• Autor
    Odp.
  • kalamburka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

    dokładnie, ja już sama stworzyłam kilka dodatkowych przepisów 🙂

    majk@
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 38
    • Bywalec

    Ja obecnie tylko podmieniam ser w szpinaku i daję kurczaka zamiast łososia 🙂 Nie mam ostatnio czasu na wymyżlanie

    kalamburka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

    [usunięto_link]@ wrote:

    Ja obecnie tylko podmieniam ser w szpinaku i daję kurczaka zamiast łososia 🙂 Nie mam ostatnio czasu na wymyżlanie

    no tak, w końcu to danie głównie dla osób które nie mają czasu 🙂

    czarnulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

    Z kurczakiem to i tak poszalałaż ja jak nie mam czasu to nawet do makaronu wrzucam tylko jakis gotowy sos i tyle

    majk@
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 38
    • Bywalec

    [usunięto_link] wrote:

    Z kurczakiem to i tak poszalałaż ja jak nie mam czasu to nawet do makaronu wrzucam tylko jakis gotowy sos i tyle

    No tak, ale jednak wolę takie trochę „udomowione” gotowce 🙂 Więc staram się zawsze coż dorzucić

    kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 293
    • Pasjonat

    A co powiecie na takie jedzenie jak tatar z łososia ?
    Lubicie taką kuchnie japońska ?

    tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

    Nie jadłam ale pewnie jest pyszny. Jadłam za to tatar ze żledzia.

    kosmo79
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 293
    • Pasjonat

    Ja własnie jadłam w Tekeda sushi i naprawde nie spodziewałam sie ze moze byc taki dobry. Nawet czesciej zamawiam niz sushi.

    adasm
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

    Mnie żona od jakiegoż czasu robi przepyszną kolację:
    Zapiekana bagietka (można kupić w Bierdronce 🙂 już tak specjalnie przyrządzona, czymż nasączona i ponacinana. Do tego PESTO i pomidor w kosteczki na wierzch – to wszystko do piekarnika na 10min i mmm palce lizać.. polecam

    ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 618
    • Zasłużony

    W sumie jesli ma Tobie kto robić takie dobre jedzenie o tylko pozazdrożcić. Ale od czasu do czasu warto jest sie wybrać do dobrej restauracji chociazby na smaczne sushi.

    Hard
    Member
    • Tematów: 168
    • Odp.: 1566
    • Maniak

    [usunięto_link] wrote:

    od czasu do czasu warto jest sie wybrać do dobrej restauracji chociazby na smaczne sushi.

    bardzo mi sie to podoba > i chętnie to podkreżlam 😀

    ola57777, do sushi nadaje się winko – jakie? 😉

    adasm
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

    [usunięto_link] wrote:

    ola57777, do sushi nadaje się winko – jakie? 😉

    najlepiej polska żubrówka 😀

    loreen
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

    Do sushi to sake.

    Hard
    Member
    • Tematów: 168
    • Odp.: 1566
    • Maniak

    [usunięto_link] wrote:

    Hard napisał(a):
    do sushi nadaje się winko – jakie?
    najlepiej polska żubrówka

    fajnie 😆 włażnie mam w lodówce, ad 😉

    [usunięto_link] wrote:

    Do sushi to sake.

    loreen, z Tobą to i sake przetrawię :ok:

    ps. nie no, nie złożć się, lori, trochę muszę koloryzować na takim forum, buźka! :-

    ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 618
    • Zasłużony

    A ja do sushi lubie tez wypić jażminowa, zieloną herbatę. Moim zdaniem tez smakuje bardzo dobrze i spokojnie mozna własnie ja zamówić.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaka jest Wasza ulubiona kuchnia?"

Przewiń na górę