- AutorOdp.
- 28 kwietnia 2008 at 15:01
wg mnie ilosc konsumentow ani by nie wzrosla ani nie zmalala – palacze nadal byliby palaczami a ci co nie pala nadal by nie palili – proste – przeciez dostep nie jest zadnym problemem i kazdy czlowiek i w obecnej sytuacji moze kupic ziolo
jedyne co by sie zmienilo to brak absurdow w stylu – idzie do paki za gram trawki29 kwietnia 2008 at 06:28oj hagemonia, chyba sie nie zrozumialysmy..
@Hagemonia wrote:
działalnożć naukowa na tym etapie jest już tak pochłaniająca, że zwyczajnie brak czasu… Profesor w roli tutora, przewodnika dla wybitnego studenta to jeszcze owszem, ale korepetytor? Profesorowie są od wskazywania drogi, a nie od mówienia o jej istnieniu…
moze najpierw sie naucz czytac. podkreslilam wyraznie iz mowie o nauczycielach w liceum, ktorzy czesto chcieli, by mowic do nich per profesor (a nie mieli owego tytulu)
gdyby go mieli zarabialiby minimum 50zl/h pracujac w szkole- nie na uczelni. profesrorowie na uczeli oweszem, korkow juz nie dają..@Hagemonia wrote:
Rzecz w tym, że chyba niekoniecznie powinno być tak żeby utytułowani naukowcy pożwiecali większożć czasu na podróżowanie po Polsce między uczelniami
tu znowu bład w rozumieniu.. na trzech uczelniach nie znaczy w innych miastach. na Uniwerku i dwoch szkolach prywatnych + badania naukowe w pracowni. (w tym samym miescie)- roboty jest sporo, ale przeciez… kazdego na to stac. rzecz w tym, aby bic sie do gory..
[usunięto_link] wrote:
nie no, wiec jak kot s pracuje w szkole na jednym etacie, to nic nie robi?!
nie mowie, ze nic nie robi, lecz na pewno mniej niz utytulowany profesor czy wysokiej rangi pedagog. a place maja byc takie same? pisze przeciez, ze za tytul sie placi w dzisiejszych czasach.. przykre (moze) ale tak jest.
[usunięto_link] wrote:
LEGALIZACJA MARIHUANY
hahah, dobre. jakie to szczescie, ze nasi politycy jeszcze tak w glowe nie sa robnieci. nie wiem miszczu czy w holadii byles, ja bylam. nie chce w polsce takiego zycia. marihuana marihuaną, ale jedno ciagnie za soba kolejne, musimy byc tego swiadomi.. legalalizacja marihuany to tylko pretekst, aby pociagnac za soba cala machine kontrowersji- aborcja, eutanazja, zwiazki homosexualne itp itd. NIE NIE NIE..
[usunięto_link] wrote:
uwazam, ze nasze spoleczenstwo nie jest na to gotowe. baaa…powinni tu nawet zdelegalizowac alkohol.
nie często to mowie,ale… zgadzam sie z toba..
29 kwietnia 2008 at 06:32ja w holandii bylam wiele razy. gdyby nasze spoleczenstwo nie skladalo sie w duzej czesci z debili, intelektualnych wydmuszek, zapijaczonych obszczymurow i pasozytrow…tak!!! uwazam, ze to jest super, gdy mozna po robocie isc sobie do specjalnie przeznaczonego miejsca, wybrac z karty ulubiony rodzaj i w milej, spokojnej atmosferze zajarac.
zycie w holandi…coz…poziom wyzszy i mentalnosc ludzi inna.
29 kwietnia 2008 at 06:48nie zauwazylam, zeby mentalnosc byla „lepsza”.. nie fajne by bylo, gdyby w przyszlosci moje dziecko wychowywalo sie patrzac na jarających i namietnie calujacych sie gejow, czy patrzylo jak starych odlaczaja od aparatury, bo tak jest wygodniaj.
holendrzy lansuja styl : hilive- byle luźno, wygodnie i przyjemnie- bo po co sie meczyc? ok, poziom gospodarki maja znacznie wyzszy, co swiadczy tez, ze ich poziom intelektualny jest wysoki, ale wole biedniejszy kraj, lecz z zasadami. pozatym ludzie nie poislziby do knajpy zajarac- to tylko wstepne zalozenie. sami chyba wiecie jak to sie potoczylo z „dziecmi kwiatami”, ktorzy kiedys wlasciwie legalnie jarali..29 kwietnia 2008 at 07:23[usunięto_link] wrote:
nie zauwazylam, zeby mentalnosc byla „lepsza”.. nie fajne by bylo, gdyby w przyszlosci moje dziecko wychowywalo sie patrzac na jarających i namietnie calujacych sie gejow, czy patrzylo jak starych odlaczaja od aparatury, bo tak jest wygodniaj.
😯 😯 😯
oto najdebilniejszy post na tym forum. przebilas wszystkich. nawet te czarnulke-hihihihi.
polska mentalnosc, polskie spoleczenstwo, polski ciemnogorod.
29 kwietnia 2008 at 07:35[usunięto_link] wrote:
…
holendrzy lansuja styl : hilive- byle luźno, wygodnie i przyjemnie- bo po co sie meczyc? ok, poziom gospodarki maja znacznie wyzszy, co swiadczy tez, ze ich poziom intelektualny jest wysoki, ale wole biedniejszy kraj, lecz z zasadami. …a ja chyba jednak wolę holandię… 😆
29 kwietnia 2008 at 07:37no weeez, tygrys, lepiej biednie, ale z zasadami:)
29 kwietnia 2008 at 08:22hm… a to bogato już z zasadami nie można? qurczę… idę rozdać dobytek… 😆
29 kwietnia 2008 at 08:24ja nie, bo to chrzanie:)))
29 kwietnia 2008 at 09:02wiedzialem ze sie zacznie fajna dyskusja :D:D
@Ashha wrote:legalalizacja marihuany to tylko pretekst, aby pociagnac za soba cala machine kontrowersji- aborcja, eutanazja, zwiazki homosexualne itp itd. NIE NIE NIE..
PiSowskie myslenie ;p
co ma piernik do wiatraka – co ma ziolo do gejow?? hahahahaha no nie moge po prostu jak slysze takie glupoty :dale mozesz rowniez poznac moje poglady na te tematy
aborcja – zalezy co przez to rozumiesz – usuniecie zarodka (TAK), zabicie dziecka (NIE) – nie trzeba dalej tlumaczyc
eutanazja – TAK
zwiazki homoseksualne – TAK – nie mam ochoty patrzec na calujacych sie gejow ale jesli robia to w zaciszu swojego domu to gowno mnie to obchodzi – nie popieram tego ale toleruje
Malzenstwa homoseksualne – NIE
Adopcja przez homoseksualistow – NIEno i jak widac sa to sprawy zupelnie nie zwiazane ze soba i ziolo nie ma nic do gejow ;p
jeszcze raz powtorze – legalizacja nie zmienilaby w zaden sposob nastawienia ludzi do ziola – jedynie ludzie nie byliby zamykani za posiadanie trawy – prostea i jeszcze jedna sprawa ktorej wymagam od politykow to CALKOWITA reforma policji
29 kwietnia 2008 at 09:03[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
nie zauwazylam, zeby mentalnosc byla „lepsza”.. nie fajne by bylo, gdyby w przyszlosci moje dziecko wychowywalo sie patrzac na jarających i namietnie calujacych sie gejow, czy patrzylo jak starych odlaczaja od aparatury, bo tak jest wygodniaj.
😯 😯 😯
oto najdebilniejszy post na tym forum. przebilas wszystkich. nawet te czarnulke-hihihihi.
polska mentalnosc, polskie spoleczenstwo, polski ciemnogorod.
droga parvati, bedac w holandii wlasnie takich gejow widzialam. amsterdam przebija sam siebie. w innym temacie pisalas, ze nie gapisz sie na gole d*** na bilboardach, natomiast tam gole d*** stoja przed wejsciem do reatauracji..
po 2 skoro psizesz, ze to jest debilne, napisz co. naegowac kazdy umie- nawet kretyni.
29 kwietnia 2008 at 09:18ja tam nigdy nie paliłam i nie zamierzam.. co do legalizacji hmm.. a niech sobie legalizują.. bo jak coż stanie się ogólnodostępne i nie będzie zakazane to straci swój „czar” 🙂
29 kwietnia 2008 at 09:21w amsterdamie mieszkalam trzy miesiace. nigdy nie widzialam gejow, ktorzy na ulicy pozwoliliby sobie na wiecej niz heteroseksualna para. golych dup tez wiecej niz w polsce nie zauwazylam.
29 kwietnia 2008 at 09:27[usunięto_link] wrote:
ja tam nigdy nie paliłam i nie zamierzam.. co do legalizacji hmm.. a niech sobie legalizują.. bo jak coż stanie się ogólnodostępne i nie będzie zakazane to straci swój „czar” 🙂
ja tez nie palilam i nie zamierzam, a co do legalizachji to moim zdaniem kto chce to i tak pali;
29 kwietnia 2008 at 09:33[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja tam nigdy nie paliłam i nie zamierzam.. co do legalizacji hmm.. a niech sobie legalizują.. bo jak coż stanie się ogólnodostępne i nie będzie zakazane to straci swój „czar” 🙂
ja tez nie palilam i nie zamierzam, a co do legalizachji to moim zdaniem kto chce to i tak pali;
dokładnie
- AutorOdp.