- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2009 at 13:54
wiitam chcialabym sie dowiedziec ile miesiecznie wydajecie na kosmetyki, rozne zabiegi pielegnacyjne itp itd 馃榾 ?? oczywiscie nie chodzi mi o dokladne kwoty tylko ”ogolem” 馃槈
21 sierpnia 2009 at 13:33Na zabiegi piel臋gnacyjne nie wydaj臋 ani grosza, bo wszystko robi臋 sama. Nigdy nie by艂am u kosmetyczki i i偶膰 nie zamierzam.
Trudno okre偶li膰 ile miesi臋cznie wydaj臋 na kosmetyki, bo ka偶dy z nich ko艅czy sie w inntm czasie. Nie mam jakiej偶 konkretnej listy produkt贸w, kt贸re kupuj臋 zawsze 1-go czy 10-go ka偶dego miesi膮ca.
Bardzo dbam o swoj wygl膮d, wi臋c kupuj臋 wiele kosmetyk贸w zw艂aszcza do makija偶u. Nie kupuj臋 Dior贸w, czy L’oreal贸w, ale nie kupuj臋 te偶 samej taniochy. Czasem kupuj臋 co偶 (np. kolejne cienie) , by poprawi膰 sobie nastroj. Wole nawet kupi膰 kosmetyk ni偶 ciuch 馃榾24 sierpnia 2009 at 14:05Ja wydaje oko艂o 100 z艂 miesi臋cznie
Raczej na kosmetyki, bo zabieg贸w (p贸ki co) nie potrzebuj臋
A je偶li chcesz wi臋cej informacji, zajrzyj na strone *********
Tam zobaczysz dokladnie ile i na co wydaj臋 ja i ponad 2000 innych u偶ytkownik贸w 馃檪26 wrze艣nia 2009 at 12:37Ojj i to jest temat, na kt贸ry odpowiedzi nie powinny偶my udziela膰. Szczerze, to jakbym si臋 zastanowi艂a ile miesi臋cznie wydaje na kosmetyki, to chyba sama bym si臋 przestraszy艂a i ucie艂a sobie wydatki w tej kategorii. A niestety my kobiety mamy s艂abo偶膰 do wydawania pieni臋dzy. Ale my偶l臋, 偶e miesi臋czne wydaje 300 z艂- taka granica.
27 wrze艣nia 2009 at 10:30na urod臋 wydaj臋 tylko na jakie偶 toniki i 偶ele do twarzy + deo + woda toaletowa i tyle
27 wrze艣nia 2009 at 14:44ja miesiecznie wydaje na kosmetyki ok 30 z艂,ale ostatnimi czasy mia艂am problemy ze zdrowiem ( mia艂am zabieg pod narkoz膮 ) wiec zapewne bede wiecej wydawa艂a na kosmetyki jak i na zabiegi kosmetyczne,my偶le ze wyrobie sie w 200 z艂 miesiecznie:)
28 wrze艣nia 2009 at 13:34dosy膰 sporo. my偶l臋, 偶e by艂o by tego ze st贸wk臋.
to znaczy same kosmetyki.a tak to je偶li chodzi o rzeczy z kategorii zabiegi to oko艂o 10 z艂 na henn臋 rz臋s.
19 pa藕dziernika 2009 at 00:52Ostatnio jaka偶 niewiele, ale zwykle jest to ko艂o 100z艂 馃檪
24 pa藕dziernika 2009 at 16:35to zalezy, staram si臋 zmiescic w granicach 200zl, czasami wydaje mniej a czasami wiecej, wi臋cje jesli konczy mi sie szampon (kupuje zawsze te przeznaczone do zabiegow profesjonalnych, drogie jak nie wiem co 馃檨 ) czy perfumy,
28 pa藕dziernika 2009 at 14:37My偶licie, 偶e to ile wyadaje si臋 na urod臋 ma warto偶膰 wymiern膮? Czy cena kosmetyk贸w decyduje o ich skuteczno偶ci? Mam r贸wnie偶 pytanie o nieco innym charakterze, ale w tym temacie. Czy my偶licie 偶e warto inwestowac w zabiegi terapeutyczne (a wi臋c takie, kt贸re dzia艂aj膮 na cia艂o, ale i na umys艂)?
4 listopada 2009 at 12:26Tak naprawd臋 nie trzeba wiele. wystarczy dobry 偶el do twarzy tonik jaki偶 balsam i krem do twarzy. A reszta moze by膰 tania lub zastapiona domowymi sposobami.
7 listopada 2009 at 15:45ostatnio jednego dnia wyda艂am 200z艂 馃槈
16 listopada 2009 at 19:03Raczej sporo;) ale powtarzam sobie 'jeste偶 tego warta’. I jako偶 nie czuj臋 si臋 jakbym si臋 oszukiwa艂a;)
17 listopada 2009 at 11:51ja nawet nie chce liczy膰 ile wydaj臋 na urod臋, ale tak atrz膮c na wcze偶niejsze lata to wydaje troszk臋 wi臋cej, czego sie nie robi by by膰 pi臋kn膮:)
17 listopada 2009 at 14:53Jasne:) Mo偶na wyda膰 nawet 10tysi臋cy jednego dnia na urod臋:)
- AutorOdp.