- AutorOdp.
- 21 czerwca 2008 at 13:25
hmm czy wyszczupli przestalam na to czekac, ale za to zwracam uwage czy te kremy ujedrniaja bo to dla mnie najwazniejsze 🙂 i pod tym wzgledem oceniam kremy ostatnio. staram sie walczyc z cellulitem od zewnatrz (kremik ostatnio Nivea) i od srodka (CLA Clarinol) i wtedy nie martwie sie centymetrami bo mam sliczny efekt pieknie jedrnych ud i pupy 🙂
21 czerwca 2008 at 14:12czyli te 5 cm, to tylko ujedrnienie, a nie wyszczuplenie, no tak, waga sama z siebie nie spadnie…
21 czerwca 2008 at 16:56wiesz mysle ze waga od samego kremu nie spadnie, wiec tak jak myslimy to ujdrnienie ale mysle ze z czasem jak bedziesz cwiczyc dobrze sie odrzywiac itp. to te 5cm polaczy sie rowniez z utrata wagi 😀
22 czerwca 2008 at 12:05mi sie jeszcze wydaje, ze zeby to ujedrnienie w ogole nastapilo, zeby krem zaczac dzialac, to tez trzeba cwiczyc
22 czerwca 2008 at 14:16prawda ewelka, ćwiczenia są kluczowe a ty jakoż cwiczysz??
23 czerwca 2008 at 00:44Ja uzywam róznych smarowideł, masuje posladki podczas kapieli specjalnym masażerem z wypustkami i uprawiam sport- działa. Niestety trzeba to robic cały czas, bo callulit lubi wracac…:(
23 czerwca 2008 at 17:17a u ciebie wraca pomomo takich kompleksowych zabiegow?? jakiego kremiku urzywasz?
24 czerwca 2008 at 06:58moje cwiczenia polegaja na dlugodystansowych biegach:] no i jeszcze chodze na aerobik. a jesli chodzi o same cwiczenia na poszzegolne zcesci ciala, to nie, nie cwicze, chociaz moze powinnam? 😳
24 czerwca 2008 at 20:58moze sprobuj pocwiczyc inaczej taka roznorodnosc duzo daje, ja cwicze z zestawami z netu co tydzien staram sie wybierac nowy zestaw cwiczen….dzieki braku rutyny bardziej chce sie cwiczyc
25 czerwca 2008 at 20:23hosteessa moglabys podrzucić mi jakież dobre pomysły na ćwiczenia?
bo te które ja wykonuje już mi się znudziły, brzuszki, bieganie…ogólnie tez stosuje Clarinol CLA, staram się w miare regularnie cwiczyc i racjonalnie odżywiać, nie zawsze wychodzi 😛
a na cellulit kupiłam krem 24 godzinny deborah anty-cellulit, koleżanka pracująca w perfumerii mi poleciła, podobno klientki po niego regularnie wracają i jest naprawdę super, po 2 tygodniach widać efekt wygładzenia! 🙂
25 czerwca 2008 at 20:47ja teraz uzywam zestwu z floslek hmm… zobaczymy…
26 czerwca 2008 at 09:30a za ile kupilas tez krem deborah?? moze sie skusze 🙂
a jesli chodzi o cwiczenia to ja biore stąd: [usunięto_link]
masz tam duzy wybor ja sie dzieki temu jeszcze nie znudzilam tymi cwiczeniami 🙂27 czerwca 2008 at 21:13[usunięto_link] wrote:
a za ile kupilas tez krem deborah?? moze sie skusze 🙂
a jesli chodzi o cwiczenia to ja biore stąd: [usunięto_link]
masz tam duzy wybor ja sie dzieki temu jeszcze nie znudzilam tymi cwiczeniami 🙂fajna strona, super że wkleiłaż ten link. Odpowiednie ćwiczenia i krem deborah może pomoże bo ja też walczę z tym ….
27 czerwca 2008 at 21:17tez mam taka nadzieje tzn ja efekty juz mam 🙂 ale ciekawa teraz jestem ile sie to utrzyma??
29 listopada 2008 at 07:51No włażnie z utrzymaniem efektu jest gorzej… Dlatego ja mam zamiar sprawić sobie Żelazko Antycellulitowe – zabieg którego efekty pozostają na długo 🙂 Może i wy się skusicie?? 🙂
- AutorOdp.