• Autor
    Odp.
  • Jozia
    Member
    • Tematów: 16
    • Odp.: 987
    • Maniak

dlaczego się ożmieszam dorosły człowieku?

Bo odkryłam Ameryke, że czasem obleżne prostaki zaczepiają kobiety na ulicy?
    ty zrzędo, pieprzysz pieprzysz i pieprzysz trzy po trzy. potrafisz tylko komuż „dogryzać” jak to się ożmiesza, ale nigdy tego nie wytłumaczysz z prostego powodu – nie wiesz jak.

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

muahaha, strzał w dziesiątkę, Józia 😆
    parvati niestety ale najbardziej w tym wątku [z resztą nie tylko w tym] ożmieszyłaż się Ty. w ani jednej wypowiedzi nie nawiązałaż do tematu, za to wykłócanie się i obrażanie innych idzie Ci bardzo dobrze.

tylko że niestety z cechami dorosłego człowieka ma to niewiele wspólnego.
    próbujesz kogoż przekonać do swojej racji mówiąc mu że jest idiotą? weź się opanuj.

i chyba włażnie z takimi babami faceci mają najgorzej 😆 mamy odpowiedź na pytanie Mi.

nie uwazam ze moj przypadek jest wyjatkowy
    uwazam ze twoj przypadek jest wyjatkowy hahahahaha
    bez kitu nie wiem skad sie wziales

taka argumentacja „nie bo nie”, albo „nie, bo ja inaczej” na mnie naprawdę nie działa. tak rozmawiać możesz z małymi dziećmi.[/quote]

Niuszka86
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 262
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

buahahahaha

miszczu:))) co to sie porobilo, zeby debilne lachony chcialy byc takie jak my…

niestety: jestesmy za fajni.

gowniary z grzybami i krostami nam nie dorownuja: za wysokie progi. tak wiec sobie joziu odpusc.

ale sie usmialam:))))

Zalogowałam się pierwszy raz od dłuższego czasu i taka dygresja mnie od razu naszła

parvati, ty jesteż większą IDIOTKĄ niż myżlałam

a Ty Józia też mogłabyż pójżć po rozum do głowy!Młoda jesteż, po co tracisz czas na jakimż forum gdzie 1/3 postów pisze zarozumiała dziewucha próbująca się dowartożciować i reprezentująca sobą wielkie 0??
    Nie lepiej to olać i iżć z koleżanką na lody albo zająć się swoim hobby?

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

@Józia wrote:

dlaczego się ożmieszam dorosły człowieku?

Bo odkryłam Ameryke, że czasem obleżne prostaki zaczepiają kobiety na ulicy?
    ty zrzędo, pieprzysz pieprzysz i pieprzysz trzy po trzy. potrafisz tylko komuż „dogryzać” jak to się ożmiesza, ale nigdy tego nie wytłumaczysz z prostego powodu – nie wiesz jak.

czego nie rozumiesz konkretnie?

Jozia
    Member
    • Maniak

dlaczego się ożmieszyłam mówiąc, że żule oglądają się za płcią przeciwna na ulicy ( co oczywiżcie n ie jest dla nas miłe )? To chyba oczywistożć.

parvati
    Member
    • Guru

rece mi opadly.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Żule jak żule, oni to raczej się za 2 złotymi oglądają… a za nami raczej esteci 😉

Jozia
    Member
    • Maniak

Esteci też, ale żule odwracają się za wieloma rzeczami i ludźmi.

A parvati jak zwykle nie ma odpowiedzi na moje argumenty. Albo ci opadaja, albo wyzywasz, albo sie smiejesz i zmieniasz temat. Głupiutka jesteż.

parvati
    Member
    • Guru

argumenty?

jakie przedstawilas argumenty? i na co?

😆 😆

mhmm
    Member
    • Zasłużony

parvati, wytłumacz mi jednym zdaniem Twoją obecnożć w tym temacie, bo naprawdę jej nie rozumiem.

nawiązałaż jakoż do tematu?

czy tylko próbujesz przekonać innych do swojego zdania nazywając wszystkich wokół idiotami?

rozmawiasz jak małe dziecko. „ale ona jest głupia i nie ma racji”. też mi kuźwa argument. 😕

Jozia
    Member
    • Maniak

bo jest jeb…ta 😀

parvati
    Member
    • Guru

masz jakis problem z tym idiota?

co chwile o tym wspominasz mimo ze z moijej strony w tym watku nie paslo to slowo ani razu.

najwyrazniej czasem wystarczy bardzo cichutkie uderzenie w stol:))))

Kat2890
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

„Wykłócanki” to chyba nie ten wątek… 😆

mhmm
    Member
    • Zasłużony

masz jakis problem z tym idiota?
    co chwile o tym wspominasz mimo ze z moijej strony w tym watku nie paslo to slowo ani razu.
    najwyrazniej czasem wystarczy bardzo cichutkie uderzenie w stol:))))

jesteż bardziej j****ęta niż myżlałem…

1. nie potrafisz uzasadnić swojej obecnożci w tym temacie
    2. krytykujesz, a nie podajesz żadnych argumentów
    3. oceniasz i atakujesz osoby, a nie ich poglądy
    4. używasz argumentacji „nie masz racji, bo jesteż głupi”, albo „nie bo nie”.
    5. piszesz wypowiedzi, które mają najwyżej 3 zdania, które nie spełniają żadnej roli dla innych.

wniosek: jesteż hipokrytką, która wytyka wady innym i obraża innych, ustawiając ich pod sobą, a sama nie ma za grosz rozumu i nie emanujesz autorytetem w ŻADNEJ kwestii. co najwyżej głupotą i złożliwożcią.

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

ej, wynocha, jest na forum wątek specjalnie do przekrzykiwania się założony. Poza tym, po co to komu…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kto ma lepiej?"

Przewiń na górę