-
AutorOdp.
-
27 września 2013 at 07:21
Ja uwielbiam naszą rodzimą kuchnie, bigos, pierogi i żurek to jest to 🙂
A do tego, jak chyba każdy< bardzo lubię kuchnie włoską.27 września 2013 at 23:42[usunięto_link] wrote:
Ja uwielbiam naszą rodzimą kuchnie, bigos, pierogi i żurek to jest to 🙂
nie myżlałem, że to powiem: ale mniam, amelciu :-
[usunięto_link] wrote:
A do tego, jak chyba każdy< bardzo lubię kuchnie włoską.
no to co z tych Włoch polecasz, kurde blade 😀 podaj przepis 😉 Malutka :ok:
2 października 2013 at 11:53Pizzę 😈
2 października 2013 at 12:30włoska, węgierska i polska 🙂
19 października 2013 at 00:06zdecydowanie włoska, jest różnorodna choć lekka miesza się z ciężką…oliwa z oliwek, bazylia ale też makaron i ser… jednak włażnie ta różnorodnożć jest najpyszniejsza 🙂
pizza pierwotnie placek dla ubogich zrobił furorę na żwiecie…włażnie jaka pizza jest nr 1?
no i znacie lepszy deser od tiramisu…no może nasz klasyczny sernik
kuchnia marokańska również jest pyszna…tagine z kurczakiem i migdałami, albo cytryną i sliwkami, oliwkami….itd. i kuskus…a deser tak słodki, że mdli ale warto spróbować
niestety w Poznaniu brakuje knajpy marokanskiej z prawdziwego zdarzenia26 listopada 2013 at 18:07o moja też zdecydowanie włoska, kocham pizzę, ale przede wszystkim makarony, mogłabym je codziennie jeżć i nigdy mi się nie znudzą. szczególnie, że w Dominium mają bardzo duży wybór rodzajów makaronów i pizz, więc mogę się zajadać.
2 grudnia 2013 at 15:24polska, ale ubostwiam sushi ;)))
4 grudnia 2013 at 13:58Ja tez dołączam do fanek kuchni włoskiej 😀
5 grudnia 2013 at 11:28staropolska i włoska …mniammmmm 🙂
20 stycznia 2014 at 10:27Dla mnie najlepsza jest kuchnia polska oczywiżcie. Lubię też węgierską, ale jest mało restauracji, gdzie można zjeżć dobre węgierskie potrawy.
28 stycznia 2014 at 16:52Dla mnie polska oczywiżcie 😀
26 lutego 2014 at 13:38włoska, meksykańska i hiszpańska to moi faworyci 🙂
4 marca 2014 at 09:49Ostatnio oszalałam na punkcie kuchni greckiej i sosu Tzatziki. Robię go ekspresowo i dodaję praktycznie do wszystkiego- mięsa, warzyw, na kanapki. Mieszam serek Bieluch z czosnkiem lub naturalny, żwieży ogórek starty na tarce, sól, pieprz, żwieży ząbek czosnku. 5 min roboty i kilka dni uniesień smakowych- jakbym była na Greckiej Wyspie:) Polecam Wam
4 marca 2014 at 10:40ja tez najbardziej lubie polska i jeszcze japonska mi smakuje
17 marca 2014 at 18:27A ja lubię każdej po trochu, ale oczywiżcie najwięcej dań robię z kuchni polskiej
-
AutorOdp.