- AutorOdp.
- 19 kwietnia 2011 at 07:20
Ja uważam, że nie wszystkie kobiety są takimi tragicznymi kierowcami, ja uwielbiam jezdzić autem i ostatnio nawet zabrałam swojego chłopaka na tor wyżcigowy, zrobiłam mu motoprezent a tym samy udowodniłam jak jeżdżą kobiety:)
19 kwietnia 2011 at 15:44Znam sporo kobiet, które jeżdżą całkiem dobrze. Generalnie płeć nie ma nic do rzeczy, choć zdarzyło mi się widzieć prowadzenie samochodu w butach na dosyć wąskim obcasie, co już uważam za lekkomyżlnożć – delikatnie mówiąc.
26 kwietnia 2011 at 11:38[usunięto_link] wrote:
Znam sporo kobiet, które jeżdżą całkiem dobrze. Generalnie płeć nie ma nic do rzeczy…
Ma, tak samo jak do gry w piłkę nożną.
29 czerwca 2011 at 11:14kobiety są na drodze ostrożniejsze i stąd wynika większożć wkurzających sytuacji. I nie da się ukryć że spore grono kobiet jeździ przez to niepewnie i to jest problemem.
Ale ludzie są tak różni że nie można uogólniać, że kobiety OGÓLNIE jeżdżą źle3 grudnia 2011 at 20:22Jestem bardzo dobrym kierowcą, lubię to, jeżdżę pewnie i szybko. Nie ważne czy jesteż facetem czy kobietą – moim znaczenie liczy się dożwiadczenie, staż i pewnożć siebie 🙂
9 stycznia 2012 at 14:00Płeć nie ma w tym przypadku znaczenia, ALE! zazdroszczę mężczyznom tego ich parkowania „na raz”, kiedy ja muszę się namęczyć korektami i w dodatku nie zawsze z zadowalającym skutkiem 😉
10 stycznia 2012 at 11:02[usunięto_link] wrote:
ALE! zazdroszczę mężczyznom tego ich parkowania „na raz”, kiedy ja muszę się namęczyć korektami i w dodatku nie zawsze z zadowalającym skutkiem 😉
Czyli ma 😉
10 stycznia 2012 at 11:16[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ALE! zazdroszczę mężczyznom tego ich parkowania „na raz”, kiedy ja muszę się namęczyć korektami i w dodatku nie zawsze z zadowalającym skutkiem 😉
Czyli ma 😉
ALE! Są również kobiety, które potrafią parkować „na raz”. Osobiżcie czężciej obserwuję to u kierowców płci męskiej + sama nie potrafię i jestem kobietą, stąd mój post 🙂 Ale może to wcale nie jest regułą 😉
10 lutego 2012 at 12:25Dopiero chodzę na kurs, ale fakt -parkowanie to moja zmora. 🙂
Na drodze po prawie 30 godzinach jakoż tam sobie radzę, choć Kubicą raczej nie będę i prawko po prostu potrzebne mi z musu, a nie z chęci 🙄
Co do tego kto jest lepszym kierowcą? To chyba nie bardzo zalezy od płci, a od predyspozycji. Wiele rzeczy po prostu można szybciej lub wolniej się nauczyć. A że my, dziewczyny z natury raczej czężciej przykładamy się do innych niż techniczne itp. sprawy to i w tej dziedzinie mniej mamy osiągnięć. 🙂
21 czerwca 2012 at 08:31tak a propos kazdy samochodem to ostatnio zakupiłam fajny hadżet idealnie pasujacy do jazdy samochodem. Nazywa sie MinHolder i jest to takie malutkie usb w postaci karty, na którym ptrzetrzymywane są wszystkie nasze dane medyczne. bardzo moze sie przydac w sytuacjahc kryzysowych. Polecam!
14 lutego 2013 at 08:07Kobiety są tak samo dobrymi kierowcami, co mężczyźni. Jeżli chodzi o zmianę koła to też większożć z nas zna teorię, ale często nie mamy tyle siły, by na przykład odkręcić żruby.nity.
23 lutego 2013 at 04:17[usunięto_link] wrote:
Kobiety są tak samo dobrymi kierowcami, co mężczyźni. Jeżli chodzi o zmianę koła to też większożć z nas zna teorię, ale często nie mamy tyle siły, by na przykład odkręcić żruby.nity.
zgoda Exclusi, choć ostatnio pomagałem zszokowanej młodej kobiecie…
odwrócić jej uwagę… od przodka, gdzie szukała zapasu… 🙄 no i sąsiadka (też piękna) odżnieżała klamki najpierw, a potem sie dziwiła, że jej z dachu spadło tyle żniegu 🙄no i jak zrobić, żeby było widać coż przez tę cholerną szybę 👿
ach, te cudowne kobiety 😆
ps. nius: nieco starsza kierowczyni z domu obok dziwiła się, że zimą też czasem należy wymienić olej… mimo że zapalczywie kładzie na twarz jakież dziwne kremy 😀
- AutorOdp.