- AutorOdp.
- 9 czerwca 2013 at 09:58
dok艂adnie, ja ju偶 sama stworzy艂am kilka dodatkowych przepis贸w 馃檪
9 czerwca 2013 at 21:56Ja obecnie tylko podmieniam ser w szpinaku i daj臋 kurczaka zamiast 艂ososia 馃檪 Nie mam ostatnio czasu na wymy偶lanie
11 czerwca 2013 at 15:07[usuni臋to_link]@ wrote:
Ja obecnie tylko podmieniam ser w szpinaku i daj臋 kurczaka zamiast 艂ososia 馃檪 Nie mam ostatnio czasu na wymy偶lanie
no tak, w ko艅cu to danie g艂贸wnie dla os贸b kt贸re nie maj膮 czasu 馃檪
11 czerwca 2013 at 16:23Z kurczakiem to i tak poszala艂a偶 ja jak nie mam czasu to nawet do makaronu wrzucam tylko jakis gotowy sos i tyle
15 czerwca 2013 at 09:29[usuni臋to_link] wrote:
Z kurczakiem to i tak poszala艂a偶 ja jak nie mam czasu to nawet do makaronu wrzucam tylko jakis gotowy sos i tyle
No tak, ale jednak wol臋 takie troch臋 „udomowione” gotowce 馃檪 Wi臋c staram si臋 zawsze co偶 dorzuci膰
25 czerwca 2013 at 21:35A co powiecie na takie jedzenie jak tatar z 艂ososia ?
Lubicie tak膮 kuchnie japo艅ska ?9 lipca 2013 at 19:04Nie jad艂am ale pewnie jest pyszny. Jad艂am za to tatar ze 偶ledzia.
31 lipca 2013 at 19:23Ja w艂asnie jad艂am w Tekeda sushi i naprawde nie spodziewa艂am sie ze moze byc taki dobry. Nawet czesciej zamawiam niz sushi.
3 sierpnia 2013 at 08:52Mnie 偶ona od jakiego偶 czasu robi przepyszn膮 kolacj臋:
Zapiekana bagietka (mo偶na kupi膰 w Bierdronce 馃檪 ju偶 tak specjalnie przyrz膮dzona, czym偶 nas膮czona i ponacinana. Do tego PESTO i pomidor w kosteczki na wierzch – to wszystko do piekarnika na 10min i mmm palce liza膰.. polecam6 sierpnia 2013 at 20:50W sumie jesli ma Tobie kto robi膰 takie dobre jedzenie o tylko pozazdro偶ci膰. Ale od czasu do czasu warto jest sie wybra膰 do dobrej restauracji chociazby na smaczne sushi.
7 sierpnia 2013 at 00:32[usuni臋to_link] wrote:
od czasu do czasu warto jest sie wybra膰 do dobrej restauracji chociazby na smaczne sushi.
bardzo mi sie to podoba > i ch臋tnie to podkre偶lam 馃榾
ola57777, do sushi nadaje si臋 winko – jakie? 馃槈
14 sierpnia 2013 at 06:31[usuni臋to_link] wrote:
ola57777, do sushi nadaje si臋 winko – jakie? 馃槈
najlepiej polska 偶ubr贸wka 馃榾
16 sierpnia 2013 at 19:43Do sushi to sake.
24 sierpnia 2013 at 22:23[usuni臋to_link] wrote:
Hard napisa艂(a):
do sushi nadaje si臋 winko – jakie?
najlepiej polska 偶ubr贸wkafajnie 馃槅 w艂a偶nie mam w lod贸wce, ad 馃槈
[usuni臋to_link] wrote:
Do sushi to sake.
loreen, z Tob膮 to i sake przetrawi臋 :ok:
ps. nie no, nie z艂o偶膰 si臋, lori, troch臋 musz臋 koloryzowa膰 na takim forum, bu藕ka! :-
3 wrze艣nia 2013 at 12:27A ja do sushi lubie tez wypi膰 ja偶minowa, zielon膮 herbat臋. Moim zdaniem tez smakuje bardzo dobrze i spokojnie mozna w艂asnie ja zam贸wi膰.
- AutorOdp.