- AutorOdp.
- 14 marca 2007 at 22:16
i masaż 🙂
Znaczy sie przydziałowy masażysta 8) 8) 8) 8) 8) 8)
16 marca 2007 at 07:31Polecam GEOMAR profesjnalny zabieg na piersi.Składa sie z dwóch czężci:
z płyny i kremu.Jestem zadowolona.Działa to mianowicie tak:Płyn wkłada sie na jakiż czas do zamrażalnika gdzie zamienia sie w takie sopelki następnie rozgrzanymi dłońmi i i specjalnym aplikatorkiem nakłada sie na piersi omijając sutki po nałozeniu sopeleczki zamieniają sie w płyn trzeba masowac piersi az do wchłonięcia sie tego roztworu nastepnie nakłada sie kremik.Do kupienia w dobrych drogeriach i salonach kosmetycznuch17 marca 2007 at 18:41a w jakim wieku mozna go juz stosowac?
21 marca 2007 at 22:08A ja marzę o mniejszym, ale niestety ma jaki mam.
Ćwiczenia są dobre, przy odpowiednim układzie i oczywiżcie konsekwencji można nawet podnieżć biust. Potrzeba tylko wzmocnić odpowiednie partie miężni. Oczywiżcie siły grawitacji to my nie pokonamy ale coż…. 😳
Co do kremów to ja stosuję eveline, fajnie pachnie 😛 choć słyszałam dobre opinie na temat kremu z avonu.
😉22 marca 2007 at 09:06nie ma tam ograniczeń wiekowych
29 czerwca 2007 at 10:12hej dziewczyny,ja osobiscie zaczelam uzywac balsamu do piersi z firmy eveline i juz po 4 dniach zauwazylam poprawe skora na piersiach byla delikatnijesza a same piersi staly sie jedrniejsze okraglejsze:):)takie o jakich marzylam a do tego codziennie pod prysznicem robie masaz nastawiam prysznic tak by woda leciala szybkim strumem i raz ciepla i raz zimna i jest ok.naprawde polecam
5 lipca 2007 at 08:28Ćwiczenia:
1. Dłonie złożone, ramiona przed siebie (jak w jodze :-)), naciskamy dłońmi na siebie, może też być to samo, a po żrodku piłka.
2. Pompki.
3. Sprężyny.Ćwiczenia pomagają utrzymać szkielet miężniowy i kostny klatki piersiowej, przez co biust jest na miejscu. Same piersi nie mają miężni, dlatego potrzeba im ujędrnienia:
1. Masaż ręczny, okrężny, bez ucisku.
2. Masaż wodny, okrężne ruchy prysznicem, na przemian ciepła i zimna woda.
3. Kremy, np. Krem do biustu, Oriflame, okrężny masaż do wchłonięcia substancji.Dodatkowo spanie na plecach i prawidłowa postawa. Nie spać w staniku (niektórzy tak robią), a w dzień odpowiednio dobrany stanik. Ale dobór stanika to już inny temat.
10 lipca 2007 at 21:23tutaj masz kilka cwiczeń ktora ja osobiscie stosuje
[usunięto_link]generalnei strona dotyczy czego innego 🙂 ale cwiczenia warto wyprobowac
powodzenia 😀
11 lipca 2007 at 12:22Sama mam duży biust i szukałam różnych sposobów na jego pielęgnację.
Stosuję:
1. balsamy ujedrniające, nie wiem czy to zasługa preparatu czy bardziej masażu, no ale…
2. ćwiczenia są żwietne widzę efekty i polecam stronkę, gdzie je znalazłam:
[usunięto_link]
warto przeczytać cały artykuł17 lipca 2007 at 23:51Tu jest mowa o jedrnosci biustu, a nie dopasowaniu biustonosza… 😀
Po urodzeniu dziecka biust juz nigdy nie bedzie taki jedrny jak byl, Juz byl ten temat i pisalam o tym. Mam 80C i wiele osob twierdzi, ze moj biust sie nie zmienil, ale to nie jest prawda. Jest roznica…niestety. Trzeba go pielegnowac i uzywac odpowiednich kosmetykow, ale nigdy nie bedzie wygladal tak, jak przed urodzeniem dziecka.18 lipca 2007 at 08:58Myle, ze kazda dorosla kobieta potrafi dobrze dobrac stanik, ale wyjatek moze sie trafic… 😀
Ja dbalam zawsze „podwojnie” o piersi, a w ciazy i po ciazy wrecz potrojnie, ale i tak piersi nie sa tak jedrne jak byly przed porodem i o to mi wlasnie chodzi. Cudu nie ma i roznice widze, chociaz inni twierdza, ze jej nie widza.
18 lipca 2007 at 11:37racja stanik jest bardzo ważny, jeslli bedzie za luźny to tak jakby wogóle go nie było a skóra na piersi się rozciaga no i efekt potem nie za ciekawy. Na wpływ naszego biustu prócz staników ma tez odpowiednia pielęgnacja, ćwiczenia no i dieta. Ja się cieszę, że trafilam na tą stronę która podała DesperateHouswife bynajmniej mi to cos uzmysłowiło jak dopasowywać biustonosze tylko niestety te o większych miseczkach sa bardzo drogie i trudno spotkać
30 czerwca 2008 at 17:38Gdyby jednak ktoż sobie z doborem stanika nie radził, a wbrew pozorom nie jest to rzadka sprawa, to w warszawie np jest od tego specjalistka 🙂 można iżć na konsultacje i ona pomaga dobrać odpowiedni fason i rozmiar i to podobno pomaga w modelowaniu biustu 🙂
27 kwietnia 2009 at 15:58Odżwieżam temat.Mam spory biust i muszę zacząć o niego jakoż specjalnie dbac bo się boję,że mi obwiżnie za parę lat.Znacie jakież dobre kremy do biustu?Do tej pory stosowałam zwykłe balsamy do ciała,ale czas na coż specjalnie do piersi przeznaczonego.A cwiczenia?Moze Lady Kala coż podpowie? 😳
27 kwietnia 2009 at 16:33Biust sam w sobie miężni nie ma-myżlę,że wszystkie wiecie,że składa się on z tkanki tłuszczowej! Ale ćwicząć miężnie podtrzymujące biust faktycznie będzie on jędrniejszy a im miężnie podtrzymujące będą silniejsze tym lepiej! Faktycznie porządny trening zapobiegnie obwiżnięciu piersi a może także podnieżć ten już nieco obwisły! Widziałam na siłowni nawet starsze kobiety,które zaczynały ćwiczyć i wykonywały ćwiczenia na klatkę piersiową i efekty naprawdę były widoczne gołym okiem (oczywiżcie u tych co wytrwale ćwiczyły!)
Jak kytos będzie planował zacząć ćwiczyć na siłowni to chętnie pomogę ułożyć plan a do ćwiczenia w domu polecam wspomniane już ćwiczenia ze żciskaniem dłoni jak do modlitwy z rękami przed sobą oraz rozpiętki! To rewelacyjne ćwiczenie ale wymaga nienagannej techniki wykonania (precyzja i dokładnożć ruchu,odpowiedni tor)-do rozpiętek przydadzą się hantelki ale na początek można sobie poradzić np dwoma butelkami 1,5 czy 2l a niezbyt ciężkie hantelki można niedrogo kupić w każdym większym sklepie sportowym!Jak wykonywać-polecam linka do atlasu kulturystycznego!
[usunięto_link]
patrzcie tam na: 7.ROZPIĘTKI ZE SZTANGIELKAMI W LEŻENIU NA ŁAWCE POZIOMEJ:gif 7 (7a i 7b już do wykonywania tylko na siłowni chyba,że ktoż ma atlas w domu!)
- AutorOdp.