- Ten temat ma 82 odpowiedzi, 29 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 18 lat, 8 miesięcy temu przez
tigerka.
- AutorWpisy
- 13 sierpnia 2007 o 07:57 #67582
Przykro mi Myszko. Faceci czasem bywają trudni 🙁
13 sierpnia 2007 o 10:26 #67583@Natka23 wrote:
Przykro mi Myszko. Faceci czasem bywają trudni 🙁
po 4 latach da się przyzwyczaić.. 🙂 😈
14 sierpnia 2007 o 20:46 #67584Ostatni raz kwiatki dostałam hmm na urodzinki. I to mi musi wystarczyc, bez okazji nie ma…
ani kwiatka ani nic, no ale trudno się mówi, kocha się dalej;p 😆14 sierpnia 2007 o 21:02 #67585Kwiaty od chłopaka dostałam tylko raz…. na 18-ste urodziny….
Kiedyż mu mówiłam, że bardzo lubię kwiatki, więc czasami mógłby coż mi kupić, będzie mi miło i przyjemnie… a on na to:
ja nie jestem z tych „kwiatkowych”, heheh….No cóż 😉
14 sierpnia 2007 o 21:39 #67586na poczatku dostalam taka piekna roze i byla bardzo szczerze dana bo dlugo mi kwitla,potem tylko taki malutki bukiecik dostalam ale piekny i dalej to juz nie pamietam,troche mi smutno ztego powodu ze od dawna juz nie dostaje o prezpraszam przypomnialo mi sie dostalam w styczniu ostatnio kwiatka wdoniczce i prawie miesiac temu kwiatka zerwal dla mnie z ogrodka i na tym sie skonczylo.jak bym tak dostala jakies ladne kwiatki to i pewnie humor by sie poprawil.ja to bym chciala dostac taki duzy bukiet kolorowych kwiatkow az mi troche smutno bo chyba sobie nie zasluzylam skoro mi nie daje
15 sierpnia 2007 o 04:05 #67587Nigdy nie mów, że nie zasłużyłaż. Tak nie wolno!
19 sierpnia 2007 o 12:49 #67588Jupi!!
Wczoraj dostałam od chłopaka wiązankę małych kolorowych różyczek 😀
Nie wierzyłam własnym oczom… jednak nie jest on taki zły 😉
19 sierpnia 2007 o 13:16 #67589no tak… dostałam kwiatka 😛 zerwanego w parku narodowym…. 😀
19 sierpnia 2007 o 13:42 #67590Kwiaty…ehhh dla mnie to jest po prostu najbanalniejszy prezent pod słońcem 🙂 Ale to jest moje zdanie,jak widzę dziewczęta lubicie dostawać kwiaty 😀
20 sierpnia 2007 o 12:51 #67591@WarnGirl wrote:
Kwiaty…ehhh dla mnie to jest po prostu najbanalniejszy prezent pod słońcem 🙂
Moze i najbanalniejszy ale bardzo romantyczny 😉
20 sierpnia 2007 o 21:10 #67592Banalnożć banalnożcią, ale jakie to słodkie jak chłopak z kwiatuszkiem wpadnie.. I to tak zupełnie bez okazji 😀
20 sierpnia 2007 o 21:40 #67593Hmmm…chyba każdy ma swoje pojęcie romantyzmu 🙂 a może ja już nie jestem romantyczna… 😕 W kazdym razie kwiaty w celofanie(a juz w szczegolnożci czerwone róże) do mnie nie docierają 🙂 wolę polne kwiatki,albo takie ukradzione z rabatki 😉
21 sierpnia 2007 o 08:38 #67594Laska,ktora nie lubi kwiatow??? 😯 RZADKOSC!
Ja kocham kwiatki!! I caly czas marze o duuuuzym ogrodzie ,gdzie moglabym zasadzic kilka roznych ciekawych odmian,oraz umiescic kilka krzaczkow ,itp. Jeszcze jakies male oczko wodnne mmm hehe rozmarzylam sie! 😆 Ja ejstem straszna romantyczka i mile jest jak dostaje sie kwiatek od chlopaka.To jest taki mily gest,zachowanie sie jak prawidziwy gentelmen. 8)
Moge sie pochwalic,ze wczoraj dostalam od mojego skarba 3 wielkie czerwone roze!! a PACHNA JAK GLUPIE!! 😆 Ahh misiek..czyz to nie slodkie? 😆 Hihi 😉21 sierpnia 2007 o 11:12 #67595Ogródek pełen kwiatów nijak ma się do mojej awersji do czerwonych róż w celofanie… romantyzm wg mnie to takie spontanicze działanie,kwiatki z łaki,z narażeniem życia ukradzione z jakiegos ogródka… 🙂 stokrotka,którą on wsadzi mi do włosów… to jest fajne 😀 moimi ulubionymi kwiatami sa konwalie i takimi moge być obsypywana codziennie(oczywiscie wykluczając celofan).A jesli facet nie będzie mi przynosił kwiatów,tylko w inny,szarmancki sposób okaże mi swoje uczucia to wcale nie będzie dla mnie koniec żwiata.Wkoncu jest tyyyle możliwożci…
21 sierpnia 2007 o 14:20 #67596Hehe uczucia to co innego,inaczej sie je okazuje:) A kwiatki uwazam,za mily gest,ktory jest fajny.Milo miec mezczyzne,ktory kupuje kwiatki na jakis czas nie zaleznie od okazjii,ale nawet jak takiego sie nie ma faceta,ktory nie kupuje kwiatkow,to nie koniec swiata.:) 🙂
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.