- AutorOdp.
- 26 grudnia 2006 at 11:46
Chciałabym sie dowiedzieć co robicie by wasz biust był jędrny, jak o niego dbacie… pytanie kieruję szczególnie do kobiet z duzym biustem gdyz sama mam 80C
26 grudnia 2006 at 12:59istnieją skuteczne ćwiczenia na klatkę piersiową, a także przeróżne kremy ujędrniające po których skóra rzeczywiżcie jest fajniejsza 😉
27 grudnia 2006 at 16:38no tak… tylko jakie są te skuteczne kremy i ćwiczenia moze ktoż ma juz jakiż przetestowany który mógłby polecic innym
5 stycznia 2007 at 12:49@jennyharris wrote:
ja jak cwiczylam to wykonywalam takie cwiczenia polegajace na tym ze… siedzisz trzymasz rece jak do modlitwy z tym ze lokcie masz na wysokosci ramion, i sciskasz pare razy race. poczujesz efekty
zauważyłaż jakież efekty?
5 stycznia 2007 at 13:43to chyba zacznę ćwiczyć 😉
5 stycznia 2007 at 14:32nie stosuje bo nie jestem wytrwała w tym a to trzeba robić systematycznie żeby był jakiż efekt ale napewno coż dają wystarczy że się wypilinguje i wybalsamuje i juz jest inaczej a co dopiero przy systematycznym stosowaniu
6 stycznia 2007 at 08:06NO i oczywiżcie masaże piersi 😀 Zwłaszcza wykonywane męskimi rękami 😀
6 stycznia 2007 at 14:39moja babcia i mama, za czasow jak nie bylo rozych specyfikow masowaly piesci chlodna woda i ruchami okreznymi od pach ku dekoldowi. I powiem wam, ze pomimo wieku, wykarmienia dzieci, one owszem obwisly – u babci, ale mama ma dalej calkiem niczgo sobie jak na te 56 lat…
i ten kream z avonu na ujedrnianie piersi jest te niczego sobie… i kiedys kolezanka ktora ma 75 D mowila, mi ze odkac spi w staniku, pirsi przestaly jej obwisac i calkiem ladnie sie trzymaja.. nie mowie o saniku fizbinowym bo to mega niewygodne, ale o bawelnianym.. 🙂10 lutego 2007 at 17:58Ja od paru dobrych lat meczę się z rozstępami 👿 . Pierwsze pojawiły się jakoż w wieku 15-16 lat, kiedy rozpoczął się intensywny rozwój… tego i owego Teraz mam 21 i okropnie się z nimi czuję. 😳 Nic na nie nie pomaga!!! I nawet bluzki z wiekszym wycięciem założyć nie mogę. Macie jakież skuteczne sposoby.
10 lutego 2007 at 21:15rozstępów nie da się zlikwidować mozna je jedynie rozjażnić i spłycić[od tego są kremy na rozstepy] a żeby nie powstawały to należy cały czas nawilżać skórę. Moja znajoma bedąc w ciązy cały czas smarowała się oliwką i nawet dolewała jej do kąpieli a efekt był taki że nie miała żadnych rozstepów więc jednak nawilzazanie działa. Jeżli twoje rozstepy są różowe [a nie przezroczyste] i żaden krem nie pomaga to może odwiedż dermatologa. No i jeszcze jedno zanim naniesiesz taki specyfik przygotój skórę[peeling, depilacja żeby lepiej sie wchłaniało]
25 lutego 2007 at 17:38hej dziewczyny.
Mam obecnie 80 pełneD
Niestety ze względu na duży rozmiar biustu ostatnio zauważyłam że się lekko opużciły:(
Chciałabym aby były jędrne odchudzam się więc może dlatego zmieniły kształt i opadły..
Staram się masować je kostkami lodu i olejkiem do ujędrniania biustu oriflame..
Ale dodatkowo polecam włażnie te ćwiczenia ze żciskaniem rąk.25 lutego 2007 at 17:52jak piszecie ze macie duze biusty i ze one opadaja a jak nie to z czasem zaczna to zaczynam sie cieszyc ze ja mam niewielki 🙂
25 lutego 2007 at 18:16trochę codziennej pielęgnacji i zawsze będzie jędrny:)
25 lutego 2007 at 19:05super też włażnie wiem że to dobre jednak dopiero zaczynam testować hihi..po jakim czasie widzialas efekty?
14 marca 2007 at 21:22no i czeste zimne prysznice, najlepiej silny strumien wtedy i ukrwienie skory lepsze, jednrnieje i przy okazji masaz no i mile uczucie 😉
- AutorOdp.