiedział jeden z bohaterów jednego z moich ulubionych filmów „żwinie są plugawe…”

to była zagadka: co to za film?

do wygrania lizaczek!

Twister walcz, dla lizaczka… 😉

Jules rozmawiając z Vincentem – Pulp Fiction !!! lizak!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " h"

Przewiń na górę