- AutorOdp.
- 28 sierpnia 2007 at 14:06
[usunięto_link] wrote:
ale mniejsza z tym 🙂 poszukam sobie innego co mi bedzie kfiatki przynosil 😈
a co się będziesz 🙂 Skoro jest taki zły.. 🙂 to czemu nie zamienić go na lepszy model 🙂
28 sierpnia 2007 at 20:49ha!ale raz to pamietam jak jeszcze przed slubem kupil mi jedna gola gerbere i jä romantycznie wstawil do… butelki po piwie !!! (bo nie znalazl wazonu)
😯 no coz 🙂 ale liczy sie gest hehehe 8)29 sierpnia 2007 at 07:56[usunięto_link] wrote:
ha!ale raz to pamietam jak jeszcze przed slubem kupil mi jedna gola gerbere i jä romantycznie wstawil do… butelki po piwie !!! (bo nie znalazl wazonu)
😯 no coz 🙂 ale liczy sie gest hehehe 8):lol::lol: No faktycznie agent hehe ale wazne,ze jakos sie staral zrobic mila niespodzianke tym kwiatkiem. 🙂
A jesli teraz nie kupuje to nie koniec swiata.:) Faceci juz tacy sa 🙂 czasem nie kumaci 😆 duzieee dzieci 😆 ktorych trzeba stale po glowce glaskac i mowic im,ze nic sie nie stalo. 🙂 😉Pozdrawiam Ciebie sandy i witam na forum!!Bo nie widzialam Ciebie wczesniej i widze,ze jestes nowa 😆
8 września 2007 at 18:25[usunięto_link] wrote:
Pozdrawiam Ciebie sandy i witam na forum!!Bo nie widzialam Ciebie wczesniej i widze,ze jestes nowa 😆
taka calkiem nowa to juz nie 😉 jestem juz bucikiem //haha 😉 //
a tak nawiazujac do tematu,to przyjechal do mojego miasta kolega z daleka.umowilam sie z nim i dostalam od niego sliczna rozyczke 🙂
tylko niestety nie moglam jej do domu przyniesc bo bym musiala sie grubo tlumaczyc a na to nie mialam ochoty 🙄 zostawilam u znajomego 😉20 września 2007 at 20:07Ja dostaje na rozne okazje roze i wszystkie mam ususzone.. niezły bukiecik sie robi 😀
6 października 2007 at 13:17wczoraj znalazłam na swoim biurku gerbery. Miło mi się zrobiło:)
7 października 2007 at 21:11ja dzisiaj dostałam ładny bukiecik kwiatów ale szkoda że to na przeprosiny. Troszkę mu się wczoraj narozrabiało.
9 października 2007 at 08:19Wczoraj dostalam 22 sliczne roze od mojego tygryska. 🙂
- AutorOdp.