• Autor
    Odp.
  • Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ale mniejsza z tym 🙂 poszukam sobie innego co mi bedzie kfiatki przynosil 😈

a co się będziesz 🙂 Skoro jest taki zły.. 🙂 to czemu nie zamienić go na lepszy model 🙂

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

ha!ale raz to pamietam jak jeszcze przed slubem kupil mi jedna gola gerbere i jä romantycznie wstawil do… butelki po piwie !!! (bo nie znalazl wazonu)
    😯 no coz 🙂 ale liczy sie gest hehehe 8)

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ha!ale raz to pamietam jak jeszcze przed slubem kupil mi jedna gola gerbere i jä romantycznie wstawil do… butelki po piwie !!! (bo nie znalazl wazonu)
    😯 no coz 🙂 ale liczy sie gest hehehe 8)

:lol::lol: No faktycznie agent hehe ale wazne,ze jakos sie staral zrobic mila niespodzianke tym kwiatkiem. 🙂
    A jesli teraz nie kupuje to nie koniec swiata.:) Faceci juz tacy sa 🙂 czasem nie kumaci 😆 duzieee dzieci 😆 ktorych trzeba stale po glowce glaskac i mowic im,ze nic sie nie stalo. 🙂 😉

Pozdrawiam Ciebie sandy i witam na forum!!Bo nie widzialam Ciebie wczesniej i widze,ze jestes nowa 😆

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Pozdrawiam Ciebie sandy i witam na forum!!Bo nie widzialam Ciebie wczesniej i widze,ze jestes nowa 😆

taka calkiem nowa to juz nie 😉 jestem juz bucikiem //haha 😉 //

a tak nawiazujac do tematu,to przyjechal do mojego miasta kolega z daleka.umowilam sie z nim i dostalam od niego sliczna rozyczke 🙂
    tylko niestety nie moglam jej do domu przyniesc bo bym musiala sie grubo tlumaczyc a na to nie mialam ochoty 🙄 zostawilam u znajomego 😉

karollcia-93
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Ja dostaje na rozne okazje roze i wszystkie mam ususzone.. niezły bukiecik sie robi 😀

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

wczoraj znalazłam na swoim biurku gerbery. Miło mi się zrobiło:)

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

ja dzisiaj dostałam ładny bukiecik kwiatów ale szkoda że to na przeprosiny. Troszkę mu się wczoraj narozrabiało.

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Wczoraj dostalam 22 sliczne roze od mojego tygryska. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Kwiaty od chłopaka"

Przewiń na górę