- AutorOdp.
- 29 czerwca 2007 at 17:25
kurcze Marto faceci rzadko kiedy rozumieja aluzje/przynajmniej tak jest z moim/ , wiec wole mowic wprost.Ale wiesz,zawsze mozesz sprobowac dac mu delikatnie do zrozumienia o co ci chodzi, moze akurat twoj facet nalezy do tych bystrzejszych
29 czerwca 2007 at 18:15HAHAHA!! to dopiero dobry temat 🙂 jeżli chodzi o kwiatki Kobietki, to będziemy ich miały duuużo jeżli każda z nas będzie miała swoją rabatkę, lub jeżli będzie pracować w kwiaciarni ;P na facetów w tej kwestii nie ma co liczyć… też to znam, ze jeżli chcę dostać to strzelam aluzje:P Nawet mój Tata nie kupiłby Mamie Jej ulubionych frezji gdybym Mu nie przypomniała… Ale mojemu Facetowi przypomniać nie będę!niech się sam domysla:P a jak nie, to znajdę sobie innego wielbiciela, który będzie bardziej pomysłowy;) No przepraszam, znalazł się jeden mój znajomy z gg, który jak mówi : ’ zawsze kupuję kwiatki’ … ale to zjawisko jest na wyginięciu !! trzeba coż z tym zrobić, bo lubimy być choć troszke rozpieszczane prawda? 😉
29 czerwca 2007 at 19:58[usunięto_link] wrote:
lubimy być choć troszke rozpieszczane prawda? 😉
No pewnie ze tak!
Kurcze ale ci faceci sa beznadziejni…..Heh. Tak sobie mysle/zreszta to juz stwierdzila Cithria/,że chyba juz wszyscy romantycy wygineli, co nie?Heh1 lipca 2007 at 09:18Mój Piotrus do dzis kupuje mi kwiaty ale fakt w mniejszych ilosciach.Na poczatku kazdy facet chce zaimponowac kobiecie stad wiecej tych milych,pachnacych gestów 😆 .Jednak moj Piotrus np poltora tyg. temu, kupil mi ogromna ,czerwona roze, ktora trzyma do teraz!:D 😆
Jesli np chce by kupil mi w danej chwili kwiatka to robie ladna minke i mowie „ale ladne kwiatki,kupie sobie kffiatka” to ten wtedy :”Ja ci misia kupie” Raczej wole jak on sam kupuje bo czasem task jest jak przechodzimy kolo kwiaciarni:DP.S.Dodam jeszcze,ze facet, ktory nie kupuje kobiecie kwiatka to nie facet ! 😀 😉
1 lipca 2007 at 10:12Tigerka nie prawda że jak facet nie kupuje kobiecie kwiatka to nie facet ojj nie zogdzoe sie zTYm !! nawet jak nie kupuje kwiatów to jest mezczyzna:D:D prawdziwym facetem tylko czasami faceci juz w długich zwiazkach jakos o tym zapominaja:) ale prezciez nie kwiat jest tuatj najwazniejszy tylko MIŁOSC i uwazam ze nie powinnas tak mowic
pozdrawiam
1 lipca 2007 at 10:24Przeciez dalam to jako zarcik? 😯 A Ty Marta odrazu z takim tekstem..hehe gluptasie rpzeciez logiczne,ze facet zawsze bedzie facetam 😆 i ze kwiaty nie sa najwazniejsze tylko MILOSC,UCZUCIE i ZAUFANIE!:) 😀 Wiec wyluzuj 🙂
Pozdro 😉
1 lipca 2007 at 19:32przepraszm odebrałam to jako na serio wybacz 🙂
2 lipca 2007 at 07:41Mój „romantyk” kwiatki kupuje mi na okazje, bez okazji zdarza się to rzadko, prawie w ogóle. No zawsze wykręca się brakiem pieniędzy. Co doprowadza mnie do furii której i tak nie okazuje, bo nie chce mu robić przykrożci.
2 lipca 2007 at 09:03@Mar+A wrote:
przepraszm odebrałam to jako na serio wybacz 🙂
Wyluzuj!:) Nic sie nie stało 🙂 😆
Pozdrawiam i trzymaj sie cieplutko. 😉
2 lipca 2007 at 11:25a to mi kupował wczeżniej jak sie poznawalismy nawet bez okazji przynosił do mnie róże a teraz nic:PP jakis prezent na rocznice ale roży nie kupił szkoa aja tak lubie dostawac kwiatki no ale prezeciez nic złego sie nie dzieje:)
2 lipca 2007 at 17:10@Mar+A wrote:
jakis prezent na rocznice ale roży nie kupił szkoa aja tak lubie dostawac kwiatki no ale prezeciez nic złego sie nie dzieje:)
Kurcze ja tez nie dostałam kwiatka na rocznice
Ani razu nie dostalam kwiatka, myslalam ze chociaz na rocznice mi kupi, a tu zonk…Heh…
4 lipca 2007 at 11:11Noooo dobra:P wczoraj dostałam kwiatka… 😉
4 lipca 2007 at 15:34[usunięto_link] wrote:
Noooo dobra:P wczoraj dostałam kwiatka… 😉
Szczesciara…Heh
4 lipca 2007 at 15:38ja też sie upominałam o kwiatka i dzisiaj przyszedł i mówi ze ma dla mnie niespodziankę. Ja zadowolona że kwiatka a tu… daje mi słodkie cukiereczki w kształcie serduszka. I tak się ucieszyłam.
10 sierpnia 2007 at 06:47oj na początku jak się poznaliżmy to dostawałam co tydzień heh a teraz się zgorszył żartuję 🙂 teraz raz na miesiąc dostaje nieraz czężciej oraz żliczne bukiety na urodziny imieniny itd
- AutorOdp.