• Autor
    Odp.
  • szaloona
    Participant
    • Temat贸w: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

na urod臋 nigdy nie wydamy zbyt du偶o pieni臋dzy, w ko艅cu nasza uroda jest bezcenna. podobnie jak zdrowie nie jest bezcenne. Ja polubi艂am zabiegi zaproponowane przez hotel **********. Maj膮 ogromny wyb贸r zabieg贸w, po kt贸rych czuj臋 si臋 zrelaksowana i bardzo pi臋kna.

tucci
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Ale nie zawsze jest na to kasa ;/

bernasia5
    Member
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Do kosmetyczki chodz臋 bardzo rzadko, od czasu do czasu, przed wa偶niejszymi imprezami 馃檪
    Natomiast bardzo lubi臋 (i chyba do偶膰 dobrze mi to wychodzi;p) sama si臋 malowa膰. Na kosmetyki wydaj臋 troch臋 pieni臋dzy, g艂贸wnie na perfumy, tusze, cienie, jednak wiaodmo, 偶e nie jest to jaka偶 suma olbrzymia

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

dok艂adnie, nie zawsze jest kasa. Uroda jest bezcenna i warto wcze偶niej o ni膮 zadba膰 ni偶 p贸藕niej pr贸bowa膰 si臋 ratowa膰, bo wtedy to dopiero zaczyna kosztowa膰, ale dbaj膮c o urod臋 te偶 mo偶na to robi膰 niewielkim kosztem jesli si臋 nie ma kasy.

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

Ja to nawet nie staram si臋 liczy膰 ile pieni臋dzy wydaj臋 na szeroko poj臋t膮 urod臋, czyli kosmetyki, wizyty w spa, u kosmetyczki itp. My偶l臋, 偶e wyrwa艂abym sobie wszystkie w艂osy z g艂owy gdybym to zliczy艂a, no ale jako偶 nie jest mi bardzo 偶al tych pieni臋dzy. W ko艅cu fajnie jest si臋 czu膰 zadban膮 馃檪

delicja
    Member
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

JA te偶 czuj臋 si臋 zadbana mimo, ze ie biegam co dziennie do kosmetyczni na manicure:)

Lusiek276
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Na zabiegi do kosmetyczki raczej nie chodz臋, z r贸偶nych powod贸w, np. brak czasu, kasy itd. A na kosmetyki te偶 nie wydaje nie wiadomo ile, chocia偶 na p贸lce mam wszystkie niezb臋dne do codziennej piel臋gnacji kosmetyki. Poprostu znalaz艂am mark臋, kt贸ra spe艂nia moje oczekiwania i nie jest zbyt droga. Zazwyczaj kupuje kosmetyki Flosleku i musz臋 przyzna膰, 偶e kosmetyki s膮 niedrogie, a dobre. Widz臋, 偶e w tym przypadku p艂ac臋 za jako偶膰 produktu, a nie za mark臋.

charlize
    Member
    • Temat贸w: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

[usuni臋to_link] wrote:

JA te偶 czuj臋 si臋 zadbana mimo, ze ie biegam co dziennie do kosmetyczni na manicure:)

Kochana ja r贸wnie偶 nie chodz臋 codziennie do kosmetyczki a do manicurzystki ju偶 w og贸le (mam 艂adne swoje paznokcie i sama si臋 nimi zajmuj臋). Kosmetyczk臋 odwiedzam raz na jaki偶 czas, w ko艅cu zbyt cz臋sto chodzenie i tak nie ma sensu. Czuj臋 si臋 zadbana przede wszystkim dlatego, 偶e o siebie dbam w domu i lubie to robi膰!

MultiPerfumeria
    Member
    • Temat贸w: 7
    • Odp.: 84
    • Sta艂y bywalec

Wcale nie trzeba co tydzie艅 siedziec u kosmetyczki,偶eby by膰 pi臋kn膮 oarz zadbana kobiet膮. A na kosmetyki mo偶na wyda膰 naparw edziesiatki tysi臋cy z艂…

ola87
    Member
    • Odp.: 54
    • Sta艂y bywalec

hmm jakies 400 zlotych miesiecznie na kosmetyczke w Denique, poza tym przybory, mysle ze zamykam sie w tysi膮cu 馃槈

Ekstrawagandzka
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Ojjjj to rzeczywi偶cie du偶o. Ja ostatnio przerzuci艂am si臋 na ta艅sze kosmetyki i przyznam, 偶e na zdrowie mi to wychodzi. Zamiast wielu balsam贸w do cia艂a stosuj臋 p艂ynn膮 parafin臋 co jaki偶 czas i sk贸r臋 mam g艂adziutk膮, na wypryski Pasta Lassara z apteki i jest ok. Juz si臋 nauczy艂am 偶e drogo nie znaczy dobrze.

Salomika
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

To chyba wszystkie przyznajecie, ze wydajemy zdecydowanie za duzo, ale nie wiem, czy mozna zmiejszyc te wydatki :)?

patelka86
    Member
    • Odp.: 88
    • Sta艂y bywalec

Zale偶y od miesi膮ca, ale 偶rednio 200 – 250 z艂.
    W miesi膮cach 偶wi膮tecznych, czy gdy szykuje si臋 jakie偶 wi臋ksze wydarzenie (np. czyj偶 偶lub) to ponad 300.

Renata78
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 67
    • Sta艂y bywalec

ta te偶 w sumie wydaj臋 ok 100 z艂 m-c

Crystaline
    Member
    • Odp.: 88
    • Sta艂y bywalec

Moja 偶rednia miesi臋czna to oko艂o 150z艂. Czasem wydaj臋 wi臋cej kiedy skusz臋 si臋 na jakie偶 oryginalne perfumy, ale staram si臋 robi膰 zakupy kosmetyczne z g艂ow膮.

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " ile wydajemy na urode"

Przewi艅 na g贸r臋