• Autor
    Odp.
  • krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

ja mojego faceta poznałam na wieczorku kawalersko – panieńskim MOJEGO WUJKA i JEGO SIOSTRY ( ott taki grill co by sie zapoznać troche przed weselem 😛 ) moj wujek to jest brat mojej mamy z drugiego małżeństwa babci tereferere……….. :)) i najpierw to sie głęboko zastanawialiżmy czy tak mozna 🙂 jak sie okazało ze można nooo too :)) ehh no on był wtedy w związkuu 🙂 ale troche czasu mineło i go hmm SOBIE WZIEŁAM ;)) nie no tak poważnie to wszyscy myżla ze go odbiłam a ja naprawde sie nie starałam bo lubiłam tą jego była 🙂

awgusta
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 365
    • Pasjonat

PRZEZ INTERNET,POSZLAM NA LATWIZNE 😆

aguus_
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 199
    • Zapaleniec

ja swojego poznałam na ognisku z okazji zakończenia wakacji. na polanie w lesie. 😉

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Poznałam na imprezie w klubie. jakoż do siebie zagadaliżmy, wzięliżmy nr fonu… gdzież na drugi dzień do siebie napisaliżmy 🙂 itd. itp.

m-alutka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Mojego ukochanego poznałam na serwisie fotka.pl 🙂 Jesteżmy ze sobą dwa lata. Nikt mi teraz nie wmówi, że w sieci nie można spotkać wielkiej miłożci 🙂

kociak84
    Member
    • Odp.: 107
    • Zapaleniec

W klubie 😉 pierwszy raz tylko patrzyliżmy na siebie, a po 2 tyg. znów się tam spotkaliżmy i wyglądało to tak, jakbyżmy się znali całe wieki 😉 od tego momentu jesteżmy już razem 2 lata 😀

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Mam wrażenie, że gdzież to już na tym forum pisałam, ale ok jeszcze raz 😉

Otóż któregoż dnia kumpelki wyciągnęły mnie na domówkę, tam tez był on, jeszcze jakiż jego kumpel i facet jednej ze wspomnianych kumpel.
    Parę dni potem on zagadał do mnie na naszej klasie, dodał do znajomych stamtąd numer gg, zdobył tez numer telefonu i pisanie SMSów, czy tez rozmowy przez gg. Doszło do spotkania. Spacery, wypady na miasto etc. Któregoż dnia przyjechał pod mój dom wyciągnąc mni ena spacer, jednak zaczęło padac. Zaproponowałam herbatę u mnie. Pierwszy pocałunek i… poszło.

err
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

na obozie wędrownym w Beskidzie Niskim.

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

w knajpie, od razu mi sie spodobał, akurat los chciał że siedzieliżmy na jednej ławce, w pewnym momencie zagadał, ja zdębiałam, ie wiedziałam co powiedzieć ale w końcu coż z siebie wydusiłam i zaczeliżmy rozmowę. Wziął mój numer gg a ja Jego, ale jeżeli bym Mu nie podała swojego numeru gg tylko on mi swój juz nigdy więcej może byżmy sie nie spotkali, bo niestety pomylił numer. Potem zaczelismy sie spotykać na mieżcie, potem w domu. i tak trwa do dziż:)i oby już do końca żwiata

Destiny
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

🙂
    Z widzenia znałam GO wczeżniej. Kolega mojej starszej siostry. W święta Bożego Narodzenia poszłam na dyskotekę i on tam był. Użmiechał się do mnie, zagadywał , chciał odwieźć do domu (oczywiżci się nie dałam no bo jak to tak;) )
    Po kilku dniach założyłam sobie konto na jednym z najbardziej kiedys znanych portali fotkowych, znalazłam GO i dalam mu „10”. I tak zaczęło się pisanie, rozmowy na gg, spotykanie się. I tak jest do dziż. Po dziż dzień Bogu dziękuję ze istnieje ten portal choc dzis jest on juz uważany za najbardziej denny portal fotkowy w internecie ;))

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

przyszedł do mojego pokoju w akademiku z moją koleżanką, bo był głodny i liczył na drapane. dostał obiadek. wyłożył się brzuchem do góry i … tak już został 😉

Demdi
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Moj pierwszy i jedyny bo juz maz… Poznalam go w… przedszkolu 😉

smkk
    Member
    • Odp.: 14
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

pierwszego dnia studiow zobaczylam go w dziekanacie i wiedzialam, ze to bedzie ojciec moich dzieci.
    bylam w zwiazku z innym facetem, w ciagu tygodnia z nim zerwalam…bo po co mialam tracic czas na cos, co i tak nie ma przyszlosci.

i tak przez caly czas studiowania (on skonczyl studia kilka lat temu, ja w tym roku) bylismy najbardziej znana para na wydziale. kazdy profesor, wykladowca trzymal za nas kciuki, a kiedy chodze do mojego promotora w zwiazku z nadchodzaca obrona, kazdy mnie zaczepia i pyta o dzieci i slub.
    😆

a w innym temacie pisałaż ze najpierw byliżcie przyjaciółmi. Więc jak to na prawdę było?

bozenka
    Member
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

my zostalismy porazeni piorunek. jak ktos czytal ojca chrzestnego to wie o co chodzi ;]

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

Ja tak jak Parvati – pierwszego dnia studiów, a było to już kope lat temu. Też byliżmy w innych związkach. Ale zanim się zeszliżmy to minęło troche czasu, bo włażciwie dzień mojej obrony pracy magisterskiej to rocznica naszego związku.:) Wczeżniej była przyjaźń, ale od dłuższego czasu już coż wisiało w powietrzu…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " JAK Go poznałyżcie?"

Przewiń na górę