- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2008 at 14:48
dlaczego się ożmieszam dorosły człowieku?
Bo odkryłam Ameryke, że czasem obleżne prostaki zaczepiają kobiety na ulicy?
ty zrzędo, pieprzysz pieprzysz i pieprzysz trzy po trzy. potrafisz tylko komuż „dogryzać” jak to się ożmiesza, ale nigdy tego nie wytłumaczysz z prostego powodu – nie wiesz jak.28 sierpnia 2008 at 15:03muahaha, strzał w dziesiątkę, Józia 😆
parvati niestety ale najbardziej w tym wątku [z resztą nie tylko w tym] ożmieszyłaż się Ty. w ani jednej wypowiedzi nie nawiązałaż do tematu, za to wykłócanie się i obrażanie innych idzie Ci bardzo dobrze.tylko że niestety z cechami dorosłego człowieka ma to niewiele wspólnego.
próbujesz kogoż przekonać do swojej racji mówiąc mu że jest idiotą? weź się opanuj.i chyba włażnie z takimi babami faceci mają najgorzej 😆 mamy odpowiedź na pytanie Mi.
nie uwazam ze moj przypadek jest wyjatkowy
uwazam ze twoj przypadek jest wyjatkowy hahahahaha
bez kitu nie wiem skad sie wzialestaka argumentacja „nie bo nie”, albo „nie, bo ja inaczej” na mnie naprawdę nie działa. tak rozmawiać możesz z małymi dziećmi.[/quote]
28 sierpnia 2008 at 15:16[usunięto_link] wrote:
buahahahaha
miszczu:))) co to sie porobilo, zeby debilne lachony chcialy byc takie jak my…
niestety: jestesmy za fajni.
gowniary z grzybami i krostami nam nie dorownuja: za wysokie progi. tak wiec sobie joziu odpusc.
ale sie usmialam:))))
Zalogowałam się pierwszy raz od dłuższego czasu i taka dygresja mnie od razu naszła
parvati, ty jesteż większą IDIOTKĄ niż myżlałam
a Ty Józia też mogłabyż pójżć po rozum do głowy!Młoda jesteż, po co tracisz czas na jakimż forum gdzie 1/3 postów pisze zarozumiała dziewucha próbująca się dowartożciować i reprezentująca sobą wielkie 0??
Nie lepiej to olać i iżć z koleżanką na lody albo zająć się swoim hobby?28 sierpnia 2008 at 15:35@Józia wrote:
dlaczego się ożmieszam dorosły człowieku?
Bo odkryłam Ameryke, że czasem obleżne prostaki zaczepiają kobiety na ulicy?
ty zrzędo, pieprzysz pieprzysz i pieprzysz trzy po trzy. potrafisz tylko komuż „dogryzać” jak to się ożmiesza, ale nigdy tego nie wytłumaczysz z prostego powodu – nie wiesz jak.czego nie rozumiesz konkretnie?
28 sierpnia 2008 at 16:04dlaczego się ożmieszyłam mówiąc, że żule oglądają się za płcią przeciwna na ulicy ( co oczywiżcie n ie jest dla nas miłe )? To chyba oczywistożć.
28 sierpnia 2008 at 17:43rece mi opadly.
28 sierpnia 2008 at 17:47Żule jak żule, oni to raczej się za 2 złotymi oglądają… a za nami raczej esteci 😉
28 sierpnia 2008 at 18:13Esteci też, ale żule odwracają się za wieloma rzeczami i ludźmi.
A parvati jak zwykle nie ma odpowiedzi na moje argumenty. Albo ci opadaja, albo wyzywasz, albo sie smiejesz i zmieniasz temat. Głupiutka jesteż.
28 sierpnia 2008 at 19:09argumenty?
jakie przedstawilas argumenty? i na co?
😆 😆
28 sierpnia 2008 at 21:10parvati, wytłumacz mi jednym zdaniem Twoją obecnożć w tym temacie, bo naprawdę jej nie rozumiem.
nawiązałaż jakoż do tematu?
czy tylko próbujesz przekonać innych do swojego zdania nazywając wszystkich wokół idiotami?
rozmawiasz jak małe dziecko. „ale ona jest głupia i nie ma racji”. też mi kuźwa argument. 😕
29 sierpnia 2008 at 05:42bo jest jeb…ta 😀
29 sierpnia 2008 at 07:47masz jakis problem z tym idiota?
co chwile o tym wspominasz mimo ze z moijej strony w tym watku nie paslo to slowo ani razu.
najwyrazniej czasem wystarczy bardzo cichutkie uderzenie w stol:))))
29 sierpnia 2008 at 08:54„Wykłócanki” to chyba nie ten wątek… 😆
29 sierpnia 2008 at 14:55masz jakis problem z tym idiota?
co chwile o tym wspominasz mimo ze z moijej strony w tym watku nie paslo to slowo ani razu.
najwyrazniej czasem wystarczy bardzo cichutkie uderzenie w stol:))))jesteż bardziej j****ęta niż myżlałem…
1. nie potrafisz uzasadnić swojej obecnożci w tym temacie
2. krytykujesz, a nie podajesz żadnych argumentów
3. oceniasz i atakujesz osoby, a nie ich poglądy
4. używasz argumentacji „nie masz racji, bo jesteż głupi”, albo „nie bo nie”.
5. piszesz wypowiedzi, które mają najwyżej 3 zdania, które nie spełniają żadnej roli dla innych.wniosek: jesteż hipokrytką, która wytyka wady innym i obraża innych, ustawiając ich pod sobą, a sama nie ma za grosz rozumu i nie emanujesz autorytetem w ŻADNEJ kwestii. co najwyżej głupotą i złożliwożcią.
1 września 2008 at 21:14ej, wynocha, jest na forum wątek specjalnie do przekrzykiwania się założony. Poza tym, po co to komu…
- AutorOdp.