• Autor
    Odp.
  • gagat12
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 135
    • Zapaleniec

niestety nie starczyło opcji …

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Propaganda TVNu i WYBORCZEJ jeszcze mnie nie dosięgła. Jestem za PiS

gagat12
    Member
    • Odp.: 135
    • Zapaleniec

ach teraz to już wszystko jedno ….

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

juz po wyborach ale sie wpisze ;p
    mimo ze obecnie nic soba nie reprezentuje to chociaz ideologicznie jestem za lewica – pozdro

a co do PIS to mi sie przypomina tylko scenka jak Łaskawie Panujący Nam Prezydent Lech Aleksander zorganizowal koncert za free w Wawie aby przypodobac sie mlodziezy i nawet sciagnal GZA z Wu-Tang Clanu a jako support samo smietanka polskiego Hip-hopu – no coz koncert jeden z najlepszych na jakim bylem ale co do tematu przypomina mi sie scenka jak wpada na scene Hemp Gru (taki mocno anty-policyjny zespol akurat za nimi nie przepadam ;p) i Bilon na scenie:
    „Slyszalem ze ten koncert to sprawka Kaczynskiego – podobno nie mozna nic mowic na niego ale mam pytanie: „kto chce miec w Polsce panstwo policyjne??” – oczywiscie cisza ;p – „I tyle zyskales glosow!!” No a potem dobra muza 😀 I w sumie tyle w tym temacie

PO byloby nawet do strawienia ale jaki mozna miec do nich szacunek skoro zaraz po wyborach olali tak obiecywana Karte Praw Podstawowych – jawne oszustwo wiec juz w d**** ich mam ;p Ale i tak lepsi od PISu aka glos Ciemnogrodu i przydupasy Rydzyka

Assha
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

Ale i tak lepsi od PISu aka glos Ciemnogrodu i przydupasy Rydzyka

nie czuje sie przydupasem rydzyka..

co do PO, nie jestem zabardzo ZA- szczegolnie teraz mozna sie o tym przekonac, ale jako obywatelka i partiotka zycze im jak najlepiej, wazne, zeby „wszystkim zylo sie lepiej”

smiesza mnie propaganty przeciwko np PREZYDENTOWI lub partią rządzącym. ludzie pokazuja swoj poziom. kimkolwiek by prezydent nie byl, zamiast podkladac mu swinie tym samym robiąc sabotaż lepiej po prostu dopingowac i liczyc na lepsze czasy. Co innego opozycja, co innego smieszne propagandy ludzi opierajacych sie TYLKO na wyborczej i TVNie i tym samym przez nich manipulowani.

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ja tam zawsze dopinguje zeby na arenie miedzynarodowej wywalczyli jak najwiecej itp i ogolnie zeby bylo lepiej ale umowmy sie ze Lech Aleksander jest slabym prezydentem – nie umie sie wypowiadac nawet po polsku a co dopiero na arenie miedzynarodowej a taka jest jego glowna funkcja – reprezentowanie kraju na zewnatrz i wychodzi mu to slabo a szkoda – co do nagonki na partie rzadzaca – ja tam zawsze ich nie lubilem – jeszcze jak SLD bylo u wladzy, po wyborach gdzie PIS wygralo i po wyborach gdzie PO wygralo – ogolnie caly czas jestem za Lewica bo ich program mi odpowiada – szkoda tylko ze sa strasznie nieudolni i nie umieja go pokazac spoleczenstwu a co dopiero wprowadzac w zycie – co do przydupasow Rydzyka – nie chcialem Cie urazic – wybacz (ale chyba nie jestes w PISie ;p)

Assha
    Member
    • Maniak

Że Lech osobą reprezentacyjna nie jest- kazdy wie, ale wazne to, ze czlowiek ma we łbie wiedze. Wystarczy zobaczyc w jego kwalifikacje i papiery.. Wiem, to nie wszystko. Ale na pewno bardziej imponujace od tych wlasnie z Lewicy, co nawet matury nie mają.. 🙄

W PiSie nie jestem ale Za PiSem owszem. Za PO tez-mniej, ale tez. Powiedzmy, najlepsza partia, choc dziwnie to zabrzmi- byloby PiS + PO. Ale do czegos takiego nie dojdzie, sama wizja takiej koalicji na pewno wywuluje juz mase szyderczych usmieszkow..

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

a ja jak na to patrze to w polsce nikt się nie nadaje na to stanowisko na jakim jest…

Assha
    Member
    • Maniak

nigdy nikt sie nie bedzie nadawal. ludzie oczekuja jakiegos idealu, wzorca i tym oczekiwaniem sa naiwni- trzeba wybierac w tym, co sie ma.

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Z jednej strony masz racje no ale PiS?? Jak to slysze to az na wymioty mnie zbiera :/

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

nie, ja nie szukam ideału.. ja szukam kogoż kto w końcu coż zrobi z naszym krajem..

Assha
    Member
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ja szukam kogoż kto w końcu coż zrobi z naszym krajem

ja tez.
    ale CO zrobi? czego bys chciala? czego oczekujesz?

pokahontaz2
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 193
    • Zapaleniec

Kazdy obywatel ma inne potzreby i zachcianki co by chcial. Dogodzic wszystkim nie da rady.

tygrysek
    Member
    • Odp.: 1080
    • Maniak

anarchio… ty jesteż jak zdrowie…

😉

Assha
    Member
    • Maniak

dlatego pytam o wasze zachcianki

krytykowac umie kazdy, ale sprecyzowac sie, juz trudniej jest..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jaka Partia ?"

Przewiń na górę