Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 62 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    cytrynowka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Staram się zamknąć wydatki w 200 zł., ale nie zawsze się to udaje, chyba że trafię na jakąż fajna promocję 😀 Ostatnio zwróciłam uwagę, że w super pharm „korzyżci chodzą parami” 😆 i zostawiłam tam trochę grosza, ale jak przeliczyłam, to krem do twarzy soraya czy moje ulubione perfumy Oxygene kupiłam bardzo okazyjnie 😀

Salomika
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

Ja w tym miesiacu tez mocno korzystalam z promocji w superharm, wiec zapaszkow i kremikow mam caly zapas 🙂 Ale po zimie trzeba bylo odswiezyc swoja szafeczke z kosmetykami, wiec nie wliczam tego miesiaca do wydatkow, wylicze w czerwcu srednia na polowe roku 🙂

jadvvisia
    Członek
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Ja się załapuję na różne promocje i akcje próbkowe. Wolę mniejsze opakowania, ale za to więcej różnych. Może podzielimy się info o ciekawych wydarzeniach? Ja teraz wybieram się na promocję w salonie Nissan Zaborowski w Warszawie “ wizażystki z Douglasa, zapowiada się bardzo ciekawie

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ja też muszę zamknąć wydatki na kosmetyki do kwoty 150zł,czasami przekraczam ją ale to w okresie wakacyjnym i żwiątecznym. gdzie będzie ta akcja promocyjna Daglasa w Warszawie i kiedy?

lubiecalyswiat
    Członek
    • Odp.: 3
    • Początkujący

@jadvvisia wrote:

Ja się załapuję na różne promocje i akcje próbkowe. Wolę mniejsze opakowania, ale za to więcej różnych. Może podzielimy się info o ciekawych wydarzeniach? Ja teraz wybieram się na promocję w salonie Nissan Zaborowski w Warszawie “ wizażystki z Douglasa, zapowiada się bardzo ciekawie

To ciekawe, jakiż nowy sposób promocji? Brzmi całkiem nietypowo, ale jestem całkiem zainteresowana, przy okazji przyjrzałabym się autkom. Masz może więcej informacji na ten temat?

cytrynka86
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

No to zabiłaż mnie. Jak tak zaczęłam szacować ile wydaję na kosmetyki w ciągu miesiąca, to włażciwie dziwię się że mam za co jeżć 🙂 I w dodatku to są rzeczy które absolutnie nie są mi potrzebne, kupuję, i nie używam. A to jakież 300 zł, może trochę więcej na miesiąc! I zęby w tynk 🙂

jadvvisia
    Członek
    • Początkujący

@jagoda4 wrote:

Ja też muszę zamknąć wydatki na kosmetyki do kwoty 150zł,czasami przekraczam ją ale to w okresie wakacyjnym i żwiątecznym. gdzie będzie ta akcja promocyjna Daglasa w Warszawie i kiedy?

Daj mi chwilę, muszę sprawdzić :)) miałam to gdzież zapisane, zrobię porządek w rzeczach i sprawdzę, chyba w przyszłą żrodę, ale nie jestem pewna na 100%. Nie ma jak próbki 🙂

jadvvisia
    Członek
    • Początkujący

@jagoda4 wrote:

Ok, już wiem. Najbliższe spotkanie jest w żrodę, 31 marca. Pojawi się pani z Douglasa, oczywiżcie będzie można zrobić sobie makijaż, będą też jakież promocyjne pakiety kosmetyków, oczywiżcie. Spotkanie odbędzie się w salonie Nissan Zaborowski przy ul. Puławskiej 276. Pozdrówka!

jadvvisia
    Członek
    • Początkujący

cytrynka86, jaki piękny kotek 🙂

lateksowa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

A ja nie wydaję prawie nic ;]. Większożć dostaje w prezencie :P. Ale jestem podła i okrutna :P/

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ja też dostaję w prezencie ale dla mnie za mało mało;)…..

lateksowa
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

A dla mnie to jest akuratnie ;].

Pajka
    Członek
    • Odp.: 35
    • Bywalec

@Salomika wrote:

Ja w tym miesiacu tez mocno korzystalam z promocji w superharm, wiec zapaszkow i kremikow mam caly zapas 🙂 Ale po zimie trzeba bylo odswiezyc swoja szafeczke z kosmetykami, wiec nie wliczam tego miesiaca do wydatkow, wylicze w czerwcu srednia na polowe roku 🙂

Salomika, widzę, że ostre obliczanie czynisz 😉 Ja funkcjonuje w trybie miesięcznym raczej. Jakbym podliczyła całe pół roku to by mi oczy z orbity wyleciały 🙂 Ale za to kupuję oszczędnie, tyle że dużo. I też często korzystam z promocji w superpharm. Przy ilożci kosmetyków, jakie kupuje, zwracam uwagę na promocje 🙂

jadvvisia
    Członek
    • Początkujący

@jagoda4 wrote:

Poszłam i okazało się, że jest odwołane! A włażciwie przeniesione na czwartek. Szkoda, że tak w ostatnim momencie.. no nic. Jeszcze nie wiem, czy będę mieć czas. Wiem, że na pewno rozdają vouchery do wizażystki za umówienie się na jazdę próbną, ale ja nie mam prawka 🙂

cytrynka86
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 46
    • Stały bywalec

@jadvvisia wrote:

cytrynka86, jaki piękny kotek 🙂

A wiem, słodki kociak, ledwo go wypatrzyłam w avatarach 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 31 do 45 (z 62 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę