• Autor
    Odp.
  • LauraPalmer1
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

20 zł za paczkę?? to chyba czas na zmiany… 🙂

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

nie wiem jakiego rozmiaru potrzebujesz ale te w biedronce sa po ok 15 zl ale najmniejsze 2-5 kg, większe są droższe ale jest też więcej sztuk w opakowaniu

malutkikwiatuszek
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

Tak, 20 zł za paczkę pieluch bambino, jeżli są na promocji, 🙂
    Natomiast w cenie normalnej to niewiele drożej wychodzi, bo dałam za nie najwięcej ok. 26zł. … 🙂 A w sklepie internetowym, też można je dostać dożć tanio 🙂
    Jeżli chodzi o promocje ( czyli gdzie, kiedy i po ile) to warto żledzić fan page bambino
    www. facebook.com/BambinoBabyLove?hc_location=stream 🙂

LauraPalmer1
    Member
    • Zapaleniec

zakupy przez internet, dobre rozwiązanie. bardzo lubię.

dorotaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

pierwsza corka odpieluchowana: uzywalismy dada, przy drugiej na poczatku pampki jak przy pierwszej a potem najwyzej przejdziemy na inne

Kasztan
    Member
    • Odp.: 223
    • Zapaleniec

Ciekawe ile czasu taka przesyłka pieluchowa idzie? Praktykowałyżcie ? Może skończyłoby się wożenie ich w komunikacji. 😀

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

Tak, 20 zł za paczkę pieluch bambino, jeżli są na promocji, 🙂
    Natomiast w cenie normalnej to niewiele drożej wychodzi, bo dałam za nie najwięcej ok. 26zł. … 🙂 A w sklepie internetowym, też można je dostać dożć tanio 🙂
    Jeżli chodzi o promocje ( czyli gdzie, kiedy i po ile) to warto żledzić fan page bambino
    www. facebook.com/BambinoBabyLove?hc_location=stream 🙂

W Dayli własnie są po 19,90. Dożć często mają je tam w takiej cenie, z tego co zdążyłam zauważyć, to już chyba 3 gazetka, w której widzę te pieluchy ta tanio.

LauraPalmer1
    Member
    • Zapaleniec

ok, to są chyba te tańsze pieluchy. a jak z jakożcią?

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

Ja jestem z jakożci zadowolona, tzn moje dzieci. nie odparzają, są fajnie chłonne no i rzepy dobrze się trzymają. W takiej cenie to uważam że naprawdę warto je kupić.

LauraPalmer1
    Member
    • Zapaleniec

a jak się rzecz ma z „falbankami” to trochę moja zmora, bo zdarza mi się, że małe są w pieluchach i się zawijają do żrodka.. a wtedy wiadomo – katastrofa!

czekoladka23
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Laura falbanki są odpowiedniej długożci, przy najmniej u moich dzieci się sprawdzają i dobrze przylegają. Pełnią dobrze swoją rolę. Ale rozumiem o co się martwisz, kiedyż kupiłam jakież felerne i córcia narobiła w pampersa no i wszystko było w rajstopach. Nie, Nie … nigdy więcej 🙄

A mam nowe wieżci! Jest sklep internetowy [usunięto_link] i pierwsze 20 osób dostaje gratis chusteczki nawilżane! Ja się sprężam i zaraz zamówię. No i ceny jakie niskie, nawet 30 % mniejsze niż w sklepie.

LauraPalmer1
    Member
    • Zapaleniec

kurczę, ale producent super rozwija!

LauraPalmer1
    Member
    • Zapaleniec

zamawiałyżcie już? sprawdzałyżcie?

tikulinka
    Member
    • Odp.: 7
    • Początkujący

to te pieluszki bambino mają jakąż swoją stronę z której można zamówić są teraz jakież promocję ? nie mam u siebie żabki a bym chciała ich spróbować w takiej cenie jak by miały się sprawdzić było by super 🙂

LauraPalmer1
    Member
    • Zapaleniec

no dokładnie. strona ebambino.pl. duże promocje są na otwarciu.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakich pieluch używacie ?"

Przewiń na górę