• Autor
    Odp.
  • dzasta
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 8
    • Początkujący

Poradzcie moi drodzy jakis skuteczny specyfik na lupiez. Moze macie jakies wyprobowane, niezawodne srodki? Moj chlopak meczy sie z koszmarnym lupiezem. Drogeryjne szmpony nie pomagaja albo pomagaja tylko doraznie. Co z apteki byscie poradzili? Jest dosc duzy wybor ale szmpony te nie sa tanie, takze chcialabym cos sprawdzonego kupic.

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

To najlepiej w aptece zapytać. Z tego co ja wiem to Nizoral i Vichy są dobre..

dzasta
    Member
    • Początkujący

No tak, ale wiesz jak to w aptece – doradzaja doradzaja a co jest naprawde skuteczne i zwalczy problem to nie wiadomo! Dlatego wlasnie pytam o opinie. Wczesniej takze slyszalam ze nizoral jest skuteczny, wiec moze wlasnie na niego sie zdecyduje…

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

A ja polecam szampon z Farmony, naprawde skuteczny, nie pieni się i nie pachnie jakos super, ale pomaga szampon ze skrzypu polnego zdaje se ze.

dzasta
    Member
    • Początkujący

ok, wiec kupilismy nizoral, ciekawe jakie beda efekty. mam nadzieje, ze spektakulrne 😉

dzasta
    Member
    • Początkujący

Ok, wiec po lupiezu nie ma juz niemal sladu, Nizoralek pomogl! Mam nadzieje ze to cholerstwo nie powroci! 🙂

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

To żwietnie 🙂

marudarulez
    Member
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Nie powinno, tylko po zakończonej kuracji jeszcze przez jakiż czas stosuj profilaktycznie ten szampon. Z tego co pamiętam to stosowanie jednej lub dwóch saszetek na tydzień wystarcza.

vega123
    Member
    • Odp.: 17
    • Bywalec

jak nie będziesz stosować to wróci 🙁
    myj profilaktycznie raz lub dwa razy w tygodniu

marudarulez
    Member
    • Bywalec

W moim przypadku wystarczyła ta profilaktyka zaraz po zakończeniu kuracji. Tam jest wszystko napisane. W sumie cała sprawa działa się w przed przed ostatnie wakacje i od tamtej pory cisza.

[email protected]
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 1317
    • Maniak

ja niestety musze glowe mysc co 2 dni 😕 co 4 mycie uzywam nizoralu. Polecam łupiezu nie widać. Wiem też ze z czarnej rzepy jest dobry ale nieładnie pachnie i mnie placze wlosy 😕 ale czasem warto pocierpieć

marudarulez
    Member
    • Bywalec

Moja mama uzywa czarnej rzeczy i rzeczywiżcie sobie chwali. Naprawdę tak często musisz używać Nizoralu? W takim razie cieszysz się zapewne zawsze jak spada jego cena 🙂

[email protected]
    Member
    • Maniak

raz na 2 tygodnie to czesto??? Poza tym nie zawsze trzymam sie sztywno tego czasu
    Nie nie musze ale lepiej zapobiegac niz potem leczyć 😛

Własciwie to teraz jestem ciekawa co by było gdybym przestała myć nim głowe 😕

marudarulez
    Member
    • Bywalec

Sprawdź 🙂 Zawsze masz gwarancję, że jak coż ci się pojawi to zadziała tak jak zawsze działał i już. Nie ma strachu. Zrób to dla dobra nauki 🙂

[email protected]
    Member
    • Maniak

Stałam sie królikiem dożwiadczalnym hahahahahha 😉 Juz mineło 5 dni poczekam jeszcze kolejne 4 😉 moze sie wyzwole od nizoralu

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " łupież"

Przewiń na górę