• Autor
    Odp.
  • Natka23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Przykro mi Myszko. Faceci czasem bywają trudni 🙁

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Przykro mi Myszko. Faceci czasem bywają trudni 🙁

po 4 latach da się przyzwyczaić.. 🙂 😈

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ostatni raz kwiatki dostałam hmm na urodzinki. I to mi musi wystarczyc, bez okazji nie ma…
    ani kwiatka ani nic, no ale trudno się mówi, kocha się dalej;p 😆

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Kwiaty od chłopaka dostałam tylko raz…. na 18-ste urodziny….

Kiedyż mu mówiłam, że bardzo lubię kwiatki, więc czasami mógłby coż mi kupić, będzie mi miło i przyjemnie… a on na to:
    ja nie jestem z tych „kwiatkowych”, heheh….

No cóż 😉

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

na poczatku dostalam taka piekna roze i byla bardzo szczerze dana bo dlugo mi kwitla,potem tylko taki malutki bukiecik dostalam ale piekny i dalej to juz nie pamietam,troche mi smutno ztego powodu ze od dawna juz nie dostaje o prezpraszam przypomnialo mi sie dostalam w styczniu ostatnio kwiatka wdoniczce i prawie miesiac temu kwiatka zerwal dla mnie z ogrodka i na tym sie skonczylo.jak bym tak dostala jakies ladne kwiatki to i pewnie humor by sie poprawil.ja to bym chciala dostac taki duzy bukiet kolorowych kwiatkow az mi troche smutno bo chyba sobie nie zasluzylam skoro mi nie daje

Natka23
    Member
    • Odp.: 34
    • Bywalec

Nigdy nie mów, że nie zasłużyłaż. Tak nie wolno!

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Jupi!!

Wczoraj dostałam od chłopaka wiązankę małych kolorowych różyczek 😀

Nie wierzyłam własnym oczom… jednak nie jest on taki zły 😉

katia
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 227
    • Zapaleniec

no tak… dostałam kwiatka 😛 zerwanego w parku narodowym…. 😀

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Kwiaty…ehhh dla mnie to jest po prostu najbanalniejszy prezent pod słońcem 🙂 Ale to jest moje zdanie,jak widzę dziewczęta lubicie dostawać kwiaty 😀

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

Kwiaty…ehhh dla mnie to jest po prostu najbanalniejszy prezent pod słońcem 🙂

Moze i najbanalniejszy ale bardzo romantyczny 😉

pokahontaz1
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Banalnożć banalnożcią, ale jakie to słodkie jak chłopak z kwiatuszkiem wpadnie.. I to tak zupełnie bez okazji 😀

WarnGirl
    Member
    • Guru

Hmmm…chyba każdy ma swoje pojęcie romantyzmu 🙂 a może ja już nie jestem romantyczna… 😕 W kazdym razie kwiaty w celofanie(a juz w szczegolnożci czerwone róże) do mnie nie docierają 🙂 wolę polne kwiatki,albo takie ukradzione z rabatki 😉

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Laska,ktora nie lubi kwiatow??? 😯 RZADKOSC!

Ja kocham kwiatki!! I caly czas marze o duuuuzym ogrodzie ,gdzie moglabym zasadzic kilka roznych ciekawych odmian,oraz umiescic kilka krzaczkow ,itp. Jeszcze jakies male oczko wodnne mmm hehe rozmarzylam sie! 😆 Ja ejstem straszna romantyczka i mile jest jak dostaje sie kwiatek od chlopaka.To jest taki mily gest,zachowanie sie jak prawidziwy gentelmen. 8)
    Moge sie pochwalic,ze wczoraj dostalam od mojego skarba 3 wielkie czerwone roze!! a PACHNA JAK GLUPIE!! 😆 Ahh misiek..czyz to nie slodkie? 😆 Hihi 😉

WarnGirl
    Member
    • Guru

Ogródek pełen kwiatów nijak ma się do mojej awersji do czerwonych róż w celofanie… romantyzm wg mnie to takie spontanicze działanie,kwiatki z łaki,z narażeniem życia ukradzione z jakiegos ogródka… 🙂 stokrotka,którą on wsadzi mi do włosów… to jest fajne 😀 moimi ulubionymi kwiatami sa konwalie i takimi moge być obsypywana codziennie(oczywiscie wykluczając celofan).A jesli facet nie będzie mi przynosił kwiatów,tylko w inny,szarmancki sposób okaże mi swoje uczucia to wcale nie będzie dla mnie koniec żwiata.Wkoncu jest tyyyle możliwożci…

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Hehe uczucia to co innego,inaczej sie je okazuje:) A kwiatki uwazam,za mily gest,ktory jest fajny.Milo miec mezczyzne,ktory kupuje kwiatki na jakis czas nie zaleznie od okazjii,ale nawet jak takiego sie nie ma faceta,ktory nie kupuje kwiatkow,to nie koniec swiata.:) 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kwiaty od chłopaka"

Przewiń na górę