Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 64 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    muminka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja polecam apteczny produkt(dostępny bez recepty)-szampon Oliprox.
    Jest bardzo wydajny, żwietnie nawilża włosy i skórę głowy a do tego przyjemnie pachnie. Co najważniejsze działa szybko i skutecznie i nie ma nawrotów 😀

justy
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 124
    • Zapaleniec

mnie nigdy nizoral nie pomagal….;/ jednakże moje wlosy i skóra głowy są uzależnione od head &shoulders. niestety nie moge sobie pozwolic na to by zaszalec z innymi szamponami. nudne to:/

kolorowa12
    Członek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ja polecam Stieproxm – lepsza i tańsza alternatywa w stosunku do nizoralu.

Holistic
    Członek
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Sayoss – nawilżanie skóry głowy, zamiast wysuszanie, często pomaga na problemy z łupieżem, mnie pomogło

tankian00
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

Pirolam mi tylko pomogl, wczesniej stosowalam zwykle szampony przeciwlupiezowe. Mialam wrazenie, ze po nich lupiez wracac ze zdwojona sila. Dopiero po piromalu zauwazylam, ze po lupiezu nie ma ani sladu.

Mart
    Członek
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

ja zauwazylam że ma on jako jeden z nielicznych substancje czynne i cyklopiroks poczytałam sobie o nim to chyba tenskądnik przede wszystkim wyróznia go od reszty szamponów.

tankian00
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

dokladnie, trzeba sprawdzac co ma w sobie taki szampon i czy wogole nam pomoze. Dzieki Bogu (hmm a wlasciwie pirolamowi) ja juz nie mam tego problemu:)

ava
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Pirolam szampon i skutecznie likwiduje przyczyny i objawy łupieżu. Zawiera m.in.:
    Cyklopiroksolaminę “ substancję o działaniu przeciwgrzybiczym, przeciwbakteryjnym i przeciwzapalnym, która hamuje wzrost grzybów wywołujących łupież oraz proces zapalny skóry, występujący w przebiegu łupieżu;
    Kompleks witamin A i E:
    Witamina A “ reguluje procesy rogowacenia (keratynizacji) naskórka, ogranicza szorstkożć i złuszczanie, uczestniczy w prawidłowym wzrożcie włosów;
    Witamina E “ chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych, które mogą powodować podrażnienia skóry, oraz zmniejsza stan zapalny;
    Proteiny pszenicy “ odżywiają włosy i nadają im połysk;
    Glicerynę “ uelastycznia i nawilża włosy oraz skórę głowy.
    Wysoką skutecznożć w zwalczaniu łupieżu zapewnia cyklopiroksolamina, a dodatkowe substancje sprawiają, że włosy stają się nawilżone, odżywione, jedwabiste i pełne blasku.

Naprawde mi pomógł 🙂 polecam serdecnie ;DDD

apc-Cosmetics_com
    Członek
    • Odp.: 14
    • Bywalec

na łupież bardzo dobry jest szampon Nizoral. Do kupienia w każdej aptece. Jego cena jest dożć wysoka, ale rezultaty są też zadowalające. Można też kupić Nizoral w saszetkach jednorazowych na wypróbowanie. No i wiadomo, że nie z pierwszym myciem pozbędziemy się łupieżu, ale przy systematycznym stosowaniu tego żrodka.

SklepKokosowy_pl
    Członek
    • Odp.: 15
    • Bywalec

tak ja również polecam Nizoral. On jeden okazał się skuteczny. jest dożć drogi, ale uważam że wart jest swojej ceny.

Spinor24_pl
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 110
    • Zapaleniec

Walka z łupieżem jest bardzo męcząca. Zwłaszcza gdy nie przynosi zamierzonych efektów.

vivienne
    Członek
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja również polecam Nizoral, drogi i brzydko pachnie ale bardzo skuteczny

Lika
    Członek
    • Odp.: 49
    • Bywalec

Mi również pomógł NIZORAL, ale wiadomo u każdego będzie działał inaczej.

AiszaPerfumy_pl
    Członek
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Moja znajoma również stosowała Nizoral i okazał się on nie zastąpiony. Po 3 myciach juz widziała efekty. Fakt może jest dożć drogi, ale na pewno jest on tego warty.

DebbiE33
    Członek
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Elestabion S przeciwlupiezowy, to apteczna seria 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 64 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę