- AutorOdp.
- 14 października 2008 at 21:14
ta osoba „parvati” jest bardzo uciążliwa, wprowadza haos, niemożnosc spokojnego kontynuowania tematu, przedstawia po kazdej swoiej wypowiedzi 1-3zdaniowej (z ktorej wniosek jest taki jakby wyciac 10wyrazow z gazety pomieszac i przeczytac) tekst autografy przez telefon, tak jakby chcial ktos autograf tej osoby i nierozumiem naprawde po co ta osoba zabiera miejsce i swym obrazliwym gestem zasmieca internet. Prosilbym o usuniecie konta tej osoby poniewaz czesto mam problem z napisaniem komentarza przez charakter jaki reprezentje ta osoba.
Moderatorzy Figa, eta, iga81, rusalka
9 listopada 2008 at 23:13ogolnie kobieta szczegolnie ladna ma 1000razy lepiej poniewaz niemusi znosic upokorzen jakie musi przezywac mezczyzna, czy to w domu ogladajac telewizje, czy to w miejscu publicznym, czy w internecie bedac na czacie. Jej jedynym problemem jest to ze musi rodzic dzieci oraz ma okresy, pozatym nie ma zadnych problemow poniewaz wie ze jest atrakcyjniejsza od mezczyzn, ma od nich wszystko za darmo, czyli mieszkanie , samochod, poldarmowe wejscia na dyskoteki w mlodych latach, czy tez darmowe flirtowanie przez telefon na koszt mezczyzny, niemowiąc o ogolnym poczuciu zainteresowania ktore ją karmi a ktorego nie mają mezczyznji.
10 listopada 2008 at 00:15chyba zart,ze ladne kobiety maja od mezczyzn cos za darmo i ich jedynym problemem jest wychowanie i rodzenie dzieci oraz okres. takie poglady swiadcza tylko o plytkim patrzeniu niczym wiecej. ciekawe skad niby taka kobieta ma dostac za darmo np mieszkanie 😯 zastanow sie 2 razy zanim cos napiszesz, albo wez zimny prysznic, bo gadasz glupoty. a jak ci cos nie pasuje to przestan uzalac sie nad soba i nie plac za randke, plac za siebie, bo chyba to cie boli i masz problem z glowy, koniec plakania nad soba i uzalania sie nad tym jak to jest strasznie zle i okropnie, nie lepiej po prostu zyc i byc zadowolonym?
11 listopada 2008 at 10:21zle sie czujesz z tym ze twoja plec jest pasozytami mezczyzn tak? zle sie tez pewnie czujesz ze masz sex za darmo i dlatego wolisz nieprzyznawac sie ze lubisz sex z mezczyznami i jak kazda kobieta mowisz ze cie to nieinteresuje bo trudno by sie przyznawac ze lubi sie to co sie dostaje za darmo i pozatym twoiej plci jest bardzo wygodnie z tym ze z mezczyzn sie smieja ze mysla tylko o jednym a wy o milosci… Wystarczy ze wlaczycie sobie program jakis w tv i obejrzycie np rozmowy w toku i juz czujecie sie zrelaksowane.
Mam poprostu zyc i byc zadowolony? ALE JAK, kobietą jestem, za ktora sie ogladaja i ją adorują?, czy plcią nazwaną brzydką ktorej nagi wizerunek widze na okladce newsweeka z podpisem „Mezczyzna, gatunek wymierajacy?” Mam poprostu niewracac uwagi na to co kreują media? Moze mam byc zadowolony z tego ze mam miesnie i super wygladam, CZY MOZE MAM BYC ZADOWOLONY Z TEGO ZE TWOJA PLEC SUPER WYGLADA A JA SIE CIESZYC ZE MOJ WYGLAD SIE NIELICZY I NIEMUSZE UPIEKSZAC SIE JEDYNIE DBAC O CZYSTOSC. mam byc zadowolony ze wejde na czat i czekajac godzine zadna z twoiej plci do mnie niezagada i nieumowi sie na randke? i potem zasnac slodko wyobrazając sobie usmiech kobiety z rozmow w toku wypowiadajacej slowa „niedlugo bedziecie nam potrzebni”, tzn teraz macie jakies zadanie do spelnienia ze nie macie czasu na mezczyzn?11 listopada 2008 at 10:48kto ci powiedzial, ze wyglad sie nie liczy?
otoz liczy sie i to bardzo. inteligencja tez sie liczy. a jesli nie spelniasz standardow, to nie masz kobiety. to dosc proste i biologicznie uwarunkowane.11 listopada 2008 at 13:08Zgadzam się z parvati.
Dodam jeszcze, ze to twoj problem skoro z toba nie chce ktos pisac na czacie, popytaj kumpli czy tez maja takie problemy.
Ja nie czuje sie zle, ze moja plec jest pasozytem mezczyzn, bo po prostu to nieprawda. Tak jak ja mam seks za darmo, tak samo i faceci maja i lubie seks, nie uwazam tego za cos wstydliwego sie przyznac.
haha ty wiesz od czego ja sie czuje zrelaksowana, a wy wlaczycie meczyk i tez sie relaksujecie. Czlowieku skoncz z bezmyslnym patrzeniem, poszerz horyzonty i wyjdz ze swojego ogrodka to moze zobaczysz,ze zadna krzywda ani facetom ani kobietom sie nie dzieje. nie kazda kobieta jest adorowana, bo nie kazda jest atrakcyjna, z facetami jest podobnie. proste.11 listopada 2008 at 20:16a co niby moglas innego odpisac? odpisalas swoje i tyle, myslisz ze pierwszy raz czytam taki tekst jak napisalas?, kazda odpowiedz twoiej plci na to co napisalem bedzie identyczna, nawet juz znam dokladnie schemat odpowiedzi waszych, a nawet czasem mysle ze wiem jakie wyrazy nastapia po sobie gdy czytam wasze odpowiedzi. i po co zes to napisala? niemoglas wymyslec nic inteligentniejszego, tylko zgodzilas sie z jakims skonczonym idiota niewiem jakiej plci ktory pisze w kazdej swoiej odpowiedzi 3zdania z podpiskiem autografy przez telefon, bo napisal ze wyglad tez sie liczy oraz inteligencja a jesli niedostosuje sie do panujacego otoczenia to niebede mial nigdy kobiety??
tylko na tyle cie stac aby zgodzic sie z ta idiotyczna osobą i napisac swoje bez zadnego glebszego zastanowienia sie i wniesienia moze czegos nowego, tylko teksty typu ze my jak wy mamy sex za darmo, ze facet jak jest atrakcyjny jest tez adorowany, JAK MOZE BYC ADOROWANY JAK ZADNA Z WAS NIEZAGADA NAWET!!!!!!!! Moze przyznasz sie tez ze sex jest czyms najprzyjemniejszym i oczywiscie nie tylko z jedynym bo przeciesz nie twoj jedyny jest najladniejszy ze wszystkich i najinteligentniejszy i nas zaskoczysz wszystkich?11 listopada 2008 at 20:31myslisz,ze bede klamac zeby cie zaskoczyc?
to tylko forum, niespecjalnie mnie martwia opinie jego uzytkownikow. takie mam zdanie i tyle, nie moj problem,ze slyszales podobne. nie zgodze sie z twoimi pogladami.a propos sa dziewczyny, ktore pierwsze pisza, zaczepiaja facetow-widocznie nie jestes takim, ktorego warto zaczepic.
11 listopada 2008 at 23:50powiedzialas swoje znowu, cos dodasz wyjatkowego, czy nic innego wiecej niepotrafisz jak stare zjechane teksty, typu „widocznie nie jestes takim ktorego warto zaczepic, a jakbym byl super to by do mnie pisaly tak? po co te glupie teksty piszesz?
12 listopada 2008 at 13:09bo widocznie taka prawda, nie sa to glupie teksty, bo nie wszystkich zaczepiaja przedstawiciele plci przeciwnej, widocznie jestes jednym z nich. A czyje poglady mam przedstawiac jak nie swoje?
nie napisze tego co chcialbys przeczytac i robisz z tego wielkie halo. i tu jest prawda: nie napisze nic co chcialbys przeczytac, bede przedstawiac tylko i wylacznie swoje poglady.12 listopada 2008 at 14:52Fajnie jest być kobietą,ale bycie facetem też ma swoje zalety.Nie wiem o co takie halo,człowieku ogarnij się,albo z Tobą coż nie tak,albo z otoczeniem w ktorym sie obracasz.
A i jesli chodzi o upiekszanie to ja nowinki kosmetyczne omawiam z moim chłopakiem 😉 Na szczescie nie ogranicza sie on tylko do codziennego mycia.Jak u mnie nocuje to czesto spodoba mu sie jakis krem czy odzywka i potem tez sobie kupuje 😀 Wiec nie wrzucaj wszystkich facetów do jednego wora,nie wspominajac juz o tym,ze sa przeciez kobiety straaasznie zaniedbane a coraz wiecej mezczyzn stosuje roznorakie kosmetyki.Piszesz,ze zielonooka daje Ci oklepane argumenty a sam sypiesz utartymi stereotypami.
12 listopada 2008 at 17:56[usunięto_link] wrote:
bo widocznie taka prawda, nie sa to glupie teksty, bo nie wszystkich zaczepiaja przedstawiciele plci przeciwnej, widocznie jestes jednym z nich. A czyje poglady mam przedstawiac jak nie swoje?
a oczywiscie pogladow nie masz innychy , tylko identyczne jak kazda kobieta i kazda z was musi to samo napisac, czy teraz, czy za 1000lat?, niemozesz byc normalna i niepisac takich rzeczy co pisze twoja plec ze jest rownouprawnienie i wy tak samo nas podrywacie, nawet takie glupoty sobie wyrobilyscie ze jest odwrotnie ze teraz wasza plec sie stara o mezczyzn i jeszcze do tego moze nas ogladacie w internecie? TWOJA PLEC NIEOGLADA SIE ZA NAMI , TO TYLKO MY CHCEMY Z WAMI SEKSU I ADORUJEMY WAS A nasza plec nazwalyscie plcia brzydka bo pewnie wiecie ze wasza plec jest piekna a nasz brzydka? A WASZE ZAINTERESOWANIA POSZLY POPROSTU W KIERUNKU UPIEKSZNANIA SIE ABY JAK NAJWIECEJ WYCIAGNAC TEGO ADOROWANIA WAS OD NAS!!!! BO TYLKO O TYM MYSLICIE A NIE O ZADNEJ MILOSCI
@Onione wrote:Będąc facetem, nie wpieniałabym sie na wszechobecne dupska z sieci- tylko je oglądała ze żliną na ustach!
a jak jestes kobieta to cieszysz sie z tego ze nią jestes i mozesz podziwiac mezczyzn tak? pewnie podobaja ci sie zdjecia umiesnionych wygladajacych niczym supermeni? czy patrzysz na wyglad wewnetrzny i licza sie dla ciebie oczywiscie dobre cechy charakteru czyli wrazliwosc, porządnosc, dokladnosc, delikatnosc szczerosc pewnie takie cechy cie najmniej interesuja, bardzo tobie cieknie slinka na cechy charakterow mezczyzn? bo kobiety leca na charakter a mezczyznji na wyglad? czyli ty rozgladasz sie za cechami charakterow, czyli nieogladasz sie ze mezczyznami tak jak mezczyznji za kobietami tylko w inny sposob
12 listopada 2008 at 18:14podoba wam sie ze na takim czyms jak youtube sa rozne miniaturki filmow do ogladania na ktore jak sie kliknie to mozna obejrzec ten film i np przedstawiają one rozne rzeczy czyli sex, pokaz modelu sterowanego moze nawet start rakiety pewnie wszystko jest i jak sie oglada te miniaturki filmow to przy kazdej miniaturce jest liczba wyswietlen i np cos takiego wydawaloby sie najciekawszego szczegolnie dla umyslu meskiego (wiąże sie z techniką) jak pokaz Ferrari vs Lamborgini ma tylko 328745 wyswietlen a miniaturka filmu ktora przedstawia przedstawicielke waszej plci w majtkach i staniku -jest wyswietlen 122.328745 ? Pewnie odrazu wiecie ze niemusicie sie nami interesowac bo my robimy to za was i sie wami interesujemy, wiec mozecie sobie spokojnie czerpac przyjemnosci ze wchodzacego slonca jak i zachodzacego i byc na luzie bo wszedzie bo jestescie zwolnione z posiadania metki jestem facetem, mysle tylko o jednym, zdradzam, jestem swinią, jestem pedofilem
12 listopada 2008 at 20:10no i po co zes to napisala ze cie miesniaki nieinteresuje, bedziesz tak gadac non stop ze cie miesniaki czyli silnji mezczyznji dobrze zbudowani nieinteresuja? poniewaz miesnie to meska cecha dlatego kazda z was w swoiej odpowiedzi musi napisac to zdanie ze miesniak jej nieinteresuje? musisz zawsze ta meska ceche okreslic jako nieatrakcyjna? czy mezczyznji ci to robią ze pozbawiaja cie twoich kobiecych cech czyli np piersi i ogolnie tluszczowa budowa twojego ciala mowia ze ich to nieinteresuje?? to musisz to robic plci meskiej ze odbierasz im ich istnienie fizyczne czyli ich silna budowe ciala? i po co zes napisala nastepna glupote ze to ze mezczyzna jest wzrokowcem daje ci najwieksza radosc ale z twoim mezczyzną, K. NIEWIESZ ZE KAZDY JUZ WIE ZE TO DZIEKI CZEMU ZYJECIE MAJAC DOBRE SAMOPOCZUCIE JEST DZIEKI KAZDEMU MEZCZYZNIE OD KTOREGO ODCZUJECIE ZAINTERESOWANIE SOBA A PLECICECIE NIESKONCZENIE TE GLUPOTY CHCAC MLODYM CHLOPAKOM WYPRAC MOZGI ABY MYSLELI TAK JAK MI WKLEPIECIE, myslisz ze jestem taki slepy albo glupie ze niewidzie nieodczuwam jak laseczka ktora mija mnie na chodniku nasyca karmi sie moim zainteresowaniem nią?? a ty pleciesz te glupoty ze podoba ci sie to tylko z twoim mezczyzna? myslisz ze kazdy mezczyzna jest jeszcze glupszy od ciebie? a moze myslisz ze oni naprawde mysla ze tak jest jak napisalas bo zaden ostro niezareaguje oczywiscie tak jak ja??????
13 listopada 2008 at 16:15[usunięto_link] wrote:
Fajnie jest być facetką,ale bycie mezczyzną też ma swoje zalety
a ty Czersi co odpowiesz?
- AutorOdp.