- AutorOdp.
- 27 sierpnia 2008 at 09:18
nie interesuja mnie „niektore” – mam je w d****, po co mam sie tym przejmowac, interesuja mnie ludzie ktorymi sie otaczam. ciebie za to interesuja wszystkie kobiety swiata oprocz twojej – bardzo sprytnie.
produkujesz wypracowania jakie to kobiety sa zle i jak to jest ciezko a ja to obalam kilkoma glupimi linijkami – nie dziwie sie ze masz problem z kobietami, w koncu czym mozesz sie pochwalic?? na bank nie mozgiem.27 sierpnia 2008 at 09:21NIEKTORZY faceci odkad skonczylam 16 lat leca na to, ze mam nogi az po szyje, blond wlosy i przedzialek w dekolcie. NIEKTORZY.
ale ja nie jestem z NIEKTORYMI.
27 sierpnia 2008 at 14:08-Mi golenie sprawia problem, bo n****ętniej chciałabym nie mieć zarostu tam gdzie go golę. Ale już niedługo czeka mnie laser 🙂
-penis mojego faceta ma kilkanażcie cm i jest odpowiedni 🙂
– grubasów nie lubie, chudzielców też, ale „pudzianami” rzygam :]
– na pięniądze nie lecę,bo nie muszę, ale zakładając, że sama nie miałąbym ich zbyt wiele, to też raczej starałabym się być jak najbardziej indywidualna i nie zależna od mojego faceta. Wiem jak takie związki siękończą, gdy kobiety lecą na kasiastych facetów, a same mają mało kasy ( zero szacunku ze strony faceta)
– Na fajne samochody lecę, bo lubie wszystko co jest komfortowe i luksusowe, ale na ich włażcicieli? Oni mnie nie obchodzą.
– Na początku wydawało mi się, że to mój facet mnie podrywa, ale jak się okazało, on jest po prostu miły dla wszystkich. Przeżyłam lekki zawód, ale z czasem samej udało mi się dożć szybko poderwać na poważnie.och ach uroczo
27 sierpnia 2008 at 14:26buahahahaha
miszczu:))) co to sie porobilo, zeby debilne lachony chcialy byc takie jak my…
niestety: jestesmy za fajni.
gowniary z grzybami i krostami nam nie dorownuja: za wysokie progi. tak wiec sobie joziu odpusc.
ale sie usmialam:))))
27 sierpnia 2008 at 14:32po czym wnioskujesz, że debilny lachon (tzn twoim zdaniem ja ) chce być taka jak ty? Chyba c oż ci się j..bie 😆
Do mistrza jednego, konkretnego zastrzeżenia nie mam, może jedynie to, że prawodpodobnie chodzi w spodniach po kolana i aby się dowartożciować zgrywa naryza tak na prawde będąc zakompleksionym chłopczykiem, ale do ciebie mam sporo więcej… Więc tym bardziej nie rozumiem 🙂
Iga81, a czy parvati nie należy się ostrzeżenie za debilnego lachona? 🙁
W dodatku gówniara z grzybami i krostami. Ta ppppiiii…..parvati :] powinna mieć już sporo ostrzeżen, za obrazy, ale nie widziałam jeszcze żadnego.Tak poza tym cere mam idealna, krost zero, a to co mam na pachwinie to powiększony węzeł. Grzyby…. hm… sprawa z przed 2,3 miesięcy?!
27 sierpnia 2008 at 14:33😆 😆
taaa…za krosty i grzyby tez mi sie nalezy:))))
27 sierpnia 2008 at 14:34no już zdązyłam zmienic.
27 sierpnia 2008 at 15:06nie mam spodni z krokiem po kolana i nie mam powodu zeby sie dowartosciowac – cos ci sie pomylilo, ale luz, czesto ci sie myli wiec wybaczam
„jestesmy za fajni” – hahahaha spadlem na glebe :d
27 sierpnia 2008 at 17:49produkujesz wypracowania jakie to kobiety sa zle i jak to jest ciezko a ja to obalam kilkoma glupimi linijkami
chłopie..
wszystko co ktokolwiek napisze można obalić zaczynając zdanie od „a ja nie…”.
tylko że niestety Twój przypadek – Ty uważasz że wyjątkowy i znajdujący się w pępku żwiata – nie obala żadnej reguły. po drugie – skoro jesteż tak zajebisty, to najwyraźniej to co piszę nie jest skierowane do Ciebie. tylko że hej – jak jesteż taki zajebisty to co robisz na jakimż głupim forum, spędzając czas na przechwalaniu się 🙄 … idź do swojej fajnej panny i tam się dowartożciuj.[/quote]
28 sierpnia 2008 at 08:42„za fajni” ludzie piszą z debilami? jak długonogą idealną parvati żule na ulicy zaczepiają, to pewnnie też wdaje się z nimi w dyskusje, tłumaczy jacy to oni są wuglarni, nie wychowani i dopóki oni nie odpuszczą sobie gadki, parvati nadal będzie się wykłócała.
28 sierpnia 2008 at 09:16nie zaczepiaja mnie zule. niby dlaczego mieliby to robic?
28 sierpnia 2008 at 10:10nie uwazam ze moj przypadek jest wyjatkowy
uwazam ze twoj przypadek jest wyjatkowy hahahahaha
bez kitu nie wiem skad sie wziales28 sierpnia 2008 at 10:46[usunięto_link] wrote:
nie uwazam ze moj przypadek jest wyjatkowy
uwazam ze twoj przypadek jest wyjatkowy hahahahaha
bez kitu nie wiem skad sie wzialeswiesz, o co chodzi: bany z wenys, faceci z marsa:))))
i pozniej nie moga sie dogadac, bo zarzucaja sobie nawzajem, ze „mysla tylko o jednym czy ze sa glupi.ja czuje sie ziemianka. moj facet jest ziemianinem. wiec po prostu nie mamy „nieziemskich” problemow. widocznie ty tez misczu nie jestes z marsa 😆
28 sierpnia 2008 at 13:13[usunięto_link] wrote:
nie zaczepiaja mnie zule. niby dlaczego mieliby to robic?
Żule, faceci pracujący na budowie, czy inni prożci ludzie często w dożć okazały sposób potrafią podziwiać ładne panie. Widać twoja uroda nie imponuje nawet takim żulom ( a oni do wybrednych chyba nie należą).
28 sierpnia 2008 at 14:46😆 😆 😆 😆 😆 😆
joziu…ciesze sie, ze twoja urode zule poziwiaja w sposob „dosc okazaly”.
dziecko…osmieszasz sie sraszliwe.
- AutorOdp.