• Autor
    Odp.
  • Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

NAOMI CAMPBELL cat deluxe, cat deluxe- at night

POLECAM 🙂

piateczka555
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Oj to nie mój zapach, nie dla mnie. Ale każdy lubi co innego.

Alexandraa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

D&G Light Blue oraz J’adore (jeżeli dobrze napisałam) i Givenchy – Demon coż tam 🙂
    Może znalazło by się jeszcze coż ale póki co to te są boskie.

uwielbiam zapach i kocham pięknie pachnieć.

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Bardzo podoba mi się zapach Calvin Klein Euphoria 😀

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Givenchy – Demon coż tam 🙂
    ..

taaak mi tez ten zapach się strasznie spodobal piekny jestt:D tylko ze jeszcze nie mialam okazjii go kupic mialam tylko probke a mam pytanko jak dlugo sie ten zapach trzyma na skorze?

czokolate
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

ja lubię Hugo Bossy White 🙂 z Oriflame Divine niebieskie są boskie!!!! i zgadzam się: Euphoria 🙂

pauladolek
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 34
    • Bywalec

ja np. używam specjalnych olejków zapachowych, są bardzo trwałe i naturalne polecam

kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

Hmmm… jak jestem płodna to nie muszę używać. Mój facet i tak dostaje szału… dla mnie to szaleństwo czasami, ale dla niego raj – zabrania mi wtedy używać jakichkolwiek perfum 🙂

Oczywiżcie, gdy go nie ma to czasem używam… co by ludzi nie straszyć :), ale nie po to by czuć się atrakcyjną…

kotEczek
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 96
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

ja np. używam specjalnych olejków zapachowych, są bardzo trwałe i naturalne polecam

Olejki polecam !!! Najlepiej wlać do gorącej wody przed kąpielą. Efekt pozostaje na długi czas

MADI
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Niezmiennie C-THRU Emerald

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

Lubie perfumy… zauważyłam ostatnio, że mam na ich punkcie jakaż obsesję. Podziwiam kobiety, które wierne są jednemu zapachowi (moja bratowa uznaje tylko Roma Laura Biagiotti – moim zdaniem strzał w dziesiątkę).
    Ja uwielbiam odkrywaqc nowe zapachy, ale mam kilka pewników. Niważne czy sa słodkie, orientalne, żwieże czy kwiatowe.
    A więc :
    Hogo boss deep red, (cudo) D&G Feminie, Cat de lux, Lolita Lempcka (rewelacja), nina ricci – NINA (moje odkrycie), i… ponadczasowy Poison Diora – prawdziwy luksus i to jest jedyny zapach , na który żadna znana mi osoba nie zareagowała nijako – od zmieszania do upojenia – ale nigdy obojetnie.
    Tak naprawdę każdy zapach ma w sobie to coż. Nie chodzi tu o markę i cenę, ale o coż osobistego.
    Ostatnio wypatrzyłam na allegro Vanilla Musk Coty – nie półkowy, nie mega markowy, ale wiem, że to mój nr 1.

Mój luby? Dla niego moim zdaniem wymarzony zapach to givenchy PI, ale nie zawsze w portfelu jest tyle pieniążków.
    Równie męsko pachnie czarnym adidasem

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

a mi się spodobał szalenie ten pomysł, tzn robienie zapachów samemu 🙂 myżlę, że można wspólnie z połóweczkiem dobrać zapachy jakie nas pobudzają i wtedy mamy gwarancję, ze będą tylko dla nas 🙂

[usunięto_link]

colorada
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja osobiżcie uwielbiam czuć zapach na swojej skórze i w sumie szczerze powiem, że jak facet ładnie pachnie to też można odpłynąć… to jest jakaż swego rodzaju wizytówka. Ja się bardzo dobrze czuję z Little Black Dress Avonu. Fakt, nie jest to wysoka półka, ale jaki zapach…i wbrew pozorom się trzyma na skórze.

somsiadka
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 83
    • Zapaleniec

ja na co dzień perfum nie używam, bo często mam alergię na różne zapachy, ale jeżli już to „i love love”. Na co dzień to tylko lady speed stick aloesowy.

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

armani w złotej puszce, nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale tego używam i to uwielbiam 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakich perfum używacie by czuć się atrakcyjną?"

Przewiń na górę