• Autor
    Odp.
  • kocyk
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Uwielbiam Polsk膮 tradycyjn膮 u mamy:)

kamorgas
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 8
    • Pocz膮tkuj膮cy

Kuchnia w艂oska – pizza, makarony
    kuchnia meksyka艅ska – na ostro i dobrze doprawione
    i tu pojawia si臋 pytanie – czy zna kto偶 jakie偶 ciekawe blogi o kuchni tex-mex?

eliza104
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 109
    • Zapaleniec

Niestety, nie znam 偶adnych. I te偶 by艂abym wdzi臋czna za polecenie ich, poniewa偶 lubi臋 kuchni臋 meksyka艅sk膮.

Patti
    Member
    • Odp.: 72
    • Sta艂y bywalec

Nasza Polska ale i W艂osk膮 kocham!

vomitheart
    Member
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

ja wr臋cz przepadam za japo艅sk膮 馃檪

Martuna 30
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Osobi偶cie uwielbiam kuchni臋 w艂osk膮, dlatego te偶 na moim stole cz臋sto go偶ci lasagne. Oczywi偶cie zawsze dodaj臋 do niej przprawy Knorr Naturalnie Smaczne. Sk艂ada si臋 on z wielu zi贸艂 i przypraw, idealnie dobranych, przez co nie musz臋 si臋 martwi膰, 偶e np. dodam za du偶o bazylii lub oregano 馃檪 co ju偶 nie raz mi sie zdarza艂o:P

arczipl
    Member
    • Odp.: 13
    • Bywalec

W艂oska, g艂贸wnie ze wzgl臋du na ich pasty i desery. Do tego tak偶e tajska. Polskiej unikam, bo jest szczeg贸lnie t艂usta. Nie powiem jednak, 偶e nie lubi臋 naszych da艅, bo zwyczajnie musia艂bym sk艂ama膰.

asia92
    Member
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja uwielbiam kuchni臋 japo艅sk膮 ( macie do polecenia jakie艣 fajne miejsca w warszawie i okolicach?) oraz kuchnie 艣r贸dziemnomorsk膮. Akurat nie jestem wielk膮 fank膮 kuchni polskiej…

princesskaroline
    Participant
    • Temat贸w: 38
    • Odp.: 18
    • Sta艂y bywalec

Ja chyba zjem wszystko o ile serwuje j膮 moja ulubiona restauracja Instalacje art Bistro w Wawie. Chocia偶 najbardziej lubi臋 ryby w zasadzie w ka偶dym wydaniu 馃榾

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Jaka jest Wasza ulubiona kuchnia?"

Przewi艅 na g贸r臋