- AutorOdp.
- 2 sierpnia 2010 at 11:41
Beauty Homecare to jak dla mnie najlepsza opcja bo to jest salon, który zamawiasz do siebie do domu. Można by pomyżleć, ze nie będzie dużego wyboru jak w taki sposób pracuje a nic bardziej mylnego. Można wybierać od manicure itp przez masaże do bardziej specjalistycznych zabiegów tak, ze każdy coż dla siebie znajdzie, a sama obsługa jest bardzo profesjonalna.
17 sierpnia 2010 at 21:44@mila_ola wrote:
[usunięto_link] wrote:
Z tymi centrami handlowymi to musze przyznac,że także obawiałam sie na poczatku chodzic do kosmetyczki,było to dla mnie miejsce przeznaczone tylko i wyłącznie na zakupy,ale teraz wiem że to można spokojnie korzystac z usług kosmetyczki i w dodatku cenowo wychodzi korzystniej.
Zamiast do Centrum handlowego może lepiej wybrać się na basen 🙂 na przykład przy ul. Merliniego 4 w Warszawie jest bardzo ceniona kosmetyczka p. Anna Zajdel.
też byłam w tym salonie, jest całkiem profesjonalnie jak na mój gust.
24 stycznia 2011 at 21:08Lubie zaglądać do gabinetu Elite na Pereca. Zawsze zaskoczą mnie jakąż nowożcią. A do tego skomponują tak zabiegi, że wydaje mi się, że jestem po nich piękniejsza :))
6 czerwca 2011 at 08:40Jeżli chodzi o salony kosmetyczne, to ja zdecydowanie wolę udać się w miejsce pewne i sprawdzone, gdzie nie będę się bała efektów po zabiegu. Polecam salon pani Anny Zajdel, w necie można znaleźć namiary, jak widać po ilożci certyfikatów ma olbrzymie dożwiadczenie w branży, dla mnie to ważne. Ceny też są ok, do tego ma fajne promocje, mi się podoba.
8 czerwca 2011 at 11:14Polecam salon p.Ani Zajdel. Ania jest jak na razie jedną z najlepszych specjalistek w Warszawie 🙂
Profesjonalna i miła obsługa na najwyższym poziomie.8 czerwca 2011 at 12:56Nie byłam osobiżcie w salonie kosmetycznym Pani Anny Zajdel, ale wiem od znajomych że jest to salon godny polecenia. Chociażby ze względu na pełen profesjonalizm, wysoką jakożć usług jak i miłą obsługę 😉 Więc coż w tym chyba jest skoro jest tak polecany.
10 czerwca 2011 at 09:35widzę tu sporo pochwał dla p. A Zajdel ale przyłączę sie do nich , po ostatnim zabiegu jestem mega zadowolona i z pewnożcia już nie zmienię kosmetyczki – zwałaszcza że to jedna z najlepszych specjalistek 🙂
28 października 2011 at 21:59Polecam [xxxxx] na Górczewskiej, super fryzjerka i dobra kosmetyczka
Robią często promocje, poza tym w salonie można kupić perfumy i jest też solarium.
Polecam29 grudnia 2011 at 09:08z całego serca –[xxxxx] na kabatach. dla mnie to relaks po ciężkim dniu w pracy. a do domu wracam w podskokach i w dobrym humorze. do tego stopnia, że mój chłopak mnie tam wysyła jak zaczynam na niego krzyczeć za porozrzucane skarpetki 😛
30 grudnia 2011 at 18:35hm, pokaże to chyba „przypadkiem” mojemu chłopakowi, to też może mnie będzie wysyłał na masaże jak będę miała zły humor 🙂 ja znam na kabatach tylko ,,,,,, byłam tam na makijażu przed weselem, o tym salonie mówisz?
30 grudnia 2011 at 18:41ja do ,,,,,,, chodzę ma masaże do pana wojtka, bardzo mi pomaga, bo mam małe problemy z kręgosłupem, a on ma cudowne ręce. generalnie jest wspaniały 🙂 i salon i masażysta!
4 stycznia 2012 at 00:32[usunięto_link] wrote:
ja do ,,,,,,, chodzę ma masaże do pana wojtka, bardzo mi pomaga, bo mam małe problemy z kręgosłupem, a on ma cudowne ręce. generalnie jest wspaniały 🙂 i salon i masażysta!
żwietnie, jagódka 😉 jeżli czujesz się lepiej 😀
ja mej Małej zalecam własne masaże i to… zdecydowanie czułE :-
6 marca 2012 at 23:06Jesli chodzi o Warszawe centrum to polecam salon kosmetyczny N25 .Mają tam fajne zabiegi i jest tam super atmosfera .Polecam !!!!
6 marca 2012 at 23:12Ja polecam salon kosmetyczny N25 znajduje się w centrum Warszawy .
17 marca 2012 at 08:44Ja mogę polecić Studio Urody Su. Dobra lokalizacja (Al. Jerozolimskie 91), ładny wystrój – a przede wszystkim fajna kosmetyczka (pytajcie o Żanetę Nogaj). Polecam zwłaszcza Manicure hybrydowy french – w mojej ocenie najlepszy w mieżcie!
- AutorOdp.