- AutorOdp.
- 2 listopada 2011 at 14:50
Ja polecam apteczny produkt(dostępny bez recepty)-szampon Oliprox.
Jest bardzo wydajny, żwietnie nawilża włosy i skórę głowy a do tego przyjemnie pachnie. Co najważniejsze działa szybko i skutecznie i nie ma nawrotów 😀8 listopada 2011 at 07:04mnie nigdy nizoral nie pomagal….;/ jednakże moje wlosy i skóra głowy są uzależnione od head &shoulders. niestety nie moge sobie pozwolic na to by zaszalec z innymi szamponami. nudne to:/
10 listopada 2011 at 14:42Ja polecam Stieproxm – lepsza i tańsza alternatywa w stosunku do nizoralu.
20 listopada 2011 at 18:00Sayoss – nawilżanie skóry głowy, zamiast wysuszanie, często pomaga na problemy z łupieżem, mnie pomogło
30 listopada 2011 at 12:21Pirolam mi tylko pomogl, wczesniej stosowalam zwykle szampony przeciwlupiezowe. Mialam wrazenie, ze po nich lupiez wracac ze zdwojona sila. Dopiero po piromalu zauwazylam, ze po lupiezu nie ma ani sladu.
13 grudnia 2011 at 13:09ja zauwazylam że ma on jako jeden z nielicznych substancje czynne i cyklopiroks poczytałam sobie o nim to chyba tenskądnik przede wszystkim wyróznia go od reszty szamponów.
13 grudnia 2011 at 22:44dokladnie, trzeba sprawdzac co ma w sobie taki szampon i czy wogole nam pomoze. Dzieki Bogu (hmm a wlasciwie pirolamowi) ja juz nie mam tego problemu:)
31 grudnia 2011 at 04:22Pirolam szampon i skutecznie likwiduje przyczyny i objawy łupieżu. Zawiera m.in.:
Cyklopiroksolaminę “ substancję o działaniu przeciwgrzybiczym, przeciwbakteryjnym i przeciwzapalnym, która hamuje wzrost grzybów wywołujących łupież oraz proces zapalny skóry, występujący w przebiegu łupieżu;
Kompleks witamin A i E:
Witamina A “ reguluje procesy rogowacenia (keratynizacji) naskórka, ogranicza szorstkożć i złuszczanie, uczestniczy w prawidłowym wzrożcie włosów;
Witamina E “ chroni przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych, które mogą powodować podrażnienia skóry, oraz zmniejsza stan zapalny;
Proteiny pszenicy “ odżywiają włosy i nadają im połysk;
Glicerynę “ uelastycznia i nawilża włosy oraz skórę głowy.
Wysoką skutecznożć w zwalczaniu łupieżu zapewnia cyklopiroksolamina, a dodatkowe substancje sprawiają, że włosy stają się nawilżone, odżywione, jedwabiste i pełne blasku.Naprawde mi pomógł 🙂 polecam serdecnie ;DDD
9 października 2012 at 10:22na łupież bardzo dobry jest szampon Nizoral. Do kupienia w każdej aptece. Jego cena jest dożć wysoka, ale rezultaty są też zadowalające. Można też kupić Nizoral w saszetkach jednorazowych na wypróbowanie. No i wiadomo, że nie z pierwszym myciem pozbędziemy się łupieżu, ale przy systematycznym stosowaniu tego żrodka.
19 października 2012 at 15:27tak ja również polecam Nizoral. On jeden okazał się skuteczny. jest dożć drogi, ale uważam że wart jest swojej ceny.
19 października 2012 at 17:20Walka z łupieżem jest bardzo męcząca. Zwłaszcza gdy nie przynosi zamierzonych efektów.
22 października 2012 at 17:23Ja również polecam Nizoral, drogi i brzydko pachnie ale bardzo skuteczny
[usunięto_link]30 października 2012 at 18:27Mi również pomógł NIZORAL, ale wiadomo u każdego będzie działał inaczej.
23 listopada 2012 at 12:01Moja znajoma również stosowała Nizoral i okazał się on nie zastąpiony. Po 3 myciach juz widziała efekty. Fakt może jest dożć drogi, ale na pewno jest on tego warty.
27 listopada 2012 at 22:35Elestabion S przeciwlupiezowy, to apteczna seria 😉
- AutorOdp.