- AutorOdp.
- 27 kwietnia 2009 at 17:10
Wielkie dzieki Lady Kala,własnie o takich ćwiczeniach z hantelkami myslałam 🙂
27 kwietnia 2009 at 17:22[usunięto_link] wrote:
Odżwieżam temat.Mam spory biust i muszę zacząć o niego jakoż specjalnie dbac bo się boję,że mi obwiżnie za parę lat.Znacie jakież dobre kremy do biustu?Do tej pory stosowałam zwykłe balsamy do ciała,ale czas na coż specjalnie do piersi przeznaczonego.A cwiczenia?Moze Lady Kala coż podpowie? 😳
podstawa to dobrze dobrany stanik. zadne cwiczenia ci nie pomoga, jesli bedziesz nosic zly stanik.
27 kwietnia 2009 at 17:38Wiem,wiem.Dużo o tym było na forum i zwróciłam na to uwagę.Myżlę,że te staniki które noszę są dobrze dobrane,ale nie ukrywam,że chciałabym się poradzić jakiejż kompetentnej osoby,która by mnie zmierzyła bo może sama coż nie tak zrobiłam.Tylko skąd taką osobę wytrzasnąć?Zauwazyłam,ze sprzedawczynie w sklepach z bielizna czasem sa gorzej zorientowane ode mnie.
27 kwietnia 2009 at 17:45[usunięto_link] wrote:
Wiem,wiem.Dużo o tym było na forum i zwróciłam na to uwagę.Myżlę,że te staniki które noszę są dobrze dobrane,ale nie ukrywam,że chciałabym się poradzić jakiejż kompetentnej osoby,która by mnie zmierzyła bo może sama coż nie tak zrobiłam.Tylko skąd taką osobę wytrzasnąć?Zauwazyłam,ze sprzedawczynie w sklepach z bielizna czasem sa gorzej zorientowane ode mnie.
czy mozesz wlozyc z tylu pod zapiecie swojego stanika reke?
27 kwietnia 2009 at 18:21Nie bardzo,chyba,że na siłę.
27 kwietnia 2009 at 18:37[usunięto_link] wrote:
Nie bardzo,chyba,że na siłę.
jaki nosisz obwod”?
27 kwietnia 2009 at 18:56Mój obwód pod biustem to 72 wiec nosze biustonosze 70,mam tez jeden 75.
27 kwietnia 2009 at 19:52[usunięto_link] wrote:
Mój obwód pod biustem to 72 wiec nosze biustonosze 70,mam tez jeden 75.
nie wierze zatem, ze nie mozesz wlozyc sobie dloni pod zapienie. jest to fizycznie niemozliwe.
pewnie jeszcze nosisz miseczke d lub c:))))
powinnas kupowac staniki z obwodem 65.
27 kwietnia 2009 at 20:04Mierzyłam kiedyż 65,ale zwyczajnie mnie uciskał 😡 Poszukam moze z jakiejż lepszej firmy takiego obwodu.
27 kwietnia 2009 at 20:30pewnie mial niewlasciwa miske…
27 kwietnia 2009 at 21:02Tyle,że kilka modeli mierzyłam i kazdy był za ciasny.Ale to było w jakimż sklepiku,przejdę się do sklepu lepszej marki bo te chińskie wyroby to w sumie jakie by nie były to zawsze niewygodne są.Niestety na dobry stanik trzeba troche kasy wybulić.W sumie mam 3 takie naprawde dobre,które czuję,że idealnie przylegają,po odpieciu ramiaczek wszystko ok sie trzyma chociaz biust nie jest mały.A co do reszty mam zastrzezenia.Trzeba uzupełnić szuflade z bielizna,nie ma co.
29 kwietnia 2009 at 18:02Ok,dzięki 🙂 Tylko maturę napiszę i ruszam na porządne zakupy.
4 sierpnia 2009 at 23:28mój biust nie jest juz taki jędry jak kiedys ( jestem po ciąży ),ale staram sie zeby nie opadł mi ” brzuch ” 😆
codziennie rano robie sobie 20 pompek,potem ok 30/40 brzuszków.
wieczorem biore prysznic i masuje biust rękawica do masażu.
Te zabiegi pomagają mi utrzymać biust w odpowiedniej formie,i mają ładny wygląd bo od czasu do czasu moge sobie pozwolic na założenie bluzki która nie wymaga noszenia biustonosza:):)13 września 2009 at 18:16chyba zacznę stosować balsamy do biustu, tyle tutaj pozytywnych opini na ich temat, i te ćwiczenia w końcu chcę się cieszyć nim przez długi czas:)
20 grudnia 2009 at 16:36No tak żeby mieć jędrny biust to ważne są zarówno balsamy, jak i ćwiczenia. Dobrym sposobem są ćwiczenia z hantlami. Ja sobie kupiłam takie hantle do tego, żeby ćwiczyć w domu w hellhound.pl. I powiem wam, że jest to naprawdę żwietna sprawa, a same kremy nie pomogą niestety;/
- AutorOdp.