- AutorOdp.
- 28 listopada 2012 at 20:21
Ja poradziłam sobie z łupieżem dzięki garnierowi, mają fajny sampon przeciwłupieżowy, i był to jedyny który mi pomógł.. a też długo walczyłam z tym problemem. Teraz mają nową gamę produktów może spróbujcie
[usunięto_link]8 grudnia 2012 at 10:24Specyfików teraz jest sporo, ale często się okazuje, że ludzie mylą łupież np. z łojotokowym zapaleniem skóry (wtedy też często ma to objawy troszkę przypominające łupiez tylko znacznie silniejszy, bardziej tłusty etc), teoretycznie cięzko pomylić, ale w praktyce często jest tak, że ludzie korzystają z szamponów przeciwłupieżowych i nic … jeżli problem nie mija to warto skonsultować się z dermatologiem.
13 grudnia 2012 at 06:30Ja kiedyż też stosowałem te serie z Garniera przeciwłupieżowe i był naprawdę dobrze. W sumie dawno nie kupowałem ich produktów ale chyba warto sobie będzie je przypomnieć. Fajna jest ta reklama, musze sobie poszukać utworu z niej 😉
29 września 2014 at 19:25Do walki z łupieżem można stosować zabiegi mezoterapii. Jest to żródskórne wprowadzenie substancji aktywnych. Preparat do zabiegu mezoterapii skóry głowy dobiera lekarz po konsultacji z pacjentem.
- AutorOdp.