- AutorOdp.
- 7 sierpnia 2013 at 08:58
Ja z kolei walkę z cellulitem wygrałam dzięki zabiegom endermologii. Metoda bardzo skuteczna i co najważniejsze zabiegi są bezbolesne (a nawet relaksujące) i trwają 35 minut. Uważajcie tylko przy wyborze gabinetów bo endermologię ma całe mnóstwo ale tylko w kilku jest najnowsza oryginalna LPG, która jest o wiele bardziej skuteczna i silniejsza od jej „starej” poprzedniczki.
19 sierpnia 2013 at 14:00Ja nadal walczę ale idzie mi całkiem nieźle. Dieta, jogging, skakanka, hula hop, brzuszki. Piję duuużo wody, łykam detocell, od czasu do czasu robię maski i masaże. Cieszę się, że wreszcie udało mi się zmobilizować i powoli przestawiam się na zdrowy tryb życia.
15 kwietnia 2015 at 12:43Polecam zabiegi biostymulacji – ujędrniają skórę i wygładzają ją. Wykupiłam 20 zabiegów, bo na więcej na razie nie mam funduszy, i widzę znaczną poprawę. Do tego codzienne masaże szorstką szczotką, kremy, maseczki błotne, ćwiczenia, dieta bogata w zdrowe tłuszcze, owoce, warzywa, unikanie smażonych potraw.
16 kwietnia 2015 at 19:25ja zauważyłam znaczną poprawę po zwykłych peelingach antycellulitowych. 🙂
5 listopada 2019 at 17:33Na rynku są cuda, niektóre bardzo drogie, drugie nieefektywne i tak dalej od kremów i zabiegów po jakieś urządzenia do redukcji, ale luknij sobie najpierw pkt. 1. artykułu fitxpress.pl/jak-sie-pozbyc-cellulitu/
PIJ WODĘ, pamiętaj – zdrowe nawyki to podstawa23 czerwca 2020 at 15:27Z cellulitem pomogły mi przede wszystkim zabiegi z zakresu medycyny estetycznej. Wcześniej stosowałam różnego rodzaju peelingi, szczotkowania, a nawet owijałam się folią spożywczą i kładłam pod koc na 30min (ponoć najlepsza metoda). Jednak cellulit nie dawał za wygraną. Dopiero gdy znalazłam klinikę Prime Medic oraz jej bogatą ofertę zabiegową mogłam odetchnąć z ulgą. Już po pierwszym razie widać było dużą poprawę! Serdecznie polecam!
- AutorOdp.