- Ten temat ma 1,243 odpowiedzi, 131 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 17 lat temu przez
pstrokatka.
- AutorWpisy
- 3 lipca 2008 o 08:46 #66329
Nie no przesladowcy mi w ta noc tez sie snil tylkoo..
Ten sen byl,az za mily jak na jego osbobe uff..A wkurzam sie bo musze posprzatac prawie caly doom abuuu 😥
3 lipca 2008 o 22:16 #66330koszmarny dzień… 😕
4 lipca 2008 o 01:19 #66331Z więzienia wyszedł facet, który parę miesięcy temu pociął nożem córkę mojego mena. Teraz gostek siedzi pod drzwiami małoletniej i grozi jej nożem, men zadzwonił po policję, i polazł wgnieżc mu maskę w ziemię.
Siedzę, czekam, boje się (nie o mena mojego bo wiem że tamtego zabije zanim sie obejrzy), rzygam juz fajkami, jest 3:30,rano do pracy, udana noc, czego chciec więcej….
To se kur** ponarzekałam….4 lipca 2008 o 08:28 #66332Jeju mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczylo?? 🙁
Ja sie w********m bo wczoraj podlewajac kwiatka zalalm lezacy obok moj skromny i stary,ale jedyny telefon kom. a buuuuu jestem odcieta od swiata 👿 👿 😥
4 lipca 2008 o 08:45 #66333aha teraz to juz mam super dzien
moj slodki listonosz przyniosl mi wezwanie na policje ,ktore to otrzymalam
dzieki pomyslom mojego p******ego kolegii.
Jak dostane mandat to sie zalamie 👿4 lipca 2008 o 08:47 #66334a czemu cie wezwali?
4 lipca 2008 o 09:11 #66335Wezwali mnie bo jakies 3tygodnie temu jechalam w aucie z nim i z moim A.
Ja siedzialam na tylnim siedzeniu.
Zatrzymala nas policja ,on ich oczywiscie zaczol wyzywac od H**(przesada co za debil)
Doczepili sie do wszystkiego czego mogli lacznie ze mna.
A ze mam pasy nie zapiete (z tylu w samochodzie no co za kretynizm 😯 )
On na szybkosci wymyslil ,ze nie moge bo jestem w ciazy i jeszcze ich zwyzywal konkretnie,ze sie biednej dziewczyny czepiaja…
i tak wlasnie pan policjant poprosil mnie do siebie i o odpowiednie dokumenty ;/
Nie dal mi mandatu pod warunkiem,ze jestem w ciazy 🙄4 lipca 2008 o 10:01 #66336ja pierdziele niezły schiz…mam nadzieje że wszystko się dobrze skonczy pozostaje Ci załawieć lewe dokumenty;/ albo zaplacic mandat:(
ja sie dziż o 9 pobiłam z bratem-szok:O esszz Ci gówniarze… najgorsze że zostaje mi na głowie przez całe 2 miechy…włącznie z całym domem ogrodem i psem-zalamka…
4 lipca 2008 o 12:21 #66337@Adusia:) wrote:
Udowodnione jest (choć to rzeczywiżcie dziwne, sama czesto nie zapinam pasów z tylu), ze brak pasów z tyłu podczas wypadku jest groźniejszy niż dla osób niezapiętych pasami siedzących z przodu. W większożci przypadków. Pozory mylą, więc następnym razem radzę pamiętac o pasać 🙂
4 lipca 2008 o 13:13 #66338@Adusia:) wrote:
Nie kretynizm, tylko słuszny przepis.
Nie wiem czy wiesz co się dzieje z pasażerami siedzacymi z tyłu, w momencie wypadku. I nie mówie tu o jakiejż kosmicznej prędkożci ale wystarczy, ze samochód będzie jechał 70-90 km/h.4 lipca 2008 o 13:17 #66339@ForceRecon wrote:
@Adusia:) wrote:
Nie kretynizm, tylko słuszny przepis.
Nie wiem czy wiesz co się dzieje z pasażerami siedzacymi z tyłu, w momencie wypadku. I nie mówie tu o jakiejż kosmicznej prędkożci ale wystarczy, ze samochód będzie jechał 70-90 km/h.[rawda i przez to, ze jedna osoba bedzie miala niezapiete, a reszta tak to wszyscy moga zginac w wypadku.
4 lipca 2008 o 14:19 #66340ja nie rozpaczam za pasami tylko za tym,ze mam wezwanie i pewnie dostane mandat;/
4 lipca 2008 o 14:45 #66341@Adusia:) wrote:
ja nie rozpaczam za pasami tylko za tym,ze mam wezwanie i pewnie dostane mandat;/
Na drugi raz już będziesz wiedziała, że zapinanie pasów to nie kretynizm.
5 lipca 2008 o 08:41 #66342@ForceRecon wrote:
@Adusia:) wrote:
ja nie rozpaczam za pasami tylko za tym,ze mam wezwanie i pewnie dostane mandat;/
Na drugi raz już będziesz wiedziała, że zapinanie pasów to nie kretynizm.
W sumie racja 😉
5 lipca 2008 o 09:38 #66343dasz rade…głowa do góry a bez szelek nie należy jeździć ja już źle sie czuje jak nie zapnę…a pozatym nie dawno widzialam pacjenta co jechał bez zapiętych to dziękuję tak wyglądać…;/ ale może ważne że żyje?-takie życie…
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.