- AutorOdp.
- 26 czerwca 2010 at 18:18
ten slogan niechcacy zamiesciłem. nie myżlałem nawet o tym. co do polityki to mozemy podyskutowac w innym temacie
Jak pojawi się zainteresowanie to pojawią się też nowi dilerzy. narazie w Polsce działa to na zasadzie ze każdy wie ze cos takiego jest i tyle
28 czerwca 2010 at 06:25Wszystko się zmieni, jeżeli pojawi się druga firma, która będzie posiadała sieć szkieletową w polsce lub jeżeli firma, która obecnie ma taką sieć zechce pójżć jako firma konkurencyjna dla TP … tą firmą jest TK (Telekomunikacja Kolejowa).
Posiadają jeszcze większą sieć niż TP, bo wszędzie tam, gdzie mają tory kolejowe 😉 …
Ale co zrobisz, jeżeli nie chce im się nic zrobić … tak to by TP zostało zmuszone do rywalizacji, a teraz ? Tak czy tak, klient zamawiając np usługi w Netii to i tak Netia płaci „haracz” za korzystanie z infrastruktury TP.
A co do polityki – wskaż miejsce to możemy podyskutować 😀
28 czerwca 2010 at 17:06a znasz jakież lepsze wyjscie na ta chwile. albo neo albo nic. jak masz telefon to dochodzi sferia labo netia 🙂
29 czerwca 2010 at 07:22Zależy gdzie mieszkasz… do tego dochodzi internet od operatorów GSM
16 sierpnia 2010 at 18:46ok. tylko nie zawsze masz zasięg i co wtedy zrobić? 🙂
18 sierpnia 2010 at 12:05Jak nie masz zasięgu żadnej sieci komórkowej, żadnej alternatywy to tylko … cieszyć się z obcowania z naturą 😉 cisza, spokój, żyć nie umierać 😉
18 sierpnia 2010 at 13:36[usunięto_link] wrote:
ok. tylko nie zawsze masz zasięg i co wtedy zrobić? 🙂
Bodajże polsat cyfrowy oferuje neta w pakiecie do chyba 20mb z tego co kiedyż czytałem to chyba w tym roku miało być.
18 sierpnia 2010 at 17:45Nie tylko0 TP jest dostawcą netu w Polsce. Jest bardzo dużo mniejszych i większych firm, które nieraz mają nawet ciekawe oferty. No ale tu to trzeba się troszkę zainteresować tematem. A tak na marginesie, jak internet satelitarny działa przy zmiennej pogodzie :>
19 sierpnia 2010 at 17:18[usunięto_link] wrote:
jak internet satelitarny działa przy zmiennej pogodzie :>
Tak jak radiówka ,potrafi chrupać ,ale tragedii nie ma.
13 października 2010 at 13:05Wyjdź i nie wracaj z tym spamem. A przy okazji satelitarny tak samo gubi sygnał.
19 października 2010 at 14:13Ta nisza jest dla osób, które nie mają innej możliwożci… często jest tak, że nie ma możliwożci podłączenia się pod najczężciej spotykanych operatorów internetu…
- AutorOdp.