- AutorOdp.
- 24 lipca 2006 at 14:51
Trzymam za Ciebie kciuki. Pocieszam się, że jak Ci coż wyskoczy to szybko sobie z tym poradzisz. 🙂 nie no żart, straszę Cie tylko. Pozdro
24 lipca 2006 at 16:24Trzymaj kciuki ale nie strasz 😉 dzisiaj kolejne mycie bez nizoralu 😉
25 lipca 2006 at 11:31No trzymam, aż zbielały 🙂 Co 4 dni to było za często moim zdaniem. Według Nizoralu, profilaktyka to jedno umycie na 2 tygodnie. Więc mam nadzieję, że uda Ci się przestawić na tryb co 2 tygodnie 🙂
27 lipca 2006 at 13:12Nie wiem czy profilaktyka jest raz na 2 tygodnie ale to tez chyba zalezy od czestotliwosci mycia. Ja myje co 2 dni moja siostra co 7-10
łupiezu narazie nie mam ale czasem mnie głowa swedzi….. albo cos sie zaczyna dziać albo moze to przez ten upał….27 lipca 2006 at 15:05No może być to spowodowane upałami, więcej się pocimy. W każdym razie trzeba pamiętać, że łupież jest nawet jak go nie widać. Dla tego zapewne zalecają to co dwutygodniowe mycie.
16 stycznia 2007 at 16:51naturalna metoda na lupiez jest mydlo Alep (olej z oliwek i olej z jagod wawrzynu).Ma wlasciwosci bakteriobojcze i dlatego jest polecane do mycia twarzy,ciala i wlosow (tradzik, egzemy, luszczyca,lupiez).Daje dobre rezultaty i jest w 100% naturalne.Szczegolnie polecane do higieny intymnej.
19 lutego 2007 at 11:52Według mnie problem walki z łupieżem ma podłoże w niewiedzy.Przed zakupieniem jakiegokolwiek specyfiku trzeba okreżlić JAKI MA SIĘ ŁUPIEŻ.Można dojżć samemu do takich wniosków lub udać się do dermatologa.Ja mam suchą cerę i skórę.I pojawia mi się łupież.Stosowałam NIZORAL który jednak nie pomógł tylko jeszcze bardziej wysuszył moją skórę głowy i zaostrzył łuszczenie się skóry.Dopiero dermatolog użwiadomił mi że mam suchą skórę głowy i łupież też suchy!! Kupiłam w aptece odpowiednią kurację La Roche-Posay KERIUM z mikrozłuszczaniem i ŁUPIEŻ ZNIKNĄŁ. Teraz raz na jakis czas stosuję go profilaktycznie.
7 maja 2007 at 11:30Ktoż mi może coż powiedzieć o nowym przeciwłupieżowym Elseve? Szukam czegoż dla mojego narzeczonego… podobno ten Elseve jest dobry… ktoż używał?
7 maja 2007 at 12:43Kiedyż w aptece kupiłam sobie Bioclin Szampon przeciwłupieżowy „plus „był super ,naprawde skuteczny.Kosztuje ok 30 zł jesli dobrze pamiętam…
Pozdrawiam7 maja 2007 at 12:45MAM PYTANIE DO elisabeth1 –
GDZIE TO MYDŁO MOŻNA NABYĆ W APTECE?7 maja 2007 at 12:52DO: Bażka 27 polecem ten
Loreal Elseve dla mężczyzn łagodny szampon przeciwłupieżowy mój mąż go użuwał jest dobry,ładnie pachnie,włosy są po nim miekkie i co najistotniejsze jest skuteczny.7 maja 2007 at 13:17dzięki za odpowiedź:) w takim razie go wypróbuje:>
7 maja 2007 at 13:59ja tez mam lupież i nic mi nie pomaga a nizorl tez nie:/:/:/ i nie wiem co robić
13 maja 2007 at 12:40tego Elseve też próbowałaż…
ja sprezentowałama mojemu narzeczonemu kilka dni temu.. i naprawde skuteczny.. po kilku myciach już efekty zauwazyłam.. no i włosy ma miękkie:>18 maja 2007 at 08:13Ja polecam head&shouders, mi zawsze pomaga i to po pierwszym myciu ❗
A nizoral nie przyniósł mi porządanego rezultatu 😕 - AutorOdp.