- AutorOdp.
- 3 września 2009 at 08:41
Kobiety są dokładniejsze i rozważniej jeżdzą – wiadomo że nie wszystkie ale jak tak spojżycie kto prowadzi to zauważyłam że jest bardzo dużo kobiet za kółkiem.
Wszystko też zależy od tego jak ktoż był uczony jeździć – wiem na własnym przykładzie.
A co do facetów to często są dużo gorsi – weźmy np. ile razy zdają egzamin – znam takiego faceta co aż 8 razy przystępował do egzaminu i szczerze z takim bałabym się jechać.A prowadzenie samochodu, jak ze wszystkim – trzeba ĆWICZYĆ, ĆWICZYĆ, ĆWICZYĆ!!!
3 września 2009 at 14:24[usunięto_link] wrote:
A co do facetów to często są dużo gorsi – weźmy np. ile razy zdają egzamin – znam takiego faceta co aż 8 razy przystępował do egzaminu i szczerze z takim bałabym się jechać.
nie zgodzę się, nie jest nigdzie napisane ani udowodnione ze jak się zdaje kilka razy egz. to się gorzej jeździ od tego co zda za 1 razem. To też zależy od humoru egzaminatora. ale zgodzę się że mężczyźni też jeżdzą źle. Ja np dałbym sobie może 4 na 6 pkt. ale – jest udowodnione za to naukowo że – kobiety są nieco słabsze w kierowaniu, tzn mają więcej kolizji i stłuczek.
ale – co za różnica. każdy teraz może mieć prawko – nieważne czy umie czy nie.
3 września 2009 at 17:51wiele kobiet po prostu to nie kreci i robia prawko bo musza albo chca, ale nie czuja sie dobrze, ale jest wiele kobiet, ktore lepiej jezdza od facetow i tego jestem pewna:P
9 września 2009 at 19:15ja jeżdzę pół roku ale wszyscy znajomi mówią mi że jestem najlepiej jeżdżącą kobietą jaką znają 😀
11 września 2009 at 20:20osobiżcie czekam obecnie na prawko 😉
ale uważam, że kobiety bardzo dobrze jeżdżą!12 września 2009 at 10:06A ja się pochwalę- drogie Panie i Panowie, przedwczoraj zdałam na prawko! Teraz czekam na dokumencik i wyruszam na podbój szos krajowych! 😀
12 września 2009 at 10:21no to gratuluję Alveolus 😉
i..wyobraźni życzę przy tym..podbijaniu 🙂12 września 2009 at 10:45[usunięto_link] wrote:
A ja się pochwalę- drogie Panie i Panowie, przedwczoraj zdałam na prawko! Teraz czekam na dokumencik i wyruszam na podbój szos krajowych! 😀
Gratulacje 🙂
14 września 2009 at 17:41[usunięto_link] wrote:
A ja się pochwalę- drogie Panie i Panowie, przedwczoraj zdałam na prawko! Teraz czekam na dokumencik i wyruszam na podbój szos krajowych! 😀
gratki 😉
15 września 2009 at 10:08Gratuluję;)
Ja wogóle nie wiem, skąd przekonanie (nieprawdziwe), że kobiety są gorszymi kierowcami. Dla mnie Panie za kierownicą są bardziej uważne, skoncentrowane, nienerwowe. I co z tego, że nie gnamy po drogach z prędkożcią 100 km na liczniku – mamy za to znacznie mniej mandatów, poza tym jeżdzimy bezpieczniej!
20 września 2009 at 09:27[usunięto_link] wrote:
Dla mnie Panie za kierownicą są bardziej uważne, skoncentrowane, nienerwowe. I co z tego, że nie gnamy po drogach z prędkożcią 100 km na liczniku – mamy za to znacznie mniej mandatów, poza tym jeżdzimy bezpieczniej!
zgadzam się z tym w całej rozciągłożci!
20 września 2009 at 10:51Jednakże zdarzają się Panie które są bardzo rozkojarzone za kierownicą, nie mówiąc już o tych które nie rozróżniają strony lewej od prawej a to niestety w większożci dotyczy kobiet 😕
27 września 2009 at 10:08hmm… dobrze, że ja odróżniam strony 😉
1 października 2009 at 08:39Mam prawo jazdy od 7 lat. Mój TŻ, który jeździł niegdyż w rajdach twierdzi, że jestem jedną z nielicznych osób w ogóle, a na pewno jedyną kobietą, z którą może jechać bezstresowo i np się zdrzemnąć.
Ale na pewno i mnie się zdarza zrobić babola drogowego 😉10 października 2009 at 11:24prawko mam niedługo, samochód kupiłam w tym tygodniu – od żrody przejechałam 160 km i uważam, że jeżdżę bardzo dobrze.
- AutorOdp.