- AutorOdp.
- 26 czerwca 2015 at 17:19
Uwielbiam Polsk膮 tradycyjn膮 u mamy:)
22 lipca 2015 at 11:16Kuchnia w艂oska – pizza, makarony
kuchnia meksyka艅ska – na ostro i dobrze doprawione
i tu pojawia si臋 pytanie – czy zna kto偶 jakie偶 ciekawe blogi o kuchni tex-mex?18 sierpnia 2015 at 11:45Niestety, nie znam 偶adnych. I te偶 by艂abym wdzi臋czna za polecenie ich, poniewa偶 lubi臋 kuchni臋 meksyka艅sk膮.
9 pa藕dziernika 2015 at 10:54Nasza Polska ale i W艂osk膮 kocham!
7 listopada 2016 at 14:54ja wr臋cz przepadam za japo艅sk膮 馃檪
31 stycznia 2017 at 10:11Osobi偶cie uwielbiam kuchni臋 w艂osk膮, dlatego te偶 na moim stole cz臋sto go偶ci lasagne. Oczywi偶cie zawsze dodaj臋 do niej przprawy Knorr Naturalnie Smaczne. Sk艂ada si臋 on z wielu zi贸艂 i przypraw, idealnie dobranych, przez co nie musz臋 si臋 martwi膰, 偶e np. dodam za du偶o bazylii lub oregano 馃檪 co ju偶 nie raz mi sie zdarza艂o:P
16 lutego 2017 at 10:41W艂oska, g艂贸wnie ze wzgl臋du na ich pasty i desery. Do tego tak偶e tajska. Polskiej unikam, bo jest szczeg贸lnie t艂usta. Nie powiem jednak, 偶e nie lubi臋 naszych da艅, bo zwyczajnie musia艂bym sk艂ama膰.
12 grudnia 2017 at 14:32Ja uwielbiam kuchni臋 japo艅sk膮 ( macie do polecenia jakie艣 fajne miejsca w warszawie i okolicach?) oraz kuchnie 艣r贸dziemnomorsk膮. Akurat nie jestem wielk膮 fank膮 kuchni polskiej…
31 stycznia 2021 at 20:54Ja chyba zjem wszystko o ile serwuje j膮 moja ulubiona restauracja Instalacje art Bistro w Wawie. Chocia偶 najbardziej lubi臋 ryby w zasadzie w ka偶dym wydaniu 馃榾
- AutorOdp.