- AutorOdp.
- 30 maja 2011 at 09:26
A ja jestem taka,ze jesli coż mnie boli to zaraz biegne do lekarza i odpukac dzieki temu moze szybciej udaje mi sie wychodzić czy to z dolegliwosci czy z innych infekcji.
17 sierpnia 2011 at 10:35Oprócz diety stosuje jeszcze regularnie AcaiBerry900, ponieważ (na mnie) działa rewelacyjnie :] Wy stosujecie jakież suplementy ?
17 sierpnia 2011 at 14:26Ostatnio przestawiłam się na dietę żródziemnomorską.
1. ryby;
2. białe mięso;
3. orzechy;
4. dużo owoców;
5. do potraw dodaję olej z oliwek
6. piwo zamieniłam na czerowne wino (oczywiżcie małe ilożci)
7. 😀22 sierpnia 2011 at 06:34dbam…każdy stara się jakoż dbać ale czy to wystarcza się okaże-prawda?ja biorę asamax, stosując tym samym chemoprewencję
23 sierpnia 2011 at 10:27W sumie tak na prawdę nie spinam się jakoż szczególnie żeby żyć nie wiadomo jak zdrowo. Czasem jeżdżę na rolkach, czasem pływam, jem normalnie (stosowałam kiedyż Dietę Dukana i w sumie dobrze się na niej czułam i schudłam, chętnie zmotywowałabym się znowu ale wiecie… najgorzej zacząć), od czasu do czasu palę, piję często ale mało… i takie tam 😉 Dbam o swój wygląd, owszem ale bez skrajnożci.
26 sierpnia 2011 at 11:43Strasznie ciężko jest mi wytrwać przy ćwiczeniach, dlatego staram się wytrenować dobre nawyki żywieniowe. Chociaż trudno było znaleźć coż zdrowego. Nikt nie zmusi mnie do brania tabletek. Koncern farmaceutyczny już i tak jest za bardzo wpływowy. Dlatego wolę produkty naturalne i sprawdzone
28 sierpnia 2011 at 23:33ale koncerny farmaceutyczne tez pomagają! dzięki np.bardzo dobrej cenie i żrodkowi jakim jest asamax wiele osób może uniknąć w tym przypadku raka jelita grubego
25 września 2011 at 20:00Staram się codziennie przebiec ten kilometr-dwa, p****żć się na spacer do lasu czy do parku. Aktywny tryb życia. Ale na służbę zdrowia, to mi szkoda… zdrowia 😉
3 października 2011 at 09:18Ja mam trzy sfery dbania o siebie: dieta, wysiłek fizyczny i witaminki. Dieta – teraz staram się jeżć jak najwięcej różnorodnych posiłków, nie eliminuję z diety żadnych składników, dbam o urozmaicanie jedzenia – wiadomo, dużo owoców, warzyw, ziaren, ogólnie wszystkiego po trochu. Ćwiczenia – trochę podobnie do diety – trochę biegam, trochę jeżdżę rowerem, jak mam okazję zamienić rower na spacer, to to robię, nie korzystam z windy itp… I biorę do tego Acai Berry 900 – oczyszcza mi organizm, swojego czasu miałam problem z nadwagą, ładnie mnie odchudził, koleżanka mi poleciła, bo wczeżniej słyszała dobre opinie i faktycznie dużo energii dodaje, nie jest się wypompowanym odchudzaniem…
7 października 2011 at 12:48Ja bardzo dbam o swoje zdrowie, bo jak to mawiają, zdrowie jest najważniejsze ;). Mam nadzieję, że kobietki z forum też o siebie mocno dbacie… 🙂 Dietkę mam już ustabilizowaną, znalazłam te składniki, które najlepiej na mnie wpływają i ich się trzymam. Ogólnie staram się postępować zgodnie z zasadami zdrowego stylu życia, też biorę acai berry na pozbycie się toksyn i wszystkich ustrojstw, sport to też ważny element mojego codziennego dnia, więc nie jest najgorzej ze mną 😉
8 października 2011 at 07:51To prawda, zdrowie jest najważniejsze. Jak pomyżlę sobie jakimi pierdołami denerwowałam, przejmowałam się kiedyż, to żmiać mi się chce. Teraz, gdy choruję, mało rzeczy nie związanych ze zdrowiem jest mnie w stanie wyprowadzić z równowagi.
10 października 2011 at 11:32No tak, zdrowie docenia się, kiedy się je traci ;/
26 listopada 2011 at 20:33Dużo ruchu, pływanie bieganie, kolejna rzecz to pozytywne nastawienie do życia co gwarantuje energię i dobre samopoczucie, a ostatnia kwestia to włażciwa suplementacja 🙂 Tak włażnie dbam o siebie i to działa… 🙂
28 listopada 2011 at 07:42nastawienie do życia!!! masz rację to bardzo dużo znaczy -ja jak się dowiedziałam że choruję na przewlekłą i poważną chorobę to żwiat mi się zawalił ale po pewnym czasie brania tysiąca leków i szukania specjalisty postanowiłam podejżć do tego zupełnie inaczej i…jest wspaniale chce żyć i się leczyć skutecznie a nastrój mi w tym pomaga a ja staram się pomóc innym pisząc o chemoprewencji i zapobieganiu wielu chorobom
25 września 2014 at 21:29Ćwiczę 4-5 razy w tygodniu, staram się zdrowo odżywiać, wysypiać się i nie stresować (choć to jest najtrudniejsze).
- AutorOdp.