- AutorOdp.
- 27 wrze艣nia 2013 at 07:21
Ja uwielbiam nasz膮 rodzim膮 kuchnie, bigos, pierogi i 偶urek to jest to 馃檪
A do tego, jak chyba ka偶dy< bardzo lubi臋 kuchnie w艂osk膮.27 wrze艣nia 2013 at 23:42[usuni臋to_link] wrote:
Ja uwielbiam nasz膮 rodzim膮 kuchnie, bigos, pierogi i 偶urek to jest to 馃檪
nie my偶la艂em, 偶e to powiem: ale mniam, amelciu :-
[usuni臋to_link] wrote:
A do tego, jak chyba ka偶dy< bardzo lubi臋 kuchnie w艂osk膮.
no to co z tych W艂och polecasz, kurde blade 馃榾 podaj przepis 馃槈 Malutka :ok:
2 pa藕dziernika 2013 at 11:53Pizz臋 馃槇
2 pa藕dziernika 2013 at 12:30w艂oska, w臋gierska i polska 馃檪
19 pa藕dziernika 2013 at 00:06zdecydowanie w艂oska, jest r贸偶norodna cho膰 lekka miesza si臋 z ci臋偶k膮…oliwa z oliwek, bazylia ale te偶 makaron i ser… jednak w艂a偶nie ta r贸偶norodno偶膰 jest najpyszniejsza 馃檪
pizza pierwotnie placek dla ubogich zrobi艂 furor臋 na 偶wiecie…w艂a偶nie jaka pizza jest nr 1?
no i znacie lepszy deser od tiramisu…no mo偶e nasz klasyczny sernik
kuchnia maroka艅ska r贸wnie偶 jest pyszna…tagine z kurczakiem i migda艂ami, albo cytryn膮 i sliwkami, oliwkami….itd. i kuskus…a deser tak s艂odki, 偶e mdli ale warto spr贸bowa膰
niestety w Poznaniu brakuje knajpy marokanskiej z prawdziwego zdarzenia26 listopada 2013 at 18:07o moja te偶 zdecydowanie w艂oska, kocham pizz臋, ale przede wszystkim makarony, mog艂abym je codziennie je偶膰 i nigdy mi si臋 nie znudz膮. szczeg贸lnie, 偶e w Dominium maj膮 bardzo du偶y wyb贸r rodzaj贸w makaron贸w i pizz, wi臋c mog臋 si臋 zajada膰.
2 grudnia 2013 at 15:24polska, ale ubostwiam sushi ;)))
4 grudnia 2013 at 13:58Ja tez do艂膮czam do fanek kuchni w艂oskiej 馃榾
5 grudnia 2013 at 11:28staropolska i w艂oska …mniammmmm 馃檪
20 stycznia 2014 at 10:27Dla mnie najlepsza jest kuchnia polska oczywi偶cie. Lubi臋 te偶 w臋giersk膮, ale jest ma艂o restauracji, gdzie mo偶na zje偶膰 dobre w臋gierskie potrawy.
28 stycznia 2014 at 16:52Dla mnie polska oczywi偶cie 馃榾
26 lutego 2014 at 13:38w艂oska, meksyka艅ska i hiszpa艅ska to moi faworyci 馃檪
4 marca 2014 at 09:49Ostatnio oszala艂am na punkcie kuchni greckiej i sosu Tzatziki. Robi臋 go ekspresowo i dodaj臋 praktycznie do wszystkiego- mi臋sa, warzyw, na kanapki. Mieszam serek Bieluch z czosnkiem lub naturalny, 偶wie偶y og贸rek starty na tarce, s贸l, pieprz, 偶wie偶y z膮bek czosnku. 5 min roboty i kilka dni uniesie艅 smakowych- jakbym by艂a na Greckiej Wyspie:) Polecam Wam
4 marca 2014 at 10:40ja tez najbardziej lubie polska i jeszcze japonska mi smakuje
17 marca 2014 at 18:27A ja lubi臋 ka偶dej po trochu, ale oczywi偶cie najwi臋cej da艅 robi臋 z kuchni polskiej
- AutorOdp.