- AutorOdp.
- 21 marca 2012 at 17:51
A ja polecam Beautifulskin z Wilczej 🙂
Znalazłam kiedyż na FB poszłam i nie żałuję – na pewno tam wrócę 🙂
podaję stronę beautifulskin.info.pl :))22 marca 2012 at 18:02Ja tez ostatnio byłam w Beautiful Skin przy Wilczej. Koleżanka z pracy mi poleciła, bo pracujemy niedaleko. I ja z czystym sumieniem też polecam innym. Oprócz samego zabiegu, na ktory zresztą była fajna promocja, dowiedziałam się wielu ciekawych rzeczy o pielęgnacji skory. Pozdrawiam przemiłą Panią Agnieszkę.
29 marca 2012 at 20:36:)))
30 marca 2012 at 20:05przestałam jezdzic na kabaty, bo za daleko. i odkryłam coż zupełnie nowego w centrum – Accademia TeN na Wilczej 5. wszystko podciągnięte pod markę ten. super zabiegi, nieszablonowe. polecam
12 kwietnia 2012 at 21:44Ja chodze do Salonu Kosmetycznego N25. polecam
31 lipca 2012 at 17:42ostatnio byłam w salonie 15-115 SPA na sadybie, mogę szczerze polecić ten salon. Chodzimy na zabiegi z koleżanką robiłam tam również przekłucie z którego jestem zadowolona nie mam żadnej infekcji ładnie się goi. Co mi się również podoba to to, że po skończonym zabiegu na twarz mogę dobrać z kosmetyczką kosmetyk który przedłuży efekt wykonanej usługi za rozsądną cene :)))) no i miła atmosfera.
22 października 2012 at 18:22Witam Was:)
dziewczęta, czy któraż z Was miała okazję robić manicure i pedicure w Denique? Pytam bo mam tam „zaproszenie” i chciałabym po czężci z niego skorzystać. Ewenualnie podeżlicie namiary na kogos konkretnego:)
8 stycznia 2013 at 12:09Fajny salon? Ja chodzę najczężciej do gabinetu Lico z Wilanowa. Cenie sobie jakożć ich zabiegów i obsługe:) Gabinet jest na ul. Klimczaka.
19 marca 2013 at 17:10Ja polecam NICE DAY na ul.Cybernetyki – trafiłam tam przypadkiem, bo jest koło mojej pracy i jestem bardzo zadowolona, szczególnie jak wpadam po pracy mogę odpocząć w super kameralnej atmosferze. Sympatycznie i profesjonalnie i zawsze mają jakież fajne promocje;)
27 marca 2013 at 10:53Polecam Beauty Center Józefów. Bardzo profesjonalna obsługa i dużo niższe ceny niż w centru. Zrobiłam sobie mikrodermabrazje za 110zł akurat była promocja:D Widać ze u nich nie liczą się pieniądze tylko klient:)
31 grudnia 2013 at 13:03Ja też mam swój ulubiony salon kosmetyczny, własnie wracam Sylwestrowo od fryzjera, a chodzę na Wole do Elegante. Naprawde warto polecic bo to żwietny salon dla kazdej kobiety. Super profesjonalne miejsce.
2 stycznia 2014 at 20:29Polecam Instytut Yonelle na Gen. Zajączka. Mają żwietne zabiegi na twarz. Ja akurat skorzystałam z Oxybrazji. 🙂
2 stycznia 2014 at 21:39a na czym polega ten zabieg? Koleżanka namawia mnie na wypad do jakiegoż fajnego salonu i pełen relaks weekendowy i się tak zastanawiam nad jakimż fajnym zabiegiem 🙂 i salonem
4 stycznia 2014 at 12:53Oxybrazja to taka mikrodermabrazja, ale za pomocą sprężonego tlenu i soli fizjologicznej. Pani kosmetolog w tym salonie podpowie po analizie skóry cery co dla Ciebie będzie idealne. Ja mam skórę naczynkową i wybierałam się tam z myżlą włażnie zrobienia mikrodermabrazji, ale odradzili mi 🙂 I słusznie, bo z oxybrazji jestem bardzo zadowolona!
Jeżeli jesteż z Warszawy, zadzwoń do ich salonu i podpytaj o ten zabieg opisując dokładnie swoją cerę i potrzeby. 🙂 Polecam gorąco.5 stycznia 2014 at 20:50Z chęcią i ja wybrałabym się do takiego salonu na takie zabiegi…. a tylko w Warszawie mają swój instytut?
- AutorOdp.