• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Każdy powinien zapach sam dobierać jaki mu odpowiada, trochę ryzykowny prezent 🙂

laryska22
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Widzieliżcie już nową kolekcję marki GUCCI na wiosnę/lato 2011? JA WIDZIAŁAM , wszystko jest dokładnie opisane , a nawet jest filmik z pokazu ! Wszystko to na xxxxxxxxxxxxxxx ! codziennie dodawany jest nowy artykuł !!

edit:
    jakubek

renata84
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Armani Code i Gucci Envy me – są przepiękne i rzeczywiżcie mają jakież „magiczne” włażciwożci ,bo dzięki nim czuje się się niezwykle kobieco. Zawsze kupuje w sprawdzonym sklepie internetowym, gdzie dostanę je po na prawdę niskiej cenie, w porównaniu z innymi perfumeriami. Sprawdźcie sami xxxxxxxxxxxxxx

edit:
    jakubek

JoAnkaa
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Ja używam Femme Hugo Bosa i czuję się w nim naprawdę dziewczęca i kusząca 😉 Polecam szczególnie na lato…

Modna24
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Używam Britney Spears Curious , bardzo lubię ten perfum ma piękny kwiatowy zapach z nutką wanilii.

joanna89
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Ja mam kilka flakoników, które dobieram odpowiednio do nastroju i pory roku, ale poszukuje też nowych zapachów ostatnio zachwyciłam się nowożcią Armaniego Acqua Di Gioa – są cudne, takie żwieże i kobiece. Tak jak koleżanka „renata84″zamówiłam na xxxxxxxxxxxxx bo znalazłam tam taniej.

edit:
    jakubek

Kasia697
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 70
    • Stały bywalec

Ja często zmieniam perfumy, ostatnio kiedy odkryłam żwietną perfumerię perfumytaniej , stała się ona jedną z moich ulubionych ,bo ceny są genialne co pozwala na częstą odmianę;) a perfumy zawsze mają wpływ na nasz humor, bynajmniej na mnie działają;]

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Uwielbiam perfumy Alien i Lolitę Lempicką -> cudowne i chyba nigdy mi się nie znudzą 😀

betty80.80
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Lolita Łepicka zdecydowanie!! Ale nie te z Twojego zdjecia ale „L” – w takim bardziej plaskim flakonie. Uwielbiam go!

Na gwiazdke od mezczyzny mojego dostalm cos takiego. Wczesniej w ogoel nei slyszalam o perfumach Bucheron (z bykiem mi sie koarzy to hehe), nawet nei wiem czy w perfumeriach polski sa , w ogloe flakony nei kojarze
    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Trafil idealnie 🙂

edit
    jakubek

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakich perfum używacie by czuć się atrakcyjną?"

Przewiń na górę