- AutorOdp.
- 24 czerwca 2007 at 17:56
Trzeba było zdzielić go czymż ciężkim 😉 (np. żelazkiem). Bleee Irlanczyk 🙄
24 czerwca 2007 at 19:57Irlandczyk i to mocno po 50-tce… 😆
25 czerwca 2007 at 21:15Ejjjjj… niech te chłopy idą już spać 😕 ileż można siedzieć na barze i pić??? Skandal!!! 😕
25 czerwca 2007 at 22:49Trzeba było mu powiedzieć tak: „You’re ugly guy, too ugly” xD
26 czerwca 2007 at 13:14A ja jestem zla….
poznalam fajnego chlopka-kolege…
bardzo fajnie nam sie rozmawia, milo spedzamy czasjednak on stwierdzil,ze ja mam chlopaka i nie mozemy sie spotykac.
bardzo go lubie i to ze mam chlopaka w niczym nie przeszkadza-nie robimy nic zlego!
on tego nie rozumie…jestem zla, jest mi sutno…. 🙁26 czerwca 2007 at 16:28No to ja ponarzekam na to, że kończy się mój przewspaniały tydzień spędzony z facetem… jutro wraca ciotka i każde wraca do siebie… ;( trochę szkoda, tym bardziej, że rodzice nie pozwolą mi na wspólny (kolejny) wyjazd , nawet jeżli miała by być cała masa znanych przez nich moich znajomych…
Teraz On robi obiadek a ja cieszę się przedostatnimi chwilami. Potem pojedzie na rok na kurs i tyle Go będę mieć dla siebie ;( powiedzcie mi coż miłego Baby.. 😥26 czerwca 2007 at 17:20Cithria, będzie dobrze, gdzie on jedzie na ten kurs?
27 czerwca 2007 at 08:21Do Anglii 😥 😥 😥 na cały rok ;(
27 czerwca 2007 at 10:54Cithria to bedzie smutno Ci bardzo
ale wiesz jak wszytsko przetrzymacie to wasza miłosc juz wszytsko przetrzyma zobaczysz bedzie dobrze macie maile telefony bedziecie dzownic raz na jakis czas mozna sie spotkac wszytsko bedzie dobrze zobaczysz trzymam kciuki 🙂 27 czerwca 2007 at 10:55Cithria to bedzie smutno Ci bardzo
ale wiesz jak wszytsko przetrzymacie to wasza miłosc juz wszytsko przetrzyma zobaczysz bedzie dobrze macie maile telefony bedziecie dzownic raz na jakis czas mozna sie spotkac wszytsko bedzie dobrze zobaczysz trzymam kciuki 🙂 27 czerwca 2007 at 12:20Hm… a będzie tam zarabiał? to może wtedy kupi Ci bilet do siebie? Mój tak zrobił i go odwiedziłam! To nie jest tak daleko
27 czerwca 2007 at 12:38Dzisiaj ponarzekam na prace. Nic mi nie wychodziło i wszystko co chwycilam do reki albo sie rozwaliło albo spadło. Dobrze ze juz mam to za soba. Uff…
27 czerwca 2007 at 12:54Nic i się dzis nie chce… zjadłam obiad i siedzę przed komputerem,bo czuję się taka ciężka,ze mi się z fotela nie chce wstawac 😕 obicałamsobie,że kiedy już nie będe sie mieżcic w ubrania to pomyslę o diecie…(albo o zmianie garderoby 😆 co jest bardziej prawdopodobne 🙂 ) Użwiadomiłam sobie,że mam bliżej nieokreżlony kolor włosów i wypadałoby cos z tym zrobic… może jasny blond?
żrodę spędze w potarganych jeansach przed TV i chociażby się waliło i paliło nie ruszę się z domu,bo nie chce mi sie czesac ani robic make upu… Nic mi sięnie chce… 😕 Ide malowac paznokcie27 czerwca 2007 at 15:03ja zauważyłam że cos ostatnio mi się wcale nie chce malowac:PP ale jak gdzież wychodze to ja nie umalowana nie wyjde co prawda tylko rzesy ale zawsze to coż faceci maja lepiej!!!!!!!!!!! Oni nie muszą się malowac tylko wstana umyja sie i juz a My musimy sie malowac czesac układac włosy o matkoo:PP
27 czerwca 2007 at 22:12A ja potrzebuję motywacji, myżlicie że kupię na allegro? xD
- AutorOdp.