Kwiaty od chłopaka

• Autor
    Odp.
  • Kwiat we wlosach
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 514
    • Zasłużony

czy Wy tez tak macie? zauażyłam że teraz On mi wcale nie kupuje kwiatów wczeżniej jak sie krocej znalismy to często kupował bez okazjii a teraz wcale :PP ja wiem kwiaty nie sa najwazniejsze tak sie tylko pytam czy macie tak samo ja na przykład lubie dostawac kwiaty od mojego chlopaka:)

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Taaaaaaa….dostaje…..raz na ruski rok :/

Chociaz w sobote dostalam (co prawda roze urwana z ogrodka) chyba pierwszy raz w zyciu bez okazji….
    Faceci…. =]

Lady_Pink
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 94
    • Zapaleniec

Ja wcale nie dostaje… niby są fajniejsze prezenty, ale kwiaty to pewien symbol.

april91
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Ja dostaję nawet bez okazji! 🙂

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja dostaje tylko okazyjnie urodziny lub imieniny chociaż ostatnio na ur kwiatka już nie dostałam. Pamiętam ze kiedyż mi przyniósł żąkila zerwanego z sąsiada ogródka ale to tez bardzo dawno.

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

Standard… na początku kwiaty a teraz… zapomniałem? Eh… czas…

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Moja siostra dostała niedawno od swojego chłopaka w ciągu zaledwie godziny dwa żliczne bukiety czerwonych róż…przyniesione przez posłańca 😀 😯 😀
    Co prawda… dlatego bo jej facet coż tam nabroił ale…ehh..ja nie dostałam w życiu bukietu – co najwyżej pojedyńcza różyczkę i to na dodatek „z okazji”. 🙄

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

A ja nie dostałam jeszcze ani razu kwiatów od mojego mena Kurcze nie raz mi obiecywał,że mi kupi…Heh
    Zawsze gdy o tym wspomne to mowi coż w tym stylu : „a po co ci kwiatki?Przecież zwiendna za pare dni?”….Heh coz za podejscie, ale wiadomo -faceci mysla innaczej

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

CZERWONA ale jak Mu o tym wspomniałas ??bo troszke mi tak głupio sie upominac:PP

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

Ja tez sie upominam…. i cos czuje ze do smierci i jeszcze jeden dzien dluzej bede to robic :/

Chociaz kiedys bylismy w centrum handlowym, wiec zawleklam go do kwiaciarni, pokazalam kwiatka ktorego chce, kazalam pani ladnie przybrac i powiedzialam ze ten pan placi 😉
    A on potem przez 2 dni sie puszyl i byl taki dumny ze mi kwiatka kupil (???)
    No luuuuuudzie…..oni to sa z innej planety, naprawde 😉

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

No to ja podobnie, na poczatku byly kwiaty z okazji i bez okazji, roze , tulipany, zonkile itp. nie pamietam kiedy dostalam ostani raz kwiatek, chyba w ub roku w Walentynki ale nie jestem pewna. Ja tez chce kwiatek !!! Ostatnio to czesciej dostawalam od kolegow z pracy, od znajomych w jakies tam swieto kobiet ale nie od meza 🙁 no jednak predzej kupi mi dobre wino, bo wie ze lubie niz kwiatek, dobre i to, tylko to wino to tez nie tak bez okazji, jak cos nabroi. Wlasnie wczoraj obalilam musujace i wieczorem okazalo sie ze nabroil.

j_lo19
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 117
    • Zapaleniec

Ja też dostaje kwiaty od wielkiego dzwonu 🙁

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

ja takie kupne dostaje z okazji jakiegos swieta ale zawsze jak idziemy przez las i rosnie kwiatek to mi zerwie 🙂 albo jak jedzie gdzies rowerem to tez zawsze os przywizie
    milutko 🙂

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

@Mar+A wrote:

CZERWONA ale jak Mu o tym wspomniałas ??bo troszke mi tak głupio sie upominac:PP

Czesto tak w zartach mu mowie np. jak ogladamy jakis film, gdzie facet daje swej kobiecie kwiaty – „No popatrz, bierz przykład z tego goscia, jaki on romantyczny….Heh”
    A poza tym my z Miskiem wszystko sobie mowimy bez ogrodek i czasem sie zdarza,że mu mowie wprost- „Misiek, kiedy dostane kwiatki?” a on zawsze mowi- „No wiem, wiem miałem ci kupic…Kutfa ja to jestem romantyczny jak zakonnica” I tak w kółko…Heh

Kwiat we wlosach
    Member
    • Zasłużony

no to teraz tez jakięs takie aluzje maultkie beda zobaczymy czy się skapnie:D:D

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kwiaty od chłopaka"

Przewiń na górę