• Autor
    Odp.
  • olka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 3
    • Początkujący

A ja polecam Beautifulskin z Wilczej 🙂
    Znalazłam kiedyż na FB poszłam i nie żałuję – na pewno tam wrócę 🙂
    podaję stronę beautifulskin.info.pl :))

baska83
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja tez ostatnio byłam w Beautiful Skin przy Wilczej. Koleżanka z pracy mi poleciła, bo pracujemy niedaleko. I ja z czystym sumieniem też polecam innym. Oprócz samego zabiegu, na ktory zresztą była fajna promocja, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy o pielęgnacji skory. Pozdrawiam przemiłą Panią Agnieszkę.

olka
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

:)))

malinka maja
    Member
    • Odp.: 45
    • Bywalec

przestałam jezdzic na kabaty, bo za daleko. i odkryłam coż zupełnie nowego w centrum – Accademia TeN na Wilczej 5. wszystko podciągnięte pod markę ten. super zabiegi, nieszablonowe. polecam

hanna-30
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja chodze do Salonu Kosmetycznego N25. polecam

afrodyta88
    Member
    • Początkujący

ostatnio byłam w salonie 15-115 SPA na sadybie, mogę szczerze polecić ten salon. Chodzimy na zabiegi z koleżanką robiłam tam również przekłucie z którego jestem zadowolona nie mam żadnej infekcji ładnie się goi. Co mi się również podoba to to, że po skończonym zabiegu na twarz mogę dobrać z kosmetyczką kosmetyk który przedłuży efekt wykonanej usługi za rozsądną cene :)))) no i miła atmosfera.

meeegi13
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Witam Was:)

dziewczęta, czy któraż z Was miała okazję robić manicure i pedicure w Denique? Pytam bo mam tam „zaproszenie” i chciałabym po czężci z niego skorzystać. Ewenualnie podeżlicie namiary na kogos konkretnego:)

justynana
    Member
    • Początkujący

Fajny salon? Ja chodzę najczężciej do gabinetu Lico z Wilanowa. Cenie sobie jakożć ich zabiegów i obsługe:) Gabinet jest na ul. Klimczaka.

Kasia84
    Member
    • Początkujący

Ja polecam NICE DAY na ul.Cybernetyki – trafiłam tam przypadkiem, bo jest koło mojej pracy i jestem bardzo zadowolona, szczególnie jak wpadam po pracy mogę odpocząć w super kameralnej atmosferze. Sympatycznie i profesjonalnie i zawsze mają jakież fajne promocje;)

szamamam
    Member
    • Początkujący

Polecam Beauty Center Józefów. Bardzo profesjonalna obsługa i dużo niższe ceny niż w centru. Zrobiłam sobie mikrodermabrazje za 110zł akurat była promocja:D Widać ze u nich nie liczą się pieniądze tylko klient:)

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

Ja też mam swój ulubiony salon kosmetyczny, własnie wracam Sylwestrowo od fryzjera, a chodzę na Wole do Elegante. Naprawde warto polecic bo to żwietny salon dla kazdej kobiety. Super profesjonalne miejsce.

dyna_m
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Polecam Instytut Yonelle na Gen. Zajączka. Mają żwietne zabiegi na twarz. Ja akurat skorzystałam z Oxybrazji. 🙂

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

a na czym polega ten zabieg? Koleżanka namawia mnie na wypad do jakiegoż fajnego salonu i pełen relaks weekendowy i się tak zastanawiam nad jakimż fajnym zabiegiem 🙂 i salonem

dyna_m
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Oxybrazja to taka mikrodermabrazja, ale za pomocą sprężonego tlenu i soli fizjologicznej. Pani kosmetolog w tym salonie podpowie po analizie skóry cery co dla Ciebie będzie idealne. Ja mam skórę naczynkową i wybierałam się tam z myżlą włażnie zrobienia mikrodermabrazji, ale odradzili mi 🙂 I słusznie, bo z oxybrazji jestem bardzo zadowolona!
    Jeżeli jesteż z Warszawy, zadzwoń do ich salonu i podpytaj o ten zabieg opisując dokładnie swoją cerę i potrzeby. 🙂 Polecam gorąco.

ineska
    Participant
    • Tematów: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Z chęcią i ja wybrałabym się do takiego salonu na takie zabiegi…. a tylko w Warszawie mają swój instytut?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jakiż fajny salon kosmetyczny – Warszawa??"

Przewiń na górę