• Autor
    Odp.
  • czekoladka23
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja poradziłam sobie z łupieżem dzięki garnierowi, mają fajny sampon przeciwłupieżowy, i był to jedyny który mi pomógł.. a też długo walczyłam z tym problemem. Teraz mają nową gamę produktów może spróbujcie
    [usunięto_link]

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Specyfików teraz jest sporo, ale często się okazuje, że ludzie mylą łupież np. z łojotokowym zapaleniem skóry (wtedy też często ma to objawy troszkę przypominające łupiez tylko znacznie silniejszy, bardziej tłusty etc), teoretycznie cięzko pomylić, ale w praktyce często jest tak, że ludzie korzystają z szamponów przeciwłupieżowych i nic … jeżli problem nie mija to warto skonsultować się z dermatologiem.

Maxim
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja kiedyż też stosowałem te serie z Garniera przeciwłupieżowe i był naprawdę dobrze. W sumie dawno nie kupowałem ich produktów ale chyba warto sobie będzie je przypomnieć. Fajna jest ta reklama, musze sobie poszukać utworu z niej 😉

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Do walki z łupieżem można stosować zabiegi mezoterapii. Jest to żródskórne wprowadzenie substancji aktywnych. Preparat do zabiegu mezoterapii skóry głowy dobiera lekarz po konsultacji z pacjentem.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " łupież"

Przewiń na górę