- AutorOdp.
- 6 października 2008 at 21:16
no i… trussardi inside – z resztą katalog moich zapachów niebezpiecznie sie poszerza 🙂 (dla mojego portfela oczywiscie )
14 stycznia 2009 at 15:12Lubię sporo zapachów, ale ich przewodnim motywem jest lekkożć. Dlatego też jestem zagorzałą fanką [usunięto_link] 😀 po prostu je uwielbiam! lubię też kenzo. Z cięższych zapachów mam tylko 1 ulubiony – mała czarna z avonu 😉
jeżli polujecie na ciekawe perfumy, czasem dobrze się wczeżniej zapoznać z paroma info. polecam artykuł [usunięto_link]. 😉
14 stycznia 2009 at 16:14Uwielbiam Versace Woman. To była miłożć od pierwszego użycia i chyba do żmierci 😀 . Mam nadzieję, że nie przestaną produkować.
14 stycznia 2009 at 19:45obecnie nabyłam hugo boss red 🙂
20 stycznia 2009 at 10:47Mawiają,że prawdziwa kobieta przez całe życie używa tylko jednego zapachu… Tego nauczyła mnie też moja Babcia całe życie używając Chanel No.5 i teraz ten zapach kojarzy mi się w sumie tylkjo z Babcią:)
No ale zanim kobieta trefi na ten swój jedyny zapach to wiele litrów najróżniejszych pefum musi na siebie wylać:p Ja od długiego już czasu jestem nieprzerwanie zakochana w EUPHORII Calvina Kleina! Gdy pojawiały sie na rynku przeczytałam w jakiejż gazecie (chyba nawet w Cosmopolitanie),że to magiczny,magnetyczny zapach o którym nie zapomni żaden mężczyzna i żadna kobieta gdy gdzież go poczują (np,przypadkowo w kolejce w sklepie…) zapach nie do zapomnienia,piorunujący.robiący wrażenie! Byłam zaciekawiona tym opisem więc wybrałam się do Sephory,powąchałam i…PORAZIŁO MNIE! Od tego zcasu Euphoria to mój numer jeden-ale oszczędzam go:nie chcę żeby kojarzył mi się z dniami kiedy ide poprostu do pracy czy nie robię niec specjalnego! Mam też Victoria Beckham SIGNATURE-dostałam je na gwiazdkę i musze przyznać,że są żwietne! Miło mnie zaskoczyły! Dostałam też na gwiazdkę Life by ESPRIT i poczatkowo dra żniłymnie ale stopniowo je polubiłam i teraz sa idealne na te zwykłe dni!15 marca 2009 at 18:48Ja chętnie używam zapachów żwieżych… Cos jak Puma, adidas czy kalvin clain. Chociaz ostatnio(okres wiosenny) w związku z tym, ze kwiaty stały sie tak mode- wszelkie motywy kwiatowe nie tylko przy ubiorze, zaczęłam uzywac wody toaletowej o zapachu bergamotki z goldenoil. ma ciekawy żwieży zapach!- na wisnę POLECAM!
18 marca 2009 at 10:50a ja używam męskiego Body Kouros YSL – uwielbiam:)
18 marca 2009 at 12:02Bruno Banani- Pure Woman
tylko te i zadne inne 🙂
22 marca 2009 at 14:19a ja używam może słodkiemu ale mojemu facetowi się podoba strasznie:)
Paris Hilton – Heiress
noi często także – Incadence30 marca 2009 at 19:28No oczywiżcie emporio armani gold, a ostatnio jeszcze: [usunięto_link]
31 marca 2009 at 09:06moja znajoma uwielbia złote Emporio Armani, a ja uważam, że jest całkiem przyzwoity:)
31 marca 2009 at 18:22To bardzo miło, że tak piszesz:) Emporio to będzie chyba mój zapach na wieki;)
Wąchałam próbkę Hugo i całkiem mi podpasował, a że trafiłam na promocję, to długo się nie zastanawiałam… Mam nadzieję, że jak przyjdzie przesyłka, to zdania o nich nie zmienię:/1 kwietnia 2009 at 06:10jakiego hugo?
1 kwietnia 2009 at 16:23😀 hehe, Hubo Bossa, chodzi pefumy, te do których linkuję wyżej…
Na dniach powinnam je mieć na toaletce:)4 kwietnia 2009 at 18:00Pachną fajnie:) Polecam dziewczyny, macie ostatnią szansę na kupienie ich za małe pieniądze:) Tak czy siak mojego emporio nie przebijają, ale dobrze, że udało mi się znal. zapach, który mi podpasował, będzie na codzień:D
- AutorOdp.