- AutorOdp.
- 10 czerwca 2007 at 10:06
co sądzicie o kobietach za kółkiem bądź na motocyklach??
Chyba mamy takie samo prawo jak faceci do tego co piękne!!
Znalazłam taki żmieszny filmik, kobiety zawsze mają szczęscie;)
[usunięto_link]10 czerwca 2007 at 10:13ja uwazam ze tak na prawde bardzo malo kobiet umie dobrze jezdzic autem. kobiety maja calkiem inne nawyki niz faceci.
np. kobieta wchodzi na pasy i nadjezdza samochod. kobieta sie cofnie, a facet przebiegnie. ktora z was o tym wiedziala?
kobieta zamiast zjechac na pobocze to satnie tam gdzie auto sie zepsuje.
kobieta woli nie ryzykowac wyjazdem mimo ze za nia stoi juz 15 aut i trabi.
wypowiedz moja nie tyczy wszystkich kobiet bo znam kilka ktore na prawde jezdza swietnie
takze jeszcze raz. moje zdanie jest takie ze w pewnm wieku nie powinno sie miec prawa jazdy i nie kazdy!
10 czerwca 2007 at 10:22ja mam prawko półtora roku i zuważam ze jak ktos np stoi na srodku skrzyzowania i nie wie co robic , albo parkuje jak d*** to zazwyczaj to jest kobieta! nie twierdze ze jestem super kierowcą przede wszystkim dlatego ze mam krotki staz ale nie boje sie jezdzic, nawet cudzymi autami w srednim stanie. mam nadzieje ze kiedys uslysze ze „jak na babe to jezdze spoko ” 😀
10 czerwca 2007 at 10:25my z mezem kiedys jechalismy obwodnica. maz cisnie w gaz chcemy wyprzedzic ale jakis baran nas robi w konia i przyspiesza, nie daje sie wyprzedzic. nasz samochod warczy, dostaje obrotow, trzesie sie dalismy rade. wyprzedzamy a za kolkiem laseczka siedzi i sie smieje 🙂 no kopary nam opadly
13 czerwca 2007 at 15:46no to fakt…ja obecnie chce kupic motocykl i sie rozgladam:D ale niektore kobiety nie powinny miec prawka…
[usunięto_link]13 czerwca 2007 at 15:46no to fakt…ja obecnie chce kupic motocykl i sie rozgladam:D ale niektore kobiety nie powinny miec prawka…
[usunięto_link]14 czerwca 2007 at 08:30a mi sie wydaje ze to jednak stereotyp. kobiet napewno jezdza bezpieczniej. ja uwazam ze jeszcze bardzo dobrze chcoiaz mam „ciezką noge”
14 czerwca 2007 at 16:53mam pytanie, czy Wy tez jestescie traktowane jak blondynki za kierownicą?
rozgladam sie za nowym autem (jezdze honda civic)
i znajomi podsyłaja mi w zwiazku z tym rozne roznosci.ostatnio dostalam zestaw filmikow pt „auto dla pana i dla pani”
i wiecie co…wkuszzzzyłam się 👿 👿 👿
popatrzcie sami…
facet w aucie, kompletny imbecylek.
ale jak auto dla babki, troche moze bardziej skomplikowane niz koziol w dorozce, to juz MEGA DEBILIZM…wrrrrrr
[usunięto_link]
[usunięto_link]14 czerwca 2007 at 16:58i jeszcze dorzuce jeden film z Doda. Tez mi wysłali, w ramach szkolenia jak sie mam wywijac mandatom… Ze niby taki smieszny… Ciekawe dla kogo… [usunięto_link]
15 czerwca 2007 at 16:56aaaaaaa…. jeza… ja to chyba nie znajde auta dla siebie…
jak juz mi się któres zaczyna podobać, to albo za babski, albo za chłopski, albo… gejowski…
[usunięto_link]
Kurde! a polowa moich znajomycjh jezdzi Alfą 🙂
🙂
widać wrazliwi ja desing są 🙂
i gut! 😉 zbaczy się, znają się na rzeczy 🙂15 czerwca 2007 at 22:14[usunięto_link] wrote:
aaaaaaa…. jeza… ja to chyba nie znajde auta dla siebie…
🙂A ja nie mam takiego problemu – bo nie stać mnie na żadne auto i z głowy 😀
Mogę tylko sobie popatrzeć.
Btw. jak myżlę o tym rankingu gay car of the year, to gdyby go przenieżć na nasze realia, to obstawiam, że rodzimym gejowskim samochodem roku zostałby autobus piętrowy, rzecz jasna londyński :-DD
16 czerwca 2007 at 08:59eee niektórzy faceci są duuużo gorsi od kobiet za kółkiem…
ostatnio widziałam takiego pana, komóra w łapie, pet w zębach i jedzie.
chyba nie muszę dodawać że siał postrach na ulicy, nie wiedziałam gdzie pred nim uciec.:D16 czerwca 2007 at 09:13oooo kobitki, włażnie znalazłam filmik [usunięto_link] na którym widać moje wymarzone autko…może troszku mu się oberwało, no ale cóż-bywa!!! ale i tak jest ładne. A filmik…??
16 czerwca 2007 at 19:36hmmm… osobiżcie jestem strasznym kierowcą! Kiedy ktoż mi mówi że baby nie potrafią jeździć, nie neguję, chociaz nie do końca się z tym zgadzam, ale ja akurat nie jestem przykładem argumentu za 😉
17 czerwca 2007 at 17:17ja mam nadzieje ze nie zakocham sie w „szykosciach”…na szczescie nie kupuje scigacza, tylkoc hoppera:D
a samochodem nie jezdza najgorzej!! - AutorOdp.