- AutorOdp.
- 22 marca 2010 at 12:30
Staram się zamknąć wydatki w 200 zł., ale nie zawsze się to udaje, chyba że trafię na jakąż fajna promocję 😀 Ostatnio zwróciłam uwagę, że w super pharm „korzyżci chodzą parami” 😆 i zostawiłam tam trochę grosza, ale jak przeliczyłam, to krem do twarzy soraya czy moje ulubione perfumy Oxygene kupiłam bardzo okazyjnie 😀
22 marca 2010 at 13:06Ja w tym miesiacu tez mocno korzystalam z promocji w superharm, wiec zapaszkow i kremikow mam caly zapas 🙂 Ale po zimie trzeba bylo odswiezyc swoja szafeczke z kosmetykami, wiec nie wliczam tego miesiaca do wydatkow, wylicze w czerwcu srednia na polowe roku 🙂
28 marca 2010 at 09:27Ja się załapuję na różne promocje i akcje próbkowe. Wolę mniejsze opakowania, ale za to więcej różnych. Może podzielimy się info o ciekawych wydarzeniach? Ja teraz wybieram się na promocję w salonie Nissan Zaborowski w Warszawie “ wizażystki z Douglasa, zapowiada się bardzo ciekawie
28 marca 2010 at 10:18Ja też muszę zamknąć wydatki na kosmetyki do kwoty 150zł,czasami przekraczam ją ale to w okresie wakacyjnym i żwiątecznym. gdzie będzie ta akcja promocyjna Daglasa w Warszawie i kiedy?
28 marca 2010 at 19:03[usunięto_link] wrote:
Ja się załapuję na różne promocje i akcje próbkowe. Wolę mniejsze opakowania, ale za to więcej różnych. Może podzielimy się info o ciekawych wydarzeniach? Ja teraz wybieram się na promocję w salonie Nissan Zaborowski w Warszawie “ wizażystki z Douglasa, zapowiada się bardzo ciekawie
To ciekawe, jakiż nowy sposób promocji? Brzmi całkiem nietypowo, ale jestem całkiem zainteresowana, przy okazji przyjrzałabym się autkom. Masz może więcej informacji na ten temat?
30 marca 2010 at 07:05No to zabiłaż mnie. Jak tak zaczęłam szacować ile wydaję na kosmetyki w ciągu miesiąca, to włażciwie dziwię się że mam za co jeżć 🙂 I w dodatku to są rzeczy które absolutnie nie są mi potrzebne, kupuję, i nie używam. A to jakież 300 zł, może trochę więcej na miesiąc! I zęby w tynk 🙂
30 marca 2010 at 07:56[usunięto_link] wrote:
Ja też muszę zamknąć wydatki na kosmetyki do kwoty 150zł,czasami przekraczam ją ale to w okresie wakacyjnym i żwiątecznym. gdzie będzie ta akcja promocyjna Daglasa w Warszawie i kiedy?
Daj mi chwilę, muszę sprawdzić :)) miałam to gdzież zapisane, zrobię porządek w rzeczach i sprawdzę, chyba w przyszłą żrodę, ale nie jestem pewna na 100%. Nie ma jak próbki 🙂
30 marca 2010 at 14:28[usunięto_link] wrote:
Ja też muszę zamknąć wydatki na kosmetyki do kwoty 150zł,czasami przekraczam ją ale to w okresie wakacyjnym i żwiątecznym. gdzie będzie ta akcja promocyjna Daglasa w Warszawie i kiedy?
Ok, już wiem. Najbliższe spotkanie jest w żrodę, 31 marca. Pojawi się pani z Douglasa, oczywiżcie będzie można zrobić sobie makijaż, będą też jakież promocyjne pakiety kosmetyków, oczywiżcie. Spotkanie odbędzie się w salonie Nissan Zaborowski przy ul. Puławskiej 276. Pozdrówka!
30 marca 2010 at 14:29cytrynka86, jaki piękny kotek 🙂
30 marca 2010 at 21:07A ja nie wydaję prawie nic ;]. Większożć dostaje w prezencie :P. Ale jestem podła i okrutna :P/
31 marca 2010 at 06:49Ja też dostaję w prezencie ale dla mnie za mało mało;)…..
31 marca 2010 at 10:15A dla mnie to jest akuratnie ;].
31 marca 2010 at 20:42[usunięto_link] wrote:
Ja w tym miesiacu tez mocno korzystalam z promocji w superharm, wiec zapaszkow i kremikow mam caly zapas 🙂 Ale po zimie trzeba bylo odswiezyc swoja szafeczke z kosmetykami, wiec nie wliczam tego miesiaca do wydatkow, wylicze w czerwcu srednia na polowe roku 🙂
Salomika, widzę, że ostre obliczanie czynisz 😉 Ja funkcjonuje w trybie miesięcznym raczej. Jakbym podliczyła całe pół roku to by mi oczy z orbity wyleciały 🙂 Ale za to kupuję oszczędnie, tyle że dużo. I też często korzystam z promocji w superpharm. Przy ilożci kosmetyków, jakie kupuje, zwracam uwagę na promocje 🙂
1 kwietnia 2010 at 09:35[usunięto_link] wrote:
Poszłam i okazało się, że jest odwołane! A włażciwie przeniesione na czwartek. Szkoda, że tak w ostatnim momencie.. no nic. Jeszcze nie wiem, czy będę mieć czas. Wiem, że na pewno rozdają vouchery do wizażystki za umówienie się na jazdę próbną, ale ja nie mam prawka 🙂
1 kwietnia 2010 at 11:29[usunięto_link] wrote:
cytrynka86, jaki piękny kotek 🙂
A wiem, słodki kociak, ledwo go wypatrzyłam w avatarach 🙂
- AutorOdp.