• Autor
    Odp.
  • Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Mówisz o tych wielorazowych ?

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Nic dziewczyny na temat podrażnień nie pisały także chyba się pod tym kątem sprawdzają jakoż 🙂

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

samba_mamba, kup dwupak, to tylko 2 zł, nie zbankrutujesz, ale myżlę, że powinno być ok, one mają wkład specjalny, który ma chronić przed podrażnieniami i odparzeniami, bo szybko wiąże wilgoć, więc skóra nie ma z nią kontaktu

czekoladka23
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

samba dobrze , że pomyżleli o takim 2packu , ja ich używam i nie zauważyłam podrażnień 😛 moje dzieciaczki biegają zadowolone,

Rencia
    Member
    • Pasjonat

Za taką cenę to nawet jakby się miało okazać kiepskie to warto przetestować :))

samba_mamba
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

No dobra dziewczyny.. zawracałam wam głowę, więc z radożcią donoszę, że dwupak został zakupiony i umieszczony na pupie już parę dni temu! Zaraz potem był drugi dwupak, a potem to już się nie rozdrabniałam tylko poleciałam po całą paczkę. Potwierdzam – Bambino Baby Love nie uczulają, fajnie chłoną, trzymają się porządnie, a mała wygląda na naprawdę zadowoloną 🙂 Tak przy okazji.. znacie temat ………..? Korzystała któraż?

azja85
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 85
    • Stały bywalec

A gdzie je można kupić?? Przyznam się szczerze, że pierwsze słyszę, a że pieluszek używamy sporo to opłacało by się przerzucić na tańsze.

Rencia
    Member
    • Pasjonat

W markecie widziałam ostatnio też dużą paczkę, także tam powinnaż dostać bez problemu pewnie w całej sieci są.

dreamgirl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Mojego maluszka długo odparzały pieluchy, a same wiecie, że ciężko jest znaleźć takie, które mają jakoż minimalną ilożć absorbentu. Niedawno w Tesco kupiłam Bambino i jest lepiej, więc rzeczywiżcie w tym wypadku przy niskiej cenie dobra jakożć jest zachowana.

Rencia
    Member
    • Pasjonat

To chyba te takie tanie pieluszki? W którymż wątku dziewczyny polecały je, że są naprawdę dobre i tanie 🙂

hostessa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

a ja używam wielorazowych typu kieszonka i klasycznych jednorazówek jak muszę gdzież na miasto do znajomych wyskoczyć żeby im problemu nie robić 🙂

Gohusia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

To chyba te takie tanie pieluszki? W którymż wątku dziewczyny polecały je, że są naprawdę dobre i tanie 🙂

Teraz nawet po 19.99 są te Bambino w markecie Dayli.

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

dady, huggiesy, pampersy, nie przypadły nam do gustu te z rossmana

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Teraz nawet po 19.99 są te Bambino w markecie Dayli.

w nowej gazetce nadal są po 19.99, oferta jest ważna do 5 maja bodajże….

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

bardzo fajne są pieluszki z biedronki, nie uczulają i tak na prawdę robi je pampers dla biedronki;]
    a rozmawiając o pieluszkach polecam także ANTYBAKTERYJNE PRZEśCIERADŁO ZAPOBIEGAJĄCE PRZESIĄKANIU Z GUMKĄ,fajna sprawa

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakich pieluch używacie ?"

Przewiń na górę