- AutorOdp.
- 1 maja 2008 at 14:04
no coż Ty? a ja tak bardzo chcialam cie zaskoczyc… :]
1 maja 2008 at 14:06i po co te złożliwe wypowiedzi teraz? 😕
2 maja 2008 at 09:49po co? zajrzyj jeszcze to tematu o aborcji, czy ateizmie to zobaczysz jak nasz bluzgator dał czadu. Jedyne co moge robic, czekac az znowu ona cos napisze i cytowac do „atmosfera na forum” moza admini w koncu cos zrobią..
2 maja 2008 at 09:56[usunięto_link] wrote:
po co? zajrzyj jeszcze to tematu o aborcji, czy ateizmie to zobaczysz jak nasz bluzgator dał czadu. Jedyne co moge robic, czekac az znowu ona cos napisze i cytowac do „atmosfera na forum” moza admini w koncu cos zrobią..
nie będę tego czytać bo nie ma tam nic sensownego i na temat..
2 maja 2008 at 10:00i dobrze robisz… 😉
4 maja 2008 at 14:50RADZĘ WAM.. 😛 nie odbiegajcie od tematu..
5 maja 2008 at 19:50dzięki za radę :]
staramy sie nie odbiegać..
31 marca 2009 at 20:45Trzeba być odpowiedzialnym demokratą i chodzić na wybory, a nie tylko narzekać 😀 😀 😀
22 lipca 2009 at 08:54ja nie wiem na kogo glosowac jak sa wybory,bo oni sie w tym sejmie tylko kloca i nic dobrego nie robia.My musimy coraz wiecej płacic na panstwo oni kupuja sobie za to mieszkania,samochody.Zadna partia mi sie nie podoba.
8 sierpnia 2009 at 09:37jak to dobrze, że do tej pory nie musiałam o tym myżleć, bo nie miałam prawa głosu 😀 a teraz… hmm… nie wiem :/
25 września 2009 at 08:47Anonymous
Inactive- Tematów: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
Jedna banda złodziei, przestałem już dawno mieć nadzieję i żadnym politykom nie ufam. Moja odpowiedź jest: byleby nie szajka SLD. Niech sobie piją z Jaruzelskim i Kważniewskim i trzymają się z dala od polityki. Do lewicy mi bardzo daleko, jednak uważam, że w każdym demokratycznym kraju powinna ona być. Jednak nie na pewno w takim kształcie, jak u nas – wywodząca się z czerwonych żwiń z PZPR
16 stycznia 2010 at 19:34a moje poglady polityczne znacznie sie zmienily, no ale to chyba dobrze ze czlowiek sie rozwija i zmienia 😉
trzeba zauwazyc ze obecnie w sejmie nie ma zadnej partii ktora mialaby chociaz troche zbierzne do moich poglady
ogladalem pewien czas temu sporo wywiadow z Korwin-Mikke i musze powiedziec ze madry z niego gosc, troche przesadza momentami odpychajac kobiecy elektorat, ale ogolnie ma łeb, jednak slusznie zauwazyl ze jego wynik w wyborach nigdy, ale to nigdy nie przekroczy 10%.
Ogolnie rzecz biorac jestem za bojkotem wyborow, ale wiadomo ze jest to niewykonalne. Ciekaw jestem reakcji systemu na frekwencje 0%, tak samo jak jestem ciekaw reakcji na to jakby ludzie nagle przestali kupowac benzyne bo jest za droga.
W kwestiach gospodarczych zdecydowanie mam poglady liberalne, lecz… w sejmie nie ma ani jednej partii liberalnej, PO jest tak nazywane ale to jest jakies nieporozumienie, maja oni dosc konserwatywne poglady. SLD jest liberalne swiatopogladowo, ale czasami przesadzaja powolujac sie na jakas pseudo-wolnosc, kompletnie zle rozumiana. W sumie gospodarczo SLD nie bardzo rozni sie od PISu, obie partie sa za panstwem opiekunczym, co dla mnie jest totalnym nieporozumieniem. Bym sie troche rozpisal ale mi sie nie chce 😉
Na koniec tak:
Najlepszym rozwiazaniem by bylo, gdyby nikt nie poszedl do wyborow, system trzeba zmienic, demokracja taka jak jest dzis rozumiana jest systemem zlym, poniewaz 90% ludzi to debile oczywistym jest ze debile maja w sejmie wiekszosc i zawsze beda rzadzic, bardzo mi nie odpowiada to ze rzadza mna ludzie glupsi ode mnie, tym ze rolnicy zajmuja sie gospodarka i tego typu absurdy.
Bojkot typu: ide do wyborow ale oddaje pusty glos jest bez sensu, taki buntowniczy glos dotrze tylko do liczacych glosy i nigdzie dalej. Zreszta kampanie zachecajace do wyborow i hasla typu: gdy nie idziesz do wyborow glosujesz na swojego przeciwnika, sa totalnie bez sensu.
Poniewa opcja bojkotowa jest absolutnie niemozliwa w dzisiejszych realiach pewnie moj glos przeznacze jakiejs partii liberalnej o pogladach chociaz troche zblizonych do moich, a wiec bedzie to albo UPR albo ta nowa partia Korwina.
Tak wiem ze maja poparcie 1%, ale znowu docieramy do tego ze w czasie wyborow non stop publikowane sa sondarze i wrecz zmuszaja do myslenia typu: warto glosowac tylko na tych ktorzy maja szanse wygrac, co jest dosc ciekawa manipulacja na tlumie. - AutorOdp.