- AutorOdp.
- 11 stycznia 2014 at 20:34
dzięki,mam cerę suchą i też ze skłonnożcią do naczynek, ciekawe co mi doradzą
12 stycznia 2014 at 21:15Też mam cerę naczynkową i zawsze cierpiałam na brak dobrych zabiegów. Bo równoczeżnie mam zmarszczki i wągry. Muszę spróbować oxybrazji chyba, ale niestety coż czuję, że nie wystarczy dla mnie jeden tylko zabieg. Napiszę, jeżeli można ich poprosić również o poradę, zobaczymy.
12 stycznia 2014 at 21:20Tak, salon mają w Warszawie tylko. Jeżeli mieszkasz niedaleko warto się wybrać, dla samej siebie. Jak już dalej, no szkoda…
13 stycznia 2014 at 16:48Może się wybiorę, już od dłuższego czasu myżlę nad tym 🙂 Przyznam szczerze, że nie robiłam sobie żadnych takich zabiegów na twarz 😉
14 stycznia 2014 at 00:29Warto coż dla siebie zrobić, a w szczególnożci, że to nie tylko przynosi frajdę, ale również nam odejmuje lat. 🙂
14 stycznia 2014 at 00:41Chyba i ja skorzystam. A co tam, jak super salon, dobre kremy (bo teraz ich własnie próbuję) to może i na zabieg jakiż się bym wybrała.
28 stycznia 2014 at 21:56A jaki zabieg ze swojej stronę możecie zaproponować na twarz, cera sucha na zmarszczki 🙂
2 marca 2014 at 20:02na razie wybrałyżmy salon yonelle, stwierdziłyżmy że trzeba się zrelaksować więc jak na razie wybrałyżmy masaż czekoladą 🙂 już się nie mogę doczekać
3 marca 2014 at 15:17Jak pisałam, ja gorąco polecam. Pełen profesjonalizm. Najpierw porozmawiają, potem zaproponują zabiegi!
4 marca 2014 at 16:46idziemy w sobotę :), taki wypad na dzień kobiet a co :), myżlę że wrócimy mega zrelaksowane, polecisz jakąż konkretną osobę z tego salonu?
6 marca 2014 at 08:40A to zależy na jaki zabieg chcesz się wybrać. Zespół składa się ze sporej ilożci osób. Specjalizujących się od zabiegów twarzy, ciała, stóp i dłoni, nawet są terapeuci, fryzjerzy. Więc na pewno ktoż będzie mógł pożwięcić Tobie wystarczająco uwagi i czasu. Ja zawsze jak mam pytania czy jakież wątpliwożci, dzwonię i się konsultuję przez telefon. 🙂
8 marca 2014 at 20:25nam się nie udało pójżć, koleżanka się rozchorowała :(, a samej mi się nie chciało iżć. Ale już sobie na bank przełożyłyżmy na przyszły weekend, dzięki za opinie
11 marca 2014 at 08:52A czy ta oxybrazja również oczyszcza cerę? I jest dobra dla naczynkowej?
11 marca 2014 at 20:41Jest to zabieg dla typowo naczynkowej i delikatnej skóry. A gdzie się na niego wybierasz?
13 marca 2014 at 19:46widzę że w tym salonie kosmetycnzym do którego się wybieram jest ten zabieg, jest napisane że nadaje się dla cery naczynkowej, rozjażnia, wygładza, odżwieża skórę, zmniejsza pory
- AutorOdp.