- AutorOdp.
- 21 lutego 2014 at 09:20
Na mieżcie latte, najlepiej z jakimż syropem jeszcze np. różnym lub czekoladowym :).
24 lutego 2014 at 11:20ja jestem teraz w 9m mies ciazy, cala ciaze nie pilam kawy, wiec wyzlopalabym chetnie kazda:)))
24 lutego 2014 at 20:24[usunięto_link] wrote:
ja jestem teraz w 9m mies ciazy, cala ciaze nie pilam kawy, wiec wyzlopalabym chetnie kazda:)))
Może bezkofeinowa?
[usunięto_link] wrote:bakalie uzupełnią magnez który wypłukuje kawa:) z że piję duże ilożci to muszę o tym myżleć [usunięto_link]
A dziękuję, dokształcę się 🙂
24 lutego 2014 at 20:47[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ja jestem teraz w 9m mies ciazy, cala ciaze nie pilam kawy, wiec wyzlopalabym chetnie kazda:)))
Może bezkofeinowa?
probowalam taka sie ratowac, nie ten smak:)poza tym, ktos mnie kiedys straszyl, ze taka bezkofeinowa ma duzo chemii (ale nie jestem pewna, czy to prawda)
24 lutego 2014 at 21:11No to zostaje kawa zbożowa! Ja ją uwielbiam 🙂
25 lutego 2014 at 07:14wlasnie taka sie ratuje:)kupilam sobie jeszcze mieszanke przypraw do kawy, cynamon, kardamon itp, i dodaje, i wtedy jest calkiem-calkiem dobra;)
25 lutego 2014 at 19:29[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
bakalie uzupełnią magnez który wypłukuje kawa:) z że piję duże ilożci to muszę o tym myżleć [usunięto_link]
A dziękuję, dokształcę się 🙂
miłej lektury 🙂
26 lutego 2014 at 10:57Fajny artykuł, nie miałam o tym pojęcie a tak teraz bakalie do kawki:)
26 lutego 2014 at 13:51[usunięto_link] wrote:
Fajny artykuł, nie miałam o tym pojęcie a tak teraz bakalie do kawki:)
okazuje się że tak niewiele potrzeba 🙂 smacznego:)
26 lutego 2014 at 19:07[usunięto_link] wrote:
wlasnie taka sie ratuje:)kupilam sobie jeszcze mieszanke przypraw do kawy, cynamon, kardamon itp, i dodaje, i wtedy jest calkiem-calkiem dobra;)
Brzmi smakowicie, też spróbuję 🙂
4 marca 2014 at 11:56My nie mamy ekspresu do kawy, a zwykłą małą kafejkę do zaparzania.. kawunia wychodzi pyszna 🙂 Może w przyszłożci zainwestujemy w jakiż ekspres 🙂
8 października 2014 at 15:21Zdecydowanie najlepsza kawa jest z ekspresu ciżnieniowego,polecam Lavazze,wyżmienicie smakuje i nie jest bardzo droga,w promocji można kupić ja za nawet mniej niż 10 zł.
12 października 2014 at 12:17Ja lubię Neccafe i Prima
18 listopada 2014 at 13:55A mi ostatnio bardzo posmakowała kawa Jacobs,nie jest droga a dobra,dodatkowo zamawiając przez internet można sporo zaoszczędzić:)
28 listopada 2014 at 14:04Prawda jest taka, że najlepsza kawa jest w Sturbuksie, i żadna kawa zrobiona w domu jej nie dorównuje, chociaż szkoda.
- AutorOdp.