- AutorOdp.
- 25 grudnia 2012 at 09:45
Mówisz o tych wielorazowych ?
12 lutego 2013 at 08:02Nic dziewczyny na temat podrażnień nie pisały także chyba się pod tym kątem sprawdzają jakoż 🙂
12 lutego 2013 at 12:02samba_mamba, kup dwupak, to tylko 2 zł, nie zbankrutujesz, ale myżlę, że powinno być ok, one mają wkład specjalny, który ma chronić przed podrażnieniami i odparzeniami, bo szybko wiąże wilgoć, więc skóra nie ma z nią kontaktu
12 lutego 2013 at 12:51samba dobrze , że pomyżleli o takim 2packu , ja ich używam i nie zauważyłam podrażnień 😛 moje dzieciaczki biegają zadowolone,
15 lutego 2013 at 08:19Za taką cenę to nawet jakby się miało okazać kiepskie to warto przetestować :))
18 lutego 2013 at 12:57No dobra dziewczyny.. zawracałam wam głowę, więc z radożcią donoszę, że dwupak został zakupiony i umieszczony na pupie już parę dni temu! Zaraz potem był drugi dwupak, a potem to już się nie rozdrabniałam tylko poleciałam po całą paczkę. Potwierdzam – Bambino Baby Love nie uczulają, fajnie chłoną, trzymają się porządnie, a mała wygląda na naprawdę zadowoloną 🙂 Tak przy okazji.. znacie temat ………..? Korzystała któraż?
18 lutego 2013 at 18:54A gdzie je można kupić?? Przyznam się szczerze, że pierwsze słyszę, a że pieluszek używamy sporo to opłacało by się przerzucić na tańsze.
21 lutego 2013 at 07:35W markecie widziałam ostatnio też dużą paczkę, także tam powinnaż dostać bez problemu pewnie w całej sieci są.
22 lutego 2013 at 13:56Mojego maluszka długo odparzały pieluchy, a same wiecie, że ciężko jest znaleźć takie, które mają jakoż minimalną ilożć absorbentu. Niedawno w Tesco kupiłam Bambino i jest lepiej, więc rzeczywiżcie w tym wypadku przy niskiej cenie dobra jakożć jest zachowana.
24 lutego 2013 at 07:40To chyba te takie tanie pieluszki? W którymż wątku dziewczyny polecały je, że są naprawdę dobre i tanie 🙂
27 marca 2013 at 09:31a ja używam wielorazowych typu kieszonka i klasycznych jednorazówek jak muszę gdzież na miasto do znajomych wyskoczyć żeby im problemu nie robić 🙂
19 kwietnia 2013 at 20:20[usunięto_link] wrote:
To chyba te takie tanie pieluszki? W którymż wątku dziewczyny polecały je, że są naprawdę dobre i tanie 🙂
Teraz nawet po 19.99 są te Bambino w markecie Dayli.
20 kwietnia 2013 at 13:16dady, huggiesy, pampersy, nie przypadły nam do gustu te z rossmana
29 kwietnia 2013 at 19:38[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
To chyba te takie tanie pieluszki? W którymż wątku dziewczyny polecały je, że są naprawdę dobre i tanie 🙂
Teraz nawet po 19.99 są te Bambino w markecie Dayli.
w nowej gazetce nadal są po 19.99, oferta jest ważna do 5 maja bodajże….
13 maja 2013 at 17:12bardzo fajne są pieluszki z biedronki, nie uczulają i tak na prawdę robi je pampers dla biedronki;]
a rozmawiając o pieluszkach polecam także ANTYBAKTERYJNE PRZEśCIERADŁO ZAPOBIEGAJĄCE PRZESIĄKANIU Z GUMKĄ,fajna sprawa - AutorOdp.