- AutorOdp.
- 26 października 2010 at 09:47
Każdy powinien zapach sam dobierać jaki mu odpowiada, trochę ryzykowny prezent 🙂
9 stycznia 2011 at 14:59Widzieliżcie już nową kolekcję marki GUCCI na wiosnę/lato 2011? JA WIDZIAŁAM , wszystko jest dokładnie opisane , a nawet jest filmik z pokazu ! Wszystko to na xxxxxxxxxxxxxxx ! codziennie dodawany jest nowy artykuł !!
edit:
jakubek11 stycznia 2011 at 15:03Armani Code i Gucci Envy me – są przepiękne i rzeczywiżcie mają jakież „magiczne” włażciwożci ,bo dzięki nim czuje się się niezwykle kobieco. Zawsze kupuje w sprawdzonym sklepie internetowym, gdzie dostanę je po na prawdę niskiej cenie, w porównaniu z innymi perfumeriami. Sprawdźcie sami xxxxxxxxxxxxxx
edit:
jakubek13 stycznia 2011 at 15:23Ja używam Femme Hugo Bosa i czuję się w nim naprawdę dziewczęca i kusząca 😉 Polecam szczególnie na lato…
14 stycznia 2011 at 18:13Używam Britney Spears Curious , bardzo lubię ten perfum ma piękny kwiatowy zapach z nutką wanilii.
19 stycznia 2011 at 08:55Ja mam kilka flakoników, które dobieram odpowiednio do nastroju i pory roku, ale poszukuje też nowych zapachów ostatnio zachwyciłam się nowożcią Armaniego Acqua Di Gioa – są cudne, takie żwieże i kobiece. Tak jak koleżanka „renata84″zamówiłam na xxxxxxxxxxxxx bo znalazłam tam taniej.
edit:
jakubek7 lutego 2011 at 12:24Ja często zmieniam perfumy, ostatnio kiedy odkryłam żwietną perfumerię perfumytaniej , stała się ona jedną z moich ulubionych ,bo ceny są genialne co pozwala na częstą odmianę;) a perfumy zawsze mają wpływ na nasz humor, bynajmniej na mnie działają;]
13 lutego 2011 at 11:01Uwielbiam perfumy Alien i Lolitę Lempicką -> cudowne i chyba nigdy mi się nie znudzą 😀
19 lutego 2011 at 17:14Lolita Łepicka zdecydowanie!! Ale nie te z Twojego zdjecia ale „L” – w takim bardziej plaskim flakonie. Uwielbiam go!
Na gwiazdke od mezczyzny mojego dostalm cos takiego. Wczesniej w ogoel nei slyszalam o perfumach Bucheron (z bykiem mi sie koarzy to hehe), nawet nei wiem czy w perfumeriach polski sa , w ogloe flakony nei kojarze
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxTrafil idealnie 🙂
edit
jakubek - AutorOdp.