• Autor
    Odp.
  • wikta
    Member
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 4
    • Bywalec

wiitam chcialabym sie dowiedziec ile miesiecznie wydajecie na kosmetyki, rozne zabiegi pielegnacyjne itp itd 馃榾 ?? oczywiscie nie chodzi mi o dokladne kwoty tylko ”ogolem” 馃槈

Beatrice11
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Na zabiegi piel臋gnacyjne nie wydaj臋 ani grosza, bo wszystko robi臋 sama. Nigdy nie by艂am u kosmetyczki i i偶膰 nie zamierzam.
    Trudno okre偶li膰 ile miesi臋cznie wydaj臋 na kosmetyki, bo ka偶dy z nich ko艅czy sie w inntm czasie. Nie mam jakiej偶 konkretnej listy produkt贸w, kt贸re kupuj臋 zawsze 1-go czy 10-go ka偶dego miesi膮ca.
    Bardzo dbam o swoj wygl膮d, wi臋c kupuj臋 wiele kosmetyk贸w zw艂aszcza do makija偶u. Nie kupuj臋 Dior贸w, czy L’oreal贸w, ale nie kupuj臋 te偶 samej taniochy. Czasem kupuj臋 co偶 (np. kolejne cienie) , by poprawi膰 sobie nastroj. Wole nawet kupi膰 kosmetyk ni偶 ciuch 馃榾

kicitanka
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja wydaje oko艂o 100 z艂 miesi臋cznie
    Raczej na kosmetyki, bo zabieg贸w (p贸ki co) nie potrzebuj臋
    A je偶li chcesz wi臋cej informacji, zajrzyj na strone *********
    Tam zobaczysz dokladnie ile i na co wydaj臋 ja i ponad 2000 innych u偶ytkownik贸w 馃檪

szaloona
    Participant
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

Ojj i to jest temat, na kt贸ry odpowiedzi nie powinny偶my udziela膰. Szczerze, to jakbym si臋 zastanowi艂a ile miesi臋cznie wydaje na kosmetyki, to chyba sama bym si臋 przestraszy艂a i ucie艂a sobie wydatki w tej kategorii. A niestety my kobiety mamy s艂abo偶膰 do wydawania pieni臋dzy. Ale my偶l臋, 偶e miesi臋czne wydaje 300 z艂- taka granica.

Blk
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 699
    • Zas艂u偶ony

na urod臋 wydaj臋 tylko na jakie偶 toniki i 偶ele do twarzy + deo + woda toaletowa i tyle

monika22
    Member
    • Temat贸w: 15
    • Odp.: 315
    • Pasjonat

ja miesiecznie wydaje na kosmetyki ok 30 z艂,ale ostatnimi czasy mia艂am problemy ze zdrowiem ( mia艂am zabieg pod narkoz膮 ) wiec zapewne bede wiecej wydawa艂a na kosmetyki jak i na zabiegi kosmetyczne,my偶le ze wyrobie sie w 200 z艂 miesiecznie:)

PannaAnna
    Member
    • Temat贸w: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

dosy膰 sporo. my偶l臋, 偶e by艂o by tego ze st贸wk臋.
    to znaczy same kosmetyki.

a tak to je偶li chodzi o rzeczy z kategorii zabiegi to oko艂o 10 z艂 na henn臋 rz臋s.

benoi
    Member
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

Ostatnio jaka偶 niewiele, ale zwykle jest to ko艂o 100z艂 馃檪

awgusta
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

to zalezy, staram si臋 zmiescic w granicach 200zl, czasami wydaje mniej a czasami wiecej, wi臋cje jesli konczy mi sie szampon (kupuje zawsze te przeznaczone do zabiegow profesjonalnych, drogie jak nie wiem co 馃檨 ) czy perfumy,

Der-med
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 131
    • Zapaleniec

My偶licie, 偶e to ile wyadaje si臋 na urod臋 ma warto偶膰 wymiern膮? Czy cena kosmetyk贸w decyduje o ich skuteczno偶ci? Mam r贸wnie偶 pytanie o nieco innym charakterze, ale w tym temacie. Czy my偶licie 偶e warto inwestowac w zabiegi terapeutyczne (a wi臋c takie, kt贸re dzia艂aj膮 na cia艂o, ale i na umys艂)?

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Tak naprawd臋 nie trzeba wiele. wystarczy dobry 偶el do twarzy tonik jaki偶 balsam i krem do twarzy. A reszta moze by膰 tania lub zastapiona domowymi sposobami.

benoi
    Member
    • Odp.: 161
    • Zapaleniec

ostatnio jednego dnia wyda艂am 200z艂 馃槈

meksykanka
    Member
    • Temat贸w: 9
    • Odp.: 68
    • Sta艂y bywalec

Raczej sporo;) ale powtarzam sobie 'jeste偶 tego warta’. I jako偶 nie czuj臋 si臋 jakbym si臋 oszukiwa艂a;)

mrowka
    Member
    • Temat贸w: 49
    • Odp.: 736
    • Zas艂u偶ony

ja nawet nie chce liczy膰 ile wydaj臋 na urod臋, ale tak atrz膮c na wcze偶niejsze lata to wydaje troszk臋 wi臋cej, czego sie nie robi by by膰 pi臋kn膮:)

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

Jasne:) Mo偶na wyda膰 nawet 10tysi臋cy jednego dnia na urod臋:)

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " ile wydajemy na urode"

Przewi艅 na g贸r臋