- AutorOdp.
- 24 czerwca 2013 at 08:34
Pieluchy to zdecydowanie jeden z większych stałych wydatków, które musimy zaplanować w domowym budżecie, jeżli mamy małe dziecko. Żeby odciążyć nieco ten budżet warto szukać promocji i okazji. Nasz program lojalnożciowy Pampers daje mnóstwo możliwożci – można skorzystać ze stałych promocji i rabatów, dodatkowo system sam przypomina o zbliżających się kolejnych zakupach. Szybka dostawa prosto do domu to także oszczędnożć czasu. Wszystkie informacje o programie i jego zasadach dostępne są na stronie naszego sklepu.
24 czerwca 2013 at 16:15[usunięto_link] wrote:
no dokładnie. strona ebambino.pl. duże promocje są na otwarciu.
Promocje są, ale i bony podarunkowe można komuż ofiarować.
25 czerwca 2013 at 07:38ooo faktycznie niezłe promocje ! chyba zamówię ciekawe ile przesyłka idzie zamawiała już któraż może coż z tej stronki ?
[usunięto_link] wrote:
Promocje są, ale i bony podarunkowe można komuż ofiarować.
Tak sobie myżlę że żwietny pomysł z tymi bonami idealny prezent dla mamy takiego małego brzdąca
14 lipca 2013 at 07:25Tikulinka ja zamawiałam, ale specjalnie dozbierałam do 150 zł ,żeby nic nie płacić za przesyłkę. I tym samy jestem sporo do przodu.
A nie wiem czy wiecie, ale mają teraz fajną promocję zwiazaną z pieluszkami bambino. Przy zakupie zwracają ci 3% ceny do skarbonki… a potem można je wykorzystać na inne zakupy
[usunięto_link]14 lipca 2013 at 20:17najtańszych i… jak najkrócej 😉
nie ma co bić w kabzę krwiopijcom z rządowego przyzwolenia 😀
ps. a swoją drogą dlaczego demokratycznie wybrany rząd polski
pasie się na polskiej rodzinie?!obliczcie, jaki dowalił podatek na dzieciaki i wszelkie z tym związane wydatki!
przecież powinno mu zależeć, żeby 'Polska rosła w siłę, a ludziom żyło się lepiej’? nie? 👿
w imię 'polityki miłożci’ – patrz PO rok 2007, 8, 9…pierniczę taki rząd :nono
19 lipca 2013 at 07:50Czekoladka noo naprawdę niezłe promocje ! super sprawa z tymi 3% na konto zamówię i też podzielę się wrażeniami o ile nie zapomnę 😛
- AutorOdp.